Optimus
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 206
Το kung fu master είναι ίσως το αγαπημένο μου παιχνίδι στον Amstrad γιατί το έχω παίξει άπειρες φορές και κάθε φορά βγαίνουν άλλες ορδές τεράτων και μου αρέσει ανεξαρτήτως να τα βγάζω πέρα με τους εχθρούς να πηδάω ένα μαχαίρι ενώ χτυπάω τους μοβ στον αέρα, να ελίσομαι και να μην χάνω ενέργεια μέχρι το τέλος, κλπ.
Αλλά ένα δεν μπορώ να καταλάβω. Ο τελικός έχει κάποιο κόλπο; Ή απλώς είναι ένας random number που ορίζει ότι άλλες φορές όσο και να τον χτυπάς δεν θα χάνει ενέργεια και άλλες φορές θα χάνει μια στις πενήντα; Γιατί όταν φτάνω εκεί δεν είμαι σίγουρος αν θα τον βγάλω τότε ή μετά από 10 φορές από την αρχή.
Πάντως έτυχε να καταγράψω ένα longplay που το τερματίζω χωρίς να χάσω ζωή.
υ.γ. Αλλά αυτό με τον τελικό μου είναι απορεία μεγάλη. Μήπως τόσο καιρό υπήρχε σύστημα για να τον βγάζεις standard και δεν το ήξερα..
Αλλά ένα δεν μπορώ να καταλάβω. Ο τελικός έχει κάποιο κόλπο; Ή απλώς είναι ένας random number που ορίζει ότι άλλες φορές όσο και να τον χτυπάς δεν θα χάνει ενέργεια και άλλες φορές θα χάνει μια στις πενήντα; Γιατί όταν φτάνω εκεί δεν είμαι σίγουρος αν θα τον βγάλω τότε ή μετά από 10 φορές από την αρχή.
Πάντως έτυχε να καταγράψω ένα longplay που το τερματίζω χωρίς να χάσω ζωή.
υ.γ. Αλλά αυτό με τον τελικό μου είναι απορεία μεγάλη. Μήπως τόσο καιρό υπήρχε σύστημα για να τον βγάζεις standard και δεν το ήξερα..