LCD Ηλεκτρονικά που είχατε και έχετε!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας AEON
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ειναι ακρίβως όπως το θες... σ'ενα Zip και τρέχεις το exe... Dont worry.. Στην ουσία είναι το ίδιο link με το προηγούμενο απλά κόψαν το direct download. Από την σελίδα τους όμως είναι ok.. το δοκίμασα...

So download it and tell me... :)

Eυχαριστω για το link αλλα... εσυ δεν το δοκιμασες πρωτου μου το προτεινεις??

Οταν πας να αρχισεις σου λεει

Warning: simulation is NOT complete. Game stops after Phase Three!

Και πραγματικα, στη 4η πιστα κολλαει.

Καποιο αλλο πιο λειτoυργικο link(αν υπαρχει)?....

ΑΑΑΑΑΑΑαααααα πωπω γκρίνια

σου τα δίνουμε όλα έτοιμα και γκρινιάζεις... Μην πυροβολείς άλλο τους παππούδες εδώ μέσα... :P

ψάξε κι'εσυ λίγο αν βρείς κάτι καλύτερο σε emulation μας λες. Είδα κι'εγώ ότι δεν το έχουν τελειώσει 100% αλλά αυτά να ξέρεις ότι κυρίως είναι για να θυμόμαστε πώς ήταν το Original. Στην τελική εγώ το έχω ακόμα. Πάρε κι εσύ ένα από το e-Bay αν θές οπωσδήποτε να παίξεις όλες τις πίστες...

Lord (i) Giorgo coooool εδώ καίμε 8-bit...

E, oχι και γκρινια!!

Mας διαβεβαιωσες οτι μπορει να παιχτει το galaxy 2 στο pc αλλα εδωσες 2 αχρηστα links... Αυτο εσυ το ονομαζεις "μου τα δινετε(πολλαπλος εισαι? :D )ολα ετοιμα??...Καλη η φιγουρα αλλα καλυτερη η ουσια:rolleyes:

Τι να κανω στο e-Bay?? Nα πληρωσω για να αγορασω αυτο το σκ@τουλ@κι για να παιξω μια πιστουλα? Δεν ειμαστε καλα...

Ποιοι ειναι οι παππουδες? Αν εσυ θεωρεισαι παππους, εγω που σου ριχνω 4 χρονια στη κράνα τι ειμαι? Προπάππος?? :D

Μονο ο Bαλτασαρ ειναι παππους :o

Το link είναι ακρίβως το ίδιο emulation που του έδωσα κι'εγώ... δεν προχωράει μετά την τρίτη πίστα. Δεν νομίζω οτι υπάρχει 100% ακόμα. Αν ήταν και ο Giorgos εδώ θα στο έλεγε με τον γνώστο του τρόπο....

Καλό το emulation αλλά μερικές φορές η αίσθηση του αληθινού με τα λαστιχένια πλήκτρα είναι άλλη φάση... άσε που μπορείς να το στείλεις για crash test στον τοίχο... Ενω τον υπολογιστή; :P

Ορίστε και τα handheld που κατέχω ακόμη.

handheldpa7.jpg

Το τριπλό ήταν ίσως και από τα ακριβότερα και καλύτερα της εποχής εκείνης.

ΑΑ+, το κάτω παιχνίδι τι θέμα έχει; Μου θυμίζει ένα με μια γοργόνα. Επίσης είμαι σίγουρος ότι έχει και άλλες λειτουργίες (ρολόι, ξυπνητήρι) και ένα μεταλλικό στήριγμα πίσω, έτσι; :cool:

Με πειρατές πρέπει να ήταν... τώρα πάνε χρόνια που είδε φρέσκιες μπαταρίες στα σπλάχνα του και δεν είμαι 100% σίγουρος...

Τα περισσότερα LCD Games της εποχής είχαν και αυτά τα extra που λες. Ρολογάκι΄κτλ...

to prwto mou handheld lcd (1984....)

gnw_parachute.jpg

tha akolouthisoun kai alla (molis vrw pou ta exw) ;)

Telika to mono pou mou aresei apo ti Nintendo einai ta Game And Watch kai to Lufia2 sto SNES... :)

Aπο πολλα που περασαν απο τα χερια μου ενα ηταν το αγαπημενο WESTERN BAR της CASIO με εναν καουμποη που τα εκανε λιμπα σε ενα μπαρ , οποιος εχει πληροφοριες ας γραψει. Αν θελετε να το παιξετε online εδω http://www.handheld.remakes.org/results.php?gamename=W και οποιος το εχει αυθεντικο και θελει να το πουλησει σε μενα :cool:
westernbar1hm6.jpg
casiowesternbarclosedlp5.jpg

Παλιά handheld ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Οι περισσότεροι απο εμας στα παιδικά μας χρόνια, είχαν στην κατοχή τους ή έτυχε να παίξουν κάποια απο αυτά τα μικρά ηλεκτρονικά παιχνίδια. Είναι οι μικρές κονσολίτσες με το ένα παιχνίδι και τον κλασσικό μονότονο ήχο. Εποχής προ Game and Watch,Gameboy,Gamegear,Lynx και άλλες πιο σύγχρονες κονσόλες χειρός ήταν αρκετά διασκεδαστικά. Βρήκα σε ενα συρτάρι τα δυο παιχνίδια που είχα απο τότε και παραδόξως αφου τους έβαλα καινούργιες μπαταρίες δουλεύουν ακόμη μια χαρά.

Να και η δικιά μου συλλογή!!

silogi5tq.jpg

Akmaka βλέπω έχεις αρκετά στα χέρια σου και σε άριστη εμφανισιακή κατάσταση. Μπράβο φίλε μου! Να υποθέσω οτι δουλεύουν όλα;

Ναι ασφαλώς και δουλεύουν όλα.......

Το μοναδικό πρόβλημα που έχω είναι το κουμπάκι στο cracksman που λείπει,και το donkey kong II

που έσπασαν τα πλαστικά στα καλά καθούμενα και με το ζόρι τα κρατάω με logo στιγμής!

Έχω την τύχη να είμαι κάτοχος του παλιού ασπρόμαυρου Gameboy (το γκρίζο) και του Gamegear.

Για χάρη πληρότητας θα αναφέρω τους τίτλους που έχω:

GAME GEAR

Batman & Robin

Lion King

Mickey Mouse: Castle of Illusion

Mickey Mouse: Legend of Illusion

Mickey Mouse: Land of Illusion

Mighty Morphin' Power Rangers - The Movie

Mortal Kombat

Mortal Kombat 2

Mortal Kombat 3

NBA Jam Tournament Edition

Smash TV

Sonic

Sonic 2

Sonic Chaos

Sonic Triple Trouble

Sonic Labyrinth

Taz in Escape from Mars

Ultimate Soccer

Wonder Boy 3:The Dragon's Trap

GAME BOY

Amazing Spider-Man

Amazing Spider-Man 2

Asterix and Ovelix

Castlevania Legends

Castlevania: The Adventure

Cutthroat Island

Darkwing Duck

Donkey Kong Land

Double Dragon 3

Duck Tales

Duck Tales 2

FIFA Soccer '96

Final Fantasy Legend

Final Fantasy Legend II

Hunt for Red October

James Bond 007

Killer Instinct

Kirby's Dream Land

Kirby's Dream Land 2

Mighty Morphin' Power Rangers

Mighty Morphin' Power Rangers - The Movie

Mortal Kombat 3

Monopoly

Mystical Ninja

NBA All Star Challenge 2

NBA Jam Tournament Edition

NBA Live '96

Pokemon Blue

Pokemon Red

Pokemon Yellow

Stargate

Super Mario Land

Super Mario Land 2

Teenage Mutant Ninja Turtles II

Tetris

Tin Tin in Tibet

Tin Tin:Prisoners of the Sun

Top Gun: Guts and Glory

Zelda: Link's Awakening

Βλέπω ότι πολλοί καιγόμασταν με το Donkey Kong. :D

Πω πω ρε!!!! Πολλοί τίτλοι...Του έδωσες και κατάλαβε βλέπω πιτσιρικάς!

Μην πουλήσεις τίποτα..Κράτα τα μια μέρα θα τα προσέχεις σαν τα μάτια σου!!

Οσο θυμαμαι ποσο μου αρεσε το σχεδιο του GEAR και η εγχρωμη του οθονη που να ηξερα .
ggp1ww9.jpg

Α ρε gamegear! Τοσα είχαν περάσει απο τα χέρια μου, ούτε ενα δεν κράτησα. :icon_cry: Οποτε το βλέπω μου έρχεται να κλάψω...κλαψ...κλαψ...

Πίσω
Μπλουζα