retro98
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 1.184
Ναι, σωστάΝαι αλλά ψαχτήκαμε, εντοπίσαμε και σταματήσαμε. Οπότε, γνωθι σαυτόν
Ναι, σωστάΝαι αλλά ψαχτήκαμε, εντοπίσαμε και σταματήσαμε. Οπότε, γνωθι σαυτόν
Μα να μην υπάρχει emoticon με κλείσιμο ματιού;Ναι, σωστά
Οχι εννοώ στα διαθέσιμα moods σχολιασμού…Like, Haha, Sad, Angry κλπΚάπου το είχα πετύχει πρίν χρόνια στο retromaniax
Α εντάξει.Οχι εννοώ στα διαθέσιμα moods σχολιασμού…Like, Haha, Sad, Angry κλπ
Κι αυτό το Wow μου θυμίζει Βαρουφάκη κάθε φορά λολ. Εδώ σταματώ τα σχόλια (δικαίως οι διαχειριστές θα θέλουν να τα σβήσουν )Κάπου το είχα πετύχει πρίν χρόνια στο retromaniax σε κάποιο post γιατί διαβάζω το forum από παλαιότερα
Ναι οκ, δεν πειράζει συμβαίνουν κ αυτά. Μήπως να το ανακοίνωνες στο κατάλληλο θρεντ ώστε να έχεις κι ανατροφοδότηση;Ναι κυκλοφορούσε τηλεκάρτα με το λογότυπο αλλά καταλάθος το έγραψα στο θρεντ για τις κάρτες ανανέωσης
Εντάξει το ρώτησα εδώ γιατί την έχω βρει στο internet με φρικτές τιμές ενώ δεν είναι από τις πολύ συλλεκτικές!Μισό να τσεκάρω τις δικές μου..
Εντάξει αυτό θα κάνωΝαι οκ, δεν πειράζει συμβαίνουν κ αυτά. Μήπως να το ανακοίνωνες στο κατάλληλο θρεντ ώστε να έχεις κι ανατροφοδότηση;
Αυτές με τις σκηνές κινηματογραφικών ταινιών όλα τα λεφτάΚάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας των 90ς από την συλλογή μου:
Προβολή συνημμένου 281445Προβολή συνημμένου 281451Προβολή συνημμένου 281452Προβολή συνημμένου 281450Προβολή συνημμένου 281448Προβολή συνημμένου 281446Προβολή συνημμένου 281447Προβολή συνημμένου 281444
Υ.Γ. Οι κάρτες της COSMOκάρτας έληγαν το 2002 αλλά νομίζω ότι είναι από το 1998-99...
Όντως είναι πολύ ωραίες οι μόνες που μου λείπουν νομίζω είναι μία με τον Παπαγιαννόπουλο και μια με τον Αυλωνίτη που δεν έχω μπορέσει να τις βρώ πουθενά.Αυτές με τις σκηνές κινηματογραφικών ταινιών όλα τα λεφτά
Όλο και κάπου θα τις βρείς…θα χω κι εγώ το νου μου
Αυτές οι 2 μου λείπουν από την συλλογή
Ίσως κάτι να υπάρχει στο Μοναστηράκι...Όλο και κάπου θα τις βρείς…θα χω κι εγώ το νου μου
Εντάξει, ευχαριστώ!θα χω κι εγώ το νου μου