Kαμπίνα OK BABY

καλημερα σας. Αν υποθέσουμε οτι η οθονη της καμπινας θα ειναι λειτουργική, με αυτο μπορω να της δώσω εικονα απο την καρτα γραφικων του υπολογιστη? η εχω καταλαβει λαθος?
 
Θεωρητικά ναί αλλά η χαμηλότερη ανάλυση που μπορείς να έχεις με αυτό είναι 640x480. Το σημαντικότερο είναι πως είναι κινέζικο προιόν και υπάρχει ρίσκο. Από την άλλη πλευρά το JPAC είναι πολύ πιο ακριβό, αλλά κάνει εγγυημένα την δουλειά.
 
Σε εμενα σε 28 crt τηλεοραση σε αναλυση 320χ240 οι scanlines μου φαινοταν αρκετα μεγαλες στα κλασικα παλια arcade!σε 21" οθονη crt μου φαινονται αψογα!βεβαια για το ολο συνολο πρεπει και η τηλεοραση να ειναι καλη γιατι περα απ την αναλυση δεν βγαζουν ολες οι crt tv την ιδια φωτεινοτητα αντιθεση καθαροτητα χρωματα κλπ στις ρυθμισεις!οι διαφορες ειναι αρκετες!!και αν αγορασει καποιος μεταχειρισμενη σημασια εχει και ποσες ωρες ηταν σε λειτουργια η οθονη αν θυμαμαι καλα μαλλον οι crt πρεπει να φτανουν και τις 30.000 ωρες ζωης με μειωμενη φωτεινοτητα κτλπ!!τωρα ποτε αρχιζει να χανει φωτεινοτητα η οθονη και να ξεθωραζει αν ειναι απ τις 15.000 ωρες η παραπανω δεν ξερω!εχω τσεκαρει μερικες crt με 15.000 εως 20.000 και η εικονα ως εδω μου φανηκε μια χαρα!
 
Έρχεται! Νομιζω οτι απο συσκευασία τουλαχιστον σκιζει! :)

 
εφτασε χθες η καμπινουλα. Ειναι σε αρκετα καλη κατασταση αν και ηρθε μεσα στην μπλιχλα , ενω μου ειχε πει οτι θα την καθαριζε πριν την στειλει...







Τωρα ειμαι σε αναζητηση οθονης. ψαχνω να βρω μια 27αρα tft που να την χωραει και να βρω πατεντα να την προσαρμοσω στην θεση της δικης του!

Ακομα δεν το εχω ανοιξει μεσα να βγαλω την παλια οθονη , να δω τι χώρους εχει κλπ...



IMG_0216.jpg

IMG_0217.jpg

IMG_0218.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ όμορφη και φένεται να είναι σε άριστη κατάσταση. Λείπει το αριστερό κάτω καπάκι ή κάνω λάθος;
 
οχι δεν λείπει τα εχω ολα τα καπακια , απλα θέλει αλλη κλειδαρια γιατι μου την εστειλε χωρις κλειδι και δεν στεκεται και πρεπει να του βαλω αλλη κλειδαρια για να το προσαρμόσω!
 
Η κατάσταση της ειναι τελεια, επρεπε να δεις τη δικια μου οταν ηρθε για να δεις τι πάει να πει μπίχλα. Όχι οτι την έκανα restore, μόνο καθάρισμα έκανα, μέχρι και καψίματα απο τσιγάρα έχει πάνω αλλα ντάξει, αγωνιστική λαική έκδοση, είπα να την αφήσω έτσι. Η δικιά σου ειναι καινούργια
 
Επειδή την συχαινομουν λιγο την καθάρισα με detol ελπίζω να μην της έκανα καμία ζημιά στο χρώμα...
 
Μπα, μην ανυσηχείς για το χρώμα δεν παθαίνει ζημιά τόσο εύκολα. Ρίξε και ένα καθάρισμα με την ηλεκτρική σκούπα μέσα, σίγουρα θα γίνεται χαμός από σκόνη. Κάνε τον κόπο αν θέλεις και πόσταρε μια φωτογραφία από το πίσω μέρος ενώ έχεις βγάλει την πίσω πόρτα για να φένεται μέσα.
 
Καλησπερα. εδω ειναι φωτογραφιες που εβγαλα απο το πισω πορτακι απο το εσωτερικό της καμπίνας, το οποιο δεν εχω καθαρίσει ακομα!!! Τωρα αν μπορείτε να βγάλετε ακρη δεν ξερω, παντως γίνεται ενας χαμος απο καλώδια εκει μεσα. Εγω απο οτι καταλαβαίνω πρεπει να ξηλώσω τα παντα, οπως το τροφοδοτικο και ολα τα ασχετα καλώδια. και απο ολα αυτα να βρω και να κρατήσω μονο τα καλώδια απο το φωτιστικό της λεζάντας , των ηχείων και του κερματοδέκτη!





 
Bγάλε πρώτα από όλα την οθόνη για να βλέπεις καλύτερα, θα φωτιστεί έτσι και το εσωτερικό μέρος της καμπίνας. Μετά ακολούθησε και ξεχώρισε τα καλώδιο του κερματοδέκτη, των ηχείων και της λεζάντας. Πρόσεχε μόνο να μην βγάλεις και το μεταλλικό πλαίσιο που βιδώνει γιατί επάνω σε αυτό, θα βάλεις την οθόνη που πάρεις.

edit: Ζηλεύω πάντως, θέλω και εγώ ένα ok baby. :headbangdude:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
επειδη δεν ξερω η οθονη για να βγει απο που πρεπει να την ξεβιδώσω? απο μπροστα και απλα την τραβαω ετσι? ρευμα δεν παίζει να εχει κρατήσει σωστα? ουτε η οθονη ουτε το τροφοδοτικο?
 
Ανοιγεις το καπω, εχει δυο χερουλια στα πλαινα της οθονης, βιδωμενα στο μεταλλικο πλαισιο. Ξεβιδωνεις τα δεσιματα πανω στη βαση και τραβας εξω (ειναι βαρια - εχε καπου να την ακουμπησεις με ασφαλεια).

Αν δεν εχεις αποφορτισει οθονη, καντο. Γαντια αν εχεις φορα, αν οχι νταξει, απλα προσοχη.

Το τροφοδοτικο εκτος μπριζας προφανως, αποκαλωδιομενο. Δεν κραταει αυτο, ενταξει, και η οθονη λογικα αδεια θα ειναι, απλως για μεγαλυτερη ασφαλεια.

Φροντισε και το καπω να το στηριξεις καλα, μη σου ερθει στο κεφαλι οπως τη βγαζεις !
 
καλησπερα και παλι!

Μετα απο ενα πρωτο ξεκαθάρισμά και ενα γενικο καθαρισμο να φύγουν τα χοντρα χοντρα που λεμε... η καμπινα αυτην την στιγμή ειναι σε αυτη την κατάσταση!











Τωρα οσον αφορα την οθονη εχω αποφασίσει να παω σε αυτην! https://www.skroutz.gr/s/4675334/LG-27MP65HQ.html

Ειναι οικονομικη και απο μεγεθος ταιριάζει γαντι! θα εχω ομως κάποια κενα πανω κατω τα οποια θα πρεπει να βρω εναν εξυπνο τροπο να τα καλύψω!



IMG_0228.jpg

IMG_0230.jpg

IMG_0231.jpg

IMG_0232.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σιγα σιγα το προχωραω! μπηκε και η οθονη! , φτιαχτηκε και πλασιο απο κοντρα πλακε βαφτηκε και τοποθετήθηκε! Νομιζω δειχνει οκ... Λιγο το λογότυπο της LG με χαλαει αλλαθα δω τι θα κανω.... τωρα επόμενη κινηση ειναι να μπουν τα νεα κουμπια και μοχλοί και να γινει η συνδεση με το ipac-2.



Attachments:



IMG_0241.jpg

IMG_0242.jpg

IMG_0244.jpg

IMG_0246.jpg

IMG_0248.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα