Kung fu master

Optimus

RetroActive
Joined
9 Δεκ 2006
Μηνύματα
481
Αντιδράσεις
181
Το kung fu master είναι ίσως το αγαπημένο μου παιχνίδι στον Amstrad γιατί το έχω παίξει άπειρες φορές και κάθε φορά βγαίνουν άλλες ορδές τεράτων και μου αρέσει ανεξαρτήτως να τα βγάζω πέρα με τους εχθρούς να πηδάω ένα μαχαίρι ενώ χτυπάω τους μοβ στον αέρα, να ελίσομαι και να μην χάνω ενέργεια μέχρι το τέλος, κλπ.

Αλλά ένα δεν μπορώ να καταλάβω. Ο τελικός έχει κάποιο κόλπο; Ή απλώς είναι ένας random number που ορίζει ότι άλλες φορές όσο και να τον χτυπάς δεν θα χάνει ενέργεια και άλλες φορές θα χάνει μια στις πενήντα; Γιατί όταν φτάνω εκεί δεν είμαι σίγουρος αν θα τον βγάλω τότε ή μετά από 10 φορές από την αρχή.

Πάντως έτυχε να καταγράψω ένα longplay που το τερματίζω χωρίς να χάσω ζωή.


υ.γ. Αλλά αυτό με τον τελικό μου είναι απορεία μεγάλη. Μήπως τόσο καιρό υπήρχε σύστημα για να τον βγάζεις standard και δεν το ήξερα..
 
μου σπαγε τα νευρα,πολυ δυσκολο....!:mad:
 
Το αγαπημένο μου παιχνίδι στα ηλεκτρονικά...Το περίμενα πως και πως στον spectrum και όταν ήρθε απογοητεύτηκα οικτρά...Απαράδεκτο..όχι ότι άξιζε και στα άλλα 8bit micros αλλά λέμε τώρα!
 
Για να δουμε. :)

[yt]c8Izi3tNid8[/yt]
 
Αkmaka αφού είχες speecy τι περίμενες; :D
 
Optimus, μήπως είχες βρεθεί στο παρελθόν σε καμία από τις infosystem να παίζεις το kung fu master;! Σαν να σ' είχε πάρει το μάτι μου...
 
Εμένα αυτό είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι και το έχω σε άσπρο χρώμα... :D
 
Tο ειχα στο NES πολυ καλη εκδοση αλλα υπερβολικα δυσκολο(γνωστη ασθενεια της εποχης :mad:)
 
Αλλάζουν οι εποχές .......:rolleyes: Δεν ξανακάνεις μιά προσπάθεια....... :D :D
 
Βρήκα μια ωραία διασκευή του παιχνιδιού σε flash όπου όμως έχει και extra δυνατότητες! Μπορείς να κόψεις το κεφάλι των αντιπάλων με μια εναέρια κλωτσιά, όπως και μπορείς να τρέχεις, αρκετά χρήσιμο για να μην περιμένεις να έρθουν οι αντίπαλοι σ'εσένα. Δείτε το screenshoot αποκεφαλισμού!

kungfusmkk8.png


Για να παίξετε online κάντε click εδώ
 
Ωραίο είναι!!!Σ'ευχαριστούμε AA+! :thumbup:
 
Ναι δείχνει καλύτερο από την επίσημη μεταφορά. Στον C64 ήταν αρκετά συμπαθητικό πάντως. Ήταν και special review του Pixel. 
 
Στον Spectrum παιζει να ειμαι ο μονος παγκοσμιως που το βρηκε διασκεδαστικο.

Μια φρεσκια σουπερατη διασκευη για Spectrum
Παρομοίως, το δοκίμασα τις πρώτες πρωινές ώρες της παραμονής Πρωτοχρονιάς και ως παλαιός λάτρης του arcade, μαγεύτηκα!

Ακόμα θυμάμαι την λαχτάρα που είχα, κατά την επιστροφή από το computer shop, με την γνήσια κασετούλα του Kung-Fu Master στο χέρι. Δυστυχώς η US Gold Ltd, για ακόμη μία φορά, έκανε ό,τι χειρότερο μπορούσε και το όνειρο του να παίξω Kung-Fu Master στην άνεση του σπιτιού μου, έμεινε όνειρο... 

Το Mister Kung-Fu από την άλλη όμως, είναι εξαιρετικό! Παγιδεύει πάρα πολύ καλά το αυθεντικό feeling... Λίιιγο πιο δύσκολο νομίζω απ' το original, αλλά θα έρθουν και updates, που θα το βελτιώσουν, λένε οι authors.

ΥΓ: Α, κάτσε γιατί μάλλον τώρα το κατάλαβα, ποιο βρήκες διασκεδαστικό; Την έκδοση για Spectrum από την US Gold; Καλά κρασιααααααά! ?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σε αμστραντ το έπαιζα κι εγώ μανιωδως. Δεν ηταν τελείως χάλια πάντως. 
 
Πίσω
Μπλουζα