katerinak
Expert
- Αντιδράσεις
- 3.102
δειτε τι βρηκα στο 2ο στιγμιοτυπο
είδα στο μήνυμα 32 στο παρον θεμα, μια πορτοκαλί συσκευασία kiss και νομισα μήπως κυκλοφορησε και με γευση ροδακινο...perlastar είπε:Τη γεύση μπανάνα την είχα δοκιμάσει όταν πρωτοβγήκε, και μου άρεσε κι εκείνη πολύ τότε. Πρέπει να είχε καταργηθεί αρκετά γρήγορα, θυμάμαι που μου είχε κάνει εντύπωση. Το άλλο που ρωτάς Betty για γεύση ροδάκινο, δεν νομίζω να έβγαλε ποτέ κάτι τέτοιο η Kiss, εγώ τουλάχιστον δεν είχα δει ποτέ μου.
Μπα, όχι, ωραία ιδέα θα ήταν πάντως. Τότε, γιατί αν έβγαινε τώρα δεν θα τολμούσα ούτε να την πλησιάσω.BETTY BOOP είπε:είδα στο μήνυμα 32 στο παρον θεμα, μια πορτοκαλί συσκευασία kiss και νομισα μήπως κυκλοφορησε και με γευση ροδακινο...
Ούτε βανίλια θυμάμαι να βγήκε ποτέ. Νομίζω ότι η φράουλα και η μπανάνα ήταν οι μόνες γεύσεις, αλλιώς σχεδόν σίγουρα θα είχα δοκιμάσει αν είχε βγει και κάτι άλλο, είχα μανία να δοκιμάζω έστω μία φορά κάθε καινούργια γεύση σοκολάτας που έβγαινε.johnny19818 είπε:Εκτός από μπανάνα που ήταν τέλεια υπήρχε και βανίλια μήπως;
κοιτα μια διαφήμιση...τι μπορει να κανει...ακου μπλε συσκευασία για αγορια και ροζ για τα κοριτσακια! Αν μπορουσαμε να βρουμε τη διαφημιση...Crimson Moonlight είπε:Εγώ θυμάμαι την γεύση σοκολάτα που ηταν σε μπλε συσκευασία, και ειδικά την διαφήμιση που έλεγε το μπλέ για τα αγόρια και το ροζ για τα κορίτσια. Καταραμένη σοκολάτα, μας είχε χωρίσει σε στρατόπεδα! Στο νηπιαγωγείο αλίμονο έτσι κι αγόρι ερχόταν με γεύση φράουλα στο νηπιαγωγείο. Στο δημοτικό μία χρονιά είχα μοιράσει kiss με σοκολάτα στην τάξη στα γεννέθλιά μου. Τότε ήταν πολύ δημοφιλής.
Οταν πρωτοκυκλοφορησε καπου μεσα στη δεκαετια του 1970, η γεμιση της ηταν μονο φραουλα. Πολυ αργοτερα, νομιζω δεκαετια του 1990, την κανανε φραουλα - κρεμα και τωρα, κατα πως φαινεται, επανηλθε στην αρχικη της μορφη. Για την τσιχλωδη υφη συμφωνω.η γέμιση της από φράουλα και κρέμα έχει γίνει σκέτο φράουλα, και από κρεμώδη υφή έχει τσιχλωδη υφή