BETTY BOOP
Official *GOD* of RetRo
- Αντιδράσεις
- 7.488
Δύο τραγούδια: Σαν πας στην Καλαμάτα και Το φεγγάρι κάνει βόλτα
Αν ήσουν εφημερίδα;
Αν ήσουν εφημερίδα;
Αν όμως, ήμουν ωράριο, θα προτιμούσα το 9 με 5. Αυτό που δούλευα 35 χρόνια.
Δεν ξέρω τι έχει παίξει γιατί δεν προλαβαίνω.
ΈκθεσηΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ
Αν ήσουν πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα;
Έκθεση
Αν ήσουν εσωτερική ενδυμασία; (Λολ κομψά)
Ιρλανδία
Αν ήσουν σημαία χώρας;
Πώς αυτοπροσδιορίζεσαι; Με μπερδεύει το άβαταρ και η εσωτερική ενδυμασία..λολBoxer Snoopy!
Λατρεύω τον Σνουπυ
Αν ήσουν σημαία χώρας;
Βραδινό σνακ τοστάκι και ποπ κορν για ταινίαΙρλανδία
Αν ήσουν βραδυνό σνακ;
Θα πρόσθετα ξεδιάντροπα στα σνακ σου, παγωμένα πουράκια Caprice, αναψυκτικό και τσίχλες..Βραδινό σνακ τοστάκι και ποπ κορν για ταινία
Αν ήσουν Τμήμα ΑΕΙ/ΤΕΙ;
Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογιας (δεν είναι αυτό που σπούδασα, αλλά σκέφτομαι στα γεράματα να το κάνω)Βραδινό σνακ τοστάκι και ποπ κορν για ταινία
Αν ήσουν Τμήμα ΑΕΙ/ΤΕΙ;
Ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης.Εάν ήσουν παλιός παρουσιαστής ειδήσεων?
Πώς αυτοπροσδιορίζεσαι; Με μπερδεύει το άβαταρ και η εσωτερική ενδυμασία..λολ
Τζέλλα ΠαυλάκουΤμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογιας (δεν είναι αυτό που σπούδασα, αλλά σκέφτομαι στα γεράματα να το κάνω)
Εάν ήσουν παλιός παρουσιαστής ειδήσεων?
Χαχαχα!
Διάβασε στο προφίλ μου την ανάρτηση που έχω κάνει στις 9 Αυγούστου 2022 που ξεκινάει έτσι: Στα βράχια της Πειραϊκής....
Με μποξερακι Σνουπυ και την G.Tierney δίπλα μου σε κάποια εξωτική παραλία!
With love
Βαγγέλης απο τον (εξωτικό) Πειραιά
Θα αναδιατύπωνα ελαφρώς το 1ο σκέλος της ερώτησης ως εξής: Αν ήσουν εσύ το άτομο που θα επέλεγε το φύλο του..κλπ. (Το αυτός που θα επέλεγε προσδιορίζει ήδη )Αεροπορικο για Μαϊαμι.
Αν ησουν εσυ αυτος που θα επελεγε το φυλο του, θα διαλεγες να γεννηθεις αντρας η γυναικα;
Αν ησουν εσυ αυτος ο ανθρωπος εννοω εδω και, οχι, ετσι κι αλλιως δεν το προσδιοριζει γιατι στην γλωσσα μας χρησιμοποιουμε το αρσενικο, ενω μπορουμε να αναφερομαστε και στα δυο φυλα.Θα αναδιατύπωνα ελαφρώς το 1ο σκέλος της ερώτησης ως εξής: Αν ήσουν εσύ το άτομο που θα επέλεγε το φύλο του..κλπ. (Το αυτός που θα επέλεγε προσδιορίζει ήδη )
Για το συγκεκριμένο ερώτημα λέμε για να είναι «και καλά» politically correctΑν ησουν εσυ αυτος ο ανθρωπος εννοω εδω και, οχι, ετσι κι αλλιως δεν το προσδιοριζει γιατι στην γλωσσα μας χρησιμοποιουμε το αρσενικο, ενω μπορουμε να αναφερομαστε και στα δυο φυλα.
Λεμε "ποιος θελει;" "καποιος θα ξερει που βρισκεται αυτο που χαθηκε" "δεν καταλαβαινω πως μπορει κανεις να ειναι τοσο σκληρος" "ποιος χτυπαει το κουδουνι;" "ποιος ξερει αραγε τι συμβαινει;" Λεξεις αρσενικου γενους μεν, που ομως συμπεριλαμβανουν και το θηλυκο.
Για το συγκεκριμένο ερώτημα λέμε για να είναι «και καλά» politically correct