domniki
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 2.910
Προς ολους τους ειδικους: Επιτελους βρεθηκαν ολα τα καντυκα επεισοδια, με την καλυτερη ποιοτητα. Καποια απ'αυτα (αρκετα!!!) ειναι γραμμενα σε vob, αλλα το shrink, vlc, windows media player δεν μου τα ανοιγουν. Τα εχω αντιγραψει στο σκληρο μου, και ανοιγω manually το vob. Το VLC το παιζει αλλα δεν εχει καθολου εικονα και ηχο. Τo shrink μου βγαζει "Invalid navigation structure" oταν παει να διαβασει το dvd. Οταν τα προσθετω στο Nero, για να φτιαξω DVD (σαν .vob), τα αναγνωριζει, τα προσθετει, βρισκει την χρονικη διαρκεια καθε κεφαλαιου (καθε .vob περιεχει πολλα κεφαλαια), αλλα στο preview του DVD στο τελος, παιζει καποια καρε απο το καθε κεφαλαιο, παγωμενα, ενω ο ηχος προχωραει σωστα. Το μονο προγραμμα που τα παιζει σωστα ειναι το Nero ShowTime.
Ειδα οτι το dvd δεν ειχει την γνωστη δομη μο μονο το VIDEO_TS αλλα εχει και ενα folder VIDEO_RM. Το directory VIDEO_TS, εχει μονο τα παρακατω αρχεια:
VIDEO_TS.VOB
VIDEO_TS.IFO
VIDEO_TS.BUP
VTS_01_0.IFO
VTS_01_0.BUP
VTS_01_1.VOB
VTS_01_2.VOB
VTS_01_3.VOB
VTS_01_4.VOB
VTS_01_5.VOB
To directory VIDEO_RM εχει:
DVD_REC.USR
PVR_TEMP.USR
VIDEO_RM.BUP
VIDEO_RM.DAT
VIDEO_RM.IFO
Xρειαζομαι να τα μετατρεψω σε κανονικα .vob, δηλαδη αυτα που διαβαζονται απο Shrink, VCL, κτλ, ωστε να τα κοψω να τα ραψω, κτλ.
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!
Ειδα οτι το dvd δεν ειχει την γνωστη δομη μο μονο το VIDEO_TS αλλα εχει και ενα folder VIDEO_RM. Το directory VIDEO_TS, εχει μονο τα παρακατω αρχεια:
VIDEO_TS.VOB
VIDEO_TS.IFO
VIDEO_TS.BUP
VTS_01_0.IFO
VTS_01_0.BUP
VTS_01_1.VOB
VTS_01_2.VOB
VTS_01_3.VOB
VTS_01_4.VOB
VTS_01_5.VOB
To directory VIDEO_RM εχει:
DVD_REC.USR
PVR_TEMP.USR
VIDEO_RM.BUP
VIDEO_RM.DAT
VIDEO_RM.IFO
Xρειαζομαι να τα μετατρεψω σε κανονικα .vob, δηλαδη αυτα που διαβαζονται απο Shrink, VCL, κτλ, ωστε να τα κοψω να τα ραψω, κτλ.
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!