Jem and the Holograms (1985)

καλησπερα σας!

οταν ημουν μικρη μου ειχαν φερει την Ποζζα(αυτη με τα φωσφοριζε κιτρινοπρασινα μαλλια).

μεσα στο κουτι μαλιστα ειχε και μια κασσετα με 3 τραγουδια.απο την μια πλευρα τραγουδανε και απο την αλλη ηταν μονο η μουσικη.

προσωπικα μου αρεσε αυτο το παιδικο και μαλιστα προσφατα το εβλεπα στο you tube.

παντα μου αρεσε η φωνη της Jem.δεν μπορω ομως να βρω πως λεγανε αυτη που την εκανε.
 
Στα τραγούδια ήταν η Britta Phillips. Στους διαλόγους ήταν διαφορετική φωνή.
 
Αυτο το παιδικο μου αρεσε μονο σαν ζωγραφιες σαν υποθεση ομως με αφηνε αδιαφορη και καποιες φορες το θεωρουσα χαζο. Κυκλοφορησαν και δυο vhs που ευτυχως καταφερα να τις σωσω λιγο πριν τον αφανισμο των vhs απο τα ραφια του βιντεοκλαπ. Νομιζω οτι το star γυρω στον 94 την ξαναπροβαλε εκ νεο θυμαμαι αμυδρα να παρακολουθω στην πρωινη ζωνη τα Σαββατοκυριακο κανενα επεισοδιο της.

Υποθεση: H Jessica Benton ειναι μια ομορφη νεα με διπλη προσωπικοτητα. Επισημα ειναι η συνιδιοκτητρια μιας μουσικης εταιρειας. Χαρις ομως σε μια κρυφη δυναμη μεταβαλλεται στην JEM την πιο εξαλλη τραγουδιστρια Ροκ και αρχηγο του συγκροτηματος Holograms.

HOLOGRAMS_Glow-Circle_Jason.jpg


Εμενα γιατι μου θυμιζουν τις barbie rockers?
 
παιδια το jem Παιζοταν στην ελλαδα θυμαμαι χαρακτηριστικα το επεισοδιο που εδειχνε συχνα στο juniors tv και ειχε παρει φωτια το σπιτι τους και ενα αλλο που συναγωνιζονταν ποιο συγκροτημα θα πουλησει περισοτερους δισκους και κερδισαν οι holograms για ενα δισκο εντωμεταξυ οι αντιπαλοι που ηταν ντυμενες και μακιγιαρισμενες σαν γατες μου θυμιζαν εντονα kiss στην θυληκη εκδοση τα τραγουδια που επαιζαn στην σειρα θυμαμαι οταν επαιζαν εδειχνε το label της εταιριας και το συγκροτημα σαν βιντεοκλιπ που σημαινει οτι υπηρχε οντως ενα γυναικειο συγκροτιμα που επαιζε αυτα τα τραγουδια κοιταξτε εδω ας πουμε

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Jem and the Holograms

Αλλο δυσευρετο παιδικο με την Jessica και το ολογραμμα της που την μεταμορφωνει σε ποπ σταρ η μηπως pank? Και αποτελειτε απο 65 επεισοδια. Δυστυχως δεν προλαβα να το παρακολουθησω ομως ειμαι αρκετα περιεργη να μαθω καποιες πληροφοριες γυρω απο την υποθεση. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι τα ζωντανα χρωματα ηταν πιο εντονα απο αλλα παιδικα σαν να ειχαν δημιουργηθει στον υπολογιστη αλλα δεν ξερω κατα ποσο αυτο μπορουσε να ειναι εφικτο μιας και μιλαμε για την εποχη του 85΄

Ειχε κυκλοφορησει τοτε και σε κουκλες στην Αμερικη που κατα την αποψη μου δεν ηταν και πολυ πετυχημενες εμενα προσωπικα δεν μου αρεσαν καθολου, δεν ξερω αν ειχαν κυκλοφορησει και εδω στην Ελλαδα?

[edit] 'Οπως το διατυπώνεις είναι σαν να ζητάς copyrighted υλικό [edit]

jem.jpg

Jem+and+the+Holograms.jpg

jem+jem.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραια. Σε ευχαριστω εψαξα πριν κανω αναφορα σε αυτο το παιδικο αλλα δεν το βρηκα... περιεργο
 
κυκλοφορησε ακριβως πριν ενα μηνα απο τη shout factory!! η ιδια εταιρεια που εχει κυκλοφορησει πολλα παλια παιδικα gijoe inspector gadget cops και αλλα πολλα κ εχει κ τα δικαιωματα των bionic six!! αντε σιγα σιγα να μπαινουν ολα σε σειρα κυκλοφοριας!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πω πω το θυμαμαι και αυτο! Ειναι βεβαια πολυ κοριτσιστικο cartoon αλλα ειχε και το αγοριστικο κοινο του νομιζω. Πολυ καλο!
 
[edit] Links με ολόκληρα επεισόδια είναι copyrighted [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
αυτος που εγραψε αυτυο το καρτουν σιγουρα του αρεσε η lita ford, vixen, Heart και ολες αυτες της εποχης τοτε
 
Το έβλεπα στο JuniorsTV, ωραίες ήταν οι κοπέλες κι ωραία και τα τραγούδια, σαν υπόθεση όμως όντως τίποτα το σπουδαίο.
 
αλλο ενα cartoon που γινεται Live action movie με το αποτελεσμα να ειναι χαλια πραγματικα και να μην εχει καμια μα καμια σχεση με το cartoon Που ολοι θυμομαστε

 
Πίσω
Μπλουζα