Ύστερα απο ομολογουμένως πολύ καιρό,αρχίζω να του πίνω το αίμα και πάλι τα Σαβ/κα,και πραγματικά το γουστάρω πολύ αυτό...!!NLS είπε:BTW ωραίο το bike αλλά ελπίζω να του κάνεις τη χρήση που του πρέπει (πολύ καθαρό το βλέπω)
Φίλε NLS, συνονόματε, εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με κανέναν, ούτε και θέλω, ειδικά εδώ μέσα. Εάν θέλει κάποιος, μένει, εάν θέλει φεύγει. Απλά δε θεωρώ λόγο μη χρήσης του φορουμ, το λινκ στα notifications. Και ήμαρτον πια με αυτό το ψωμοτυρι, "δε θα σας κουράσω", "δε θα σας ενοχλώ".....Βρε παιδιά δεν ήμαστε Χουντα, την κοινωνία μου μέσα.NLS είπε:Τέσπα, μπράβο και πάλι, αλλά επειδή βλέπω ένα κλίμα που μάλλον δεν με θέλει, δεν θα σας κουράσω (δηλ. δεν θα σας ενοχλώ με τα γραπτά μου). Τώρα αν θελήσω να συμμετέχω σε κάποιο thread (ή χρειαστεί να φτιάξω κάποιο) αραιά και που, τουλάχιστον ξέρω ότι ότι γράψει κάποιος μετά από αυτό, θα το δω επιτέλους χωρίς "ctrl-c, edit, ctrl-v και αν το πέτυχες οκ"...
Η εξάτμισή του πάντως ανασταίνει νεκρούς....NLS είπε:BTW ωραίο το bike αλλά ελπίζω να του κάνεις τη χρήση που του πρέπει (πολύ καθαρό το βλέπω)