ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:burn:stayros είπε:Μια μητερα απο Σιατλ,η Alice Finch,ξοδεψε 5 χρονια απο την ζωη της για να χτισει με το τουβλακια LEGO το Hogwarts απο το Harry Potter!
Η ιδεα της ηρθε μια μερα ενω επαιζε με τους γιου της.
Για αυτο το project η Alice χρειαστηκε.....400.000 τουβλακια LEGO!!!!!!!!!!!!:burn:
Το αποτελεσμα οπως μπορειτε ειναι απλα.....μοναδικο!!!!!
Περισσοτερες φωτο και πληροφοριες για το project μπορειτε να δειτε ΕΔΩ.
Δεν νομιζω οτι θα αντεχαμε τοσα πολλα μηδενικα!!!!Kambia είπε:Το πόσα λεφτά ξόδεψε δε μας είπε!
Μονο θα "περπατησει?..... ....Μην σου πω οτι θα ξεπουλησουν σαν ζεστα ψωμακια!!!!Kambia είπε:Για να δούμε θα "περπατήσει" ?
At last its just about finished a few pieces and rigging but until i have a better place to display it,it will have to do. Nearly 3 years building this one,10,000s of parts,as for size it now stands 4ft 6 inches high.3ft wide and a massive 24ft 3 inches long,
not counted the studs LOL.
Και γω την ίδια περιέργεια έχω. Επίσης στις πρώτες φωτογραφίες δεν καταλαβαίνεις πως είναι το διόραμα από lego.stayros είπε:Ειμαι περιεργος να δω ποσα τουβλακια χρησιμοποιησαν!!!
Οι περιορισμοι του forum για την αναλυση των φωτογραφιων δεν βοηθανε. Ριξτε μια ματια εδω για περισσοτερη λεπτομερεια.Kambia είπε:Και γω την ίδια περιέργεια έχω. Επίσης στις πρώτες φωτογραφίες δεν καταλαβαίνεις πως είναι το διόραμα από lego.
The 18-foot long piece, which took over two months complete, is part of the artistʼs latest exhibition, "The Art of Brick: DC Comics." The sculpture will make its debut in Sydney at Australiaʼs Powerhouse Museum this November.