Ώπ, και εσύ παθών; Πολλές φορές, κυρίως τα καλοκαίρια, τις έβαζα και εγώ στη κατάψυξη. Λές γι'αυτό το λόγο να βγήκε η παγωτοσοκολάτα KISS;neueregel είπε:Το μόνιμο σπάσιμο ήταν οι ζουληγμένες Kiss με διαλυμένη την επικάλυψη σοκολάτας. Το να βρω ακέραια στο περίπετρο ήταν σπάνια ευχάριστη έκπληξη. Επίσης, ήμουν ο μόνος που τις εβαζε στην κατάψυξη; Μετά τις έτρωγα σαν παγωτό.
katerinak είπε:υπαρχει περιπτωση το κουτι αυτο που εντοπισα στην ταινια "θηλυκο θηριοτροφειο" να εχει καποια σχεση με το κουτι απ τις kiss ;
ναι σωσταprisma είπε:Aν δε κάνω λάθος η συσκευασία της πιο πάνω διαφήμισης είναι διαφορετική από αυτή της δεκαετίας του '80.Το 1993 βλέπουμε πως η Kiss είναι της Jacobs Suchard/Pavlides, ενώ στα '80s ήταν απλά του Παυλίδη.
τη διαφημιση θα τη βρεις εδω , γενικα στο θρεντ υπαρχουν αρκετες διαφημισεις με προϊοντα που τρωγαμε ή πιναμε παλιαpanosmin είπε:το kiss μπανανα το θυμαται κανεισ ρε παιδια πεζανε μπαλα κατι παιδια και ελεγε στην διαφημησει τωρα αλλη μια γευση η μπανανα μαρεσει kiss kiss kiss!!!!
katerinak είπε:υπαρχει περιπτωση το κουτι αυτο που εντοπισα στην ταινια "θηλυκο θηριοτροφειο" να εχει καποια σχεση με το κουτι απ τις kiss ;
Θυμάμαι τη ροζ συσκευασία της Kiss. Από τις αγαπημένες μου γεύσεις η Kiss με γεύση φράουλα! Βέβαια μία μόνο δεν ήταν αρκετή...(!)Aardvark είπε:Αλλο ενα καστρο επεσε και ενα Holy Grail βρεθηκε.Η αυθεντικη πορτοκαλι συσκευασια της Κiss μαζι με την νεα .
Αγαπημενο σοκολατοσνακ και πολυ νοστιμο.
Φραουλα for Ever.
Ινφο η αλλαγη της συσκευασιας εγινε το 1990.
Φωτο δικη μου.
μηπως ηταν mini kiss ; αλλά ποιος χορταινε με τοσο μικρο kiss;stakovios είπε:Σίγουρα είναι πορτοκαλί και kiss, αλλά πάνω από τα αγγλικά γράμματα τι λέει; Όχι όμως Παυλίδης. Μήπως ήταν άλλο παρόμοιο γλυκάκι;
civic79 είπε:Είχα κόψει και κολλήσει σε μπλοκάκι τις 2 συσκευασίες,απ' το διαγωνισμό.
Το kiss duetto στο τσακ είναι ρετρό μιας και έχει ημερομηνία λήξης 01.04.96
Τα κουμποζωάκια ήταν... πωωωω τι μου θύμισες τώρα!BETTY BOOP είπε:Τα ''κουμποζωάκια'' τι ήταν;