BETTY BOOP
Official *GOD* of RetRo
- Αντιδράσεις
- 7.534
Η Έλλη από τη σειρά Έλλη και Άννα
Αν ήσουν παζλ τι εικόνα θα είχες;
Αν ήσουν παζλ τι εικόνα θα είχες;
Ο Χουντίνι βέβαια για να εξαφανιζόμουν από δυσάρεστες καταστάσεις , να γινόμουν καπνόςθαλασσσα με κυμα
αν ησουν μαγος;
Λογοθετιδης!εξι προσωπα και μια γαλοπουλα αναζητουν δολοφονο
αν ησουν ηθοποιος ελληνας μεχρι το 1960;
To What's Another Year του Johnny Logan.Αν ήσουν νικητήριο τραγούδι της Eurovision?
Η Αναδυομένη (Κλαίλια).Και αν ήσουν ηρωίδα που υποδύθηκε η Νόρα Βαλσαμη σε σειρα στην τηλεόραση, ποια θα ήσουν?
Δυσκολη ερώτηση, μου αρέσει ιδιαίτερα η κα Κανελλίδου. Θα διαλέξω το Πόσο Γλυκά Με Σκοτώνεις.Αν ήσουν τραγούδι της λατρεμένης μου Αλέκας Κανελλιδου?
Η κβαντική διεμπλοκή.αν ησουν φυσικο φαινομενο
Η Αλεξάνδρεια! Προς Blue Max να αναφέρω ότι λατρεύω ομοίως το "Killing me softly" αλλά φυσικά και την ελληνική διασκευή με την Αλέκα και τους στίχους του Δημήτρη ΙατρόπουλουΔιογένης Παλλάς
Αν ήσουν τραγούδι του Γιάννη Κότσιρα;
Δύσκολη επιλογή. Θα επέλεγα κάποιο τραγούδι από τον δίσκο Εμπιστευτικά, που είναι για μένα μοναδικός.Πάσα για επόμενη ερώτηση: Αν ήσουν τραγούδι της Αλέκας Κανελλίδου, σε στίχους της Νινής Ζαχά ποιό θα ήσουν?
Αν ήσουν τηλεπαιχνίδι της δεκαετίας του 90;
Σεντόνια στο Αιγαίο.Αν ήσουν διαφήμιση απο τα 80s/90s ;
Σ' ευχαριστώ (Χατζηνάσιος Γιώργος/Παπαδοπούλου Σοφία)Αν ήσουν τραγούδι της Μαρινέλλας;
Οντως από τους καλύτερους ever ελληνικούς δίσκους με όλα τα κομμάτια ένα και ένα. Φυσικά και λατρεύω το "Μόλις χθες" που είναι διασκευή του hier encore του Αζναβούρ, αλλά τελικά θα δώσω την ψήφο μου στο τόσο αισθαντικο "Όχι τώρα", στο οποίο έγραψε η Ζαχά και τη μουσικήΔύσκολη επιλογή. Θα επέλεγα κάποιο τραγούδι από τον δίσκο Εμπιστευτικά, που είναι για μένα μοναδικός.