L.A Noire

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Spartan_X
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Το είπα και γω πιο πάνω... Όποιος θέλει GTA μπαμ μπουμ αλητείες κλπ ας μη το πάρει... Όποιος θέλει αργή εξέλιξη, σενάριο χωρίς υπερβολές και gameplay με εξερεύνηση, βουρ.

Η Rockstar έχει καλύψει αρκετές "εποχές" με τα sandbox της. To 50's theme του Noir δεν μπορώ να πω ότι με τραβάει, όπως δεν με τράβηξε και το παλιό western theme του Red Dead Redemption. Περιμένω πως και πως να καλύψουν μια πιο sci-fi εποχή, κάτι σε στιλ Omicron The Nomad Soul και Blade Runner (σχετικά κοντινό μέλλον στην Γη, όχι διαστημικά games τύπου Mass Effect), αλλά με το GTA στιλ που φτιάχνουν τα games τους μαζί με αρκετό από το detective στιλ του Noir.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αψογο και απο μενα κανα 2ωρο που ασχολουμαι!

Imgema είπε:
Περιμένω πως και πως να καλύψουν μια πιο sci-fi εποχή, κάτι σε στιλ Omicron The Nomad Soul.
Έπαιζα το παιχνίδι χθές το βράδυ στο Dreamcast και σκεφτόμουν πως θα ήταν, αν κυκλοφορούσε σήμερα. Οπότε νομίζω ότι καταλαβαίνω πάνω-κάτω τι θέλεις να πείς. Και δεν μοιάζει καθόλου κακό σαν ιδέα.

Λοιπόν το παιχνίδι είναι πάρα πολύ ωραίο, βέβαια το τέλος δεν μου άρεσε, αλλά αυτό δεν με αποτρέπει να το ξαναπαίξω. Ελπίζω να βγεί και δεύτερο!

θα το πάρω και γω..τα reviews που εχω διαβάσει δεν το εκστασιάζουν αλλά το βαθμολογούν ως πολύ καλό και το θεωρούν σαν βάση για επερχόμενα παιχνίδια. Με έχει ψήσει και ο Fred Με αυτά που λέει. Πάντως το Heavy Rain μου άρεσε παρα πολύ όπως και το Read Dead Redemption. Ίσως το πάρω μεταχειρισμένο απο το ebay γιατί θέλω να παρω και το WITCHER 2 (αυτο το θέλω κανούργιο, στην premium εκδοση του). Αυτό που λέτε για το theme συμφωνώ και γω. Δεν τρελένομαι και γω για 50ʼs εποχή, όπως δεν μου αρέσει και πολύ το LA..είμαι fan της ανατολικής ακτής πιο πολύ (Νεα Υορκή, Boston, Miami). Αλλά βεβαια οταν μιλάμε για Noir αυθεντικό, πρέπει να είναι αυτή η εποχή για καλύτερη ατμοσφαιρα.

Δυστυχως η εταιρεια που ανεπτυξε το L.A Noire (Team Bondi), χρεοκωπησε μιας και δεν καταφερε να βγαλει λεφτα απο το παιχνιδι!

Team Bondi are now bankrupt and the remaining staff are going to be bought by KMM, including Brendan McNamara who was instrumental in sealing the deal. Apparently Depth Analysis (the sister company who own the face tech) are also in some trouble after making little to no money off of LA Noire (like TB themselves).
Rockstar own the LA Noire ip, so it will be interesting to see what happens next.

Είναι σε 3ου προσώπου, σε στύλ GTA. Αλλά εκεί τελείωνουν και οι ομοιότητες με τα GTA.

Και ναι, είναι όντως αριστούργημα ... Για άλλη μια φορά η Rockstar έκανε το θαύμα της! Χαρακτηρίζεται απο Τρομερό storytelling, απο χαρακτήρες απίστευτα ενδιαφέροντες, και πάνω απο όλα έχει τη αίσθηση οτι διεξάγεις πραγματική αστυνομική έρευνα!

Η ατμόσφαιρα είναι όλα τα λευτά πάντως. Τα λέει όλα ο εισαγωγικός τίτλος του παιχνίδιου, οπου είναι ο τίτλος γραμένος με φώτα νέον "L.A NOIRE"... με κάποια απο τα γράμματα να τρεμοπαίζουν, εκτος απο το L το Ι και το Ε ...

Παρα την επιτυχια του τιτλου, η Bondi χρεοκωπησε :(

Sydney-based video game development studio Team Bondi, the company responsible for one of the industryʼs most successful games of the year, has been placed into administration.
The appointment comes after a tumultuous few months for the studio. It has been battered by reports of poor working conditions, along with criticism from former employees who were not credited on the companyʼs blockbuster title LA Noire.

According to documents filed with the Australian Securities and Investments Commission, Riad Tayeh and David Solomons of de Vries Tayeh were appointed as joint administrators of the company on August 30.

The appointment comes weeks after the business was rumoured to be selling assets and intellectual property to filmmaker George Millerʼs studio KMM.
Πηγη

Πίσω
Μπλουζα