Stanfromgreece
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 80
ίσως να "ξένιζε" λίγο το γεγονός πως... ξέφευγε από τη συνηθησμένα ποδοσφαιρικά παιχνίδια στον Amstrad... Οι χρήστες γενικά του Amstrad (εκτός ελλαχίστων εξαιρέσεων) σίγουρα δεν το αγάπησαν όσο το matchday 2 ή άλλα ποδοσφαιρικά παιχνίδια...Ace είπε:...βρίσκω το Kick Off 2 στον Amstrad, μια πολύ καλή προσπάθεια και όσον αφορά τα γραφικά και τον ήχο του, αλλά και όσον αφορά το gameplay και την ταχύτητά του...
To καλύτερο ποδοσφαιράκι του CPC, κατά την γνώμη μου...
...γιατί το 90 που κυκλοφόρησε, κανένας δεν χρησιμοποιούσε πια, Amstrad...Stanfromgreece είπε:Οι χρήστες γενικά του Amstrad δεν το αγάπησαν όσο το matchday 2 ή άλλα ποδοσφαιρικά παιχνίδια...
Εμ...ναι όπως και να έχει... έχεις δίκιο... εγώ πάντως το είχα σε Amstrad Original (και σίγουρα θα το έχω ακόμα...) ,αλλά μάλλον είχα πιο υψηλές προσδοκίες για αυτό το παιχνίδι, επειδή ακριβώς το είχα δεί πριν στα 16bit. Αν το είχα δεί πρώτα στον Amstrad ίσως να ήταν πράγματι το καλύτερό μου.Ace είπε:...γιατί το 90 που κυκλοφόρησε, κανένας δεν χρησιμοποιούσε πια, Amstrad...
Χώρια που όλοι το είχανε δει πρώτα σε Amiga και ATARI ST και άντε εσύ μετά, να προσκαλέσεις κανέναν φίλο, για διπλό Kick Off 2, σε Amstrad CPC...oints:
sandman είπε:18 χρόνια μετά...ανακαλύπτω πως υπήρχε Kick Off 2 για τον Amstrad...Μάλλον τότε ήμουν μικρός και δεν ήξερα να "ψάχνω" καλά!!![]()
![]()
Ώρα είναι να μου πείτε πως για τον 6128 είχε κυκλοφορήσει και το Street Fighter 2!!! :shake:
![]()
Εννοείς το πρώτο; Παντού!Giama είπε:Δηλαδή αυτό το Street Fighter μπορούμε να το βρούμε από κάπου;
...αυτό το ξέρω! καμία σχέση!Gryzor είπε:Axxx... δεν διαβάζεις CPCWiki![]()
http://www.cpcwiki.com/index.php/News_and_Projects
Μην περιμένεις να τρελλαθείς, δεν είναι αυτό του βίντεο και δεν είναι και πολύ playable αλλά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!![]()