[Kenner] Strawberry Shortcake 1980 [Φραουλίτσα]

Strawberry Shortcake 1980 [Φραουλίτσα]

Πολυαγαπημένη mytinyworld αυτό το πάνγλυκο πλάσμα μυρίζει φραουλίλα ακόμη;Από τα πιο αγαπημένα κουκλάκια. Να το χαίρεσαι! Γλυκό σαν και σένα!
 
Αναστασια είπε:
Τωρα στις κουκλες της καταναλωτικης μας εποχης δεν εχει καρτ ποστάλ που λεει Thank You αλλα πανω στο κουτι γραφουνε Collect them All !!!!
Απίστευτη ατάκα Αναστασία!! :D

Δυστυχώς, είναι κι αυτό σημείο των καιρών... :(
 
Σαν κουκλίτσα δεν την είχα δει, αλλά σε τετράδιο την είχα και εγώ... και ίσως να μου βρίσκονται ακόμη κάποια αυτοκόλλητα... :)
 
Ειχε κυκλοφορησει και απο την Lyra η ελληνικη εκδοση Φραουλιτσας με παραλλαγες στα ρουχα της. Πρεπει να εχω κρατησει τεσσερις με την πρωτη ευκαιρια θα τις φωτογραφισω και θα σας τις δειξω.
 
Επιτέλους! Η Φραουλίτσα και η Λεμονίτσα μαζί!!

Lemon Meringue & Strawberry Shortcake








attachment.php
 
Η Φραουλίτσα είχε κυκλοφορήσει και από την Λύρα...! Στο σβέρκο της γραφει LYRA S.A 1982

Λείπει βεβαια το καπέλο της, αλλά έστω κι έτσι, βλέπουμε την ελληνική εκδοχή της Φραουλίτσας :)

attachment.php


100_1433.jpg
 
Ωραία και αυτά τα κουκλάκι, κρίμα που δεν έχω χώρο τώρα πια, να πάρω κανένα. Ειδικά αυτά της δεκαετίας του 80 είναι πολύ γλυκά. Πάντως η ξένη με την ελληνική φραουλίτσα μου φαίνεται ότι έχουν καποιες μικροδιαφορές.
 
Γειά σας παιδιά! Έχω κι εγώ φραουλίτσα από τις αρχές του '80! Είναι η version της Lyra, με το καπελάκι και τα όλα της! Επειδή όπως την έπαιξα πολύ και δεν ήταν σε κουτί, το υπέροχο φραουλένιο της άρωμα, έχει εξασθενήσει.. Θα μου πείτε.. για 35 χρονών κοριτσάκι, μια χαρά! Φραουλίτσα.jpg
 
Voula sthn , πολύ καλά διατηρημένη η Φραουλίτσα σου. Φέτος που η Strawberry Shortcake κλείνει θα κυκλοφορήσει μία πάνινη κούκλα πιστό αντίγραφο της πρώτης κούκλας του 1980, η οποία από φωτογραφίες που έχω δεί στο ίντερνετ είναι πανέμορφη.
 
Σ' ευχαριστώ πολύ Spirtouli! Και μόνο που σώθηκαν όλα της τα πράγματα μετά από τόσο παιχνίδι, είναι ευτύχημα! :)
 
Καλά έκανε Voula Stln και τα κράτησες. Παραπάνω ήθελα να γράψω πως η Φραουλίτσα κλείνει τα 35 και πως θα κυκλοφορήσει επετειακή κούκλα πανομοιότυπη με αυτή του 1980. Να και ένα λίνκ που φαίνεται στο τέλος :

https://dollyconfessions.wordpress.c...rry-shortcake/

fetch
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Spirtoulis να είσαι καλά! :) Πολύ ενδιαφέρουσα η έρευνά σου! Έβλεπα τις επάνω φωτό με τις τωρινές φραουλίτσες και για άλλη μια φορά συνειδητοποιώ (όπως και με άλλες κούκλες όπως οι Barbie και οι Sindy) πόσο πιο αθώες ήταν οι κουκλίτσες της γενιάς μας.. Εγώ πάλι, θα τους πρότεινα να βγάλουν στην αγορά ένα μπουκαλάκι με φραουλοάρωμα, να ψεκάζουμε τις κουκλίτσες μας να μυρίζουν όπως τις πρωτοπήραμε! Και τώρα που το λέω, επειγόντως El-Grecoάρωμα και Lyraάρωμα για τις ανάλογες κούκλες! Αυτή είναι πατέντα! Χαχαχα!
 
Την βρίσκω χαριτωμένη τη νέα Φραουλίτσα , δεν είναι παρατραβηγμένη όπως κάτι monster high. Βέβαια πιο πολύ από όλες μου άρεσε η reproduction Strawberry Shortcake, που εμφανίζεται σε φωτογραφία στο τέλος της παρουσίασης.
 
Πίσω
Μπλουζα