Imgema
Alien RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 1.426
Μα το καλό με τα looney toons είναι ότι δεν ήταν ακριβώς παιδικό... ήταν ένα cartoon για όλες τις ηλικίες. Θα έλεγα ότι είναι και πιο κοντά στο ενήλικο κοινό λόγο της κάποιας υπερβολικής "τρέλας" και βίας που έχουν. Μάλιστα εγώ γελάω περισσότερο με κάποια επεισόδια τώρα από ότι όταν ήμουν πιο μικρός. Παρατηρώ αστεία και εκφράσεις, ακόμα και λεπτομέρειες στο animation που κάνουν την διαφορά, που πριν μου διέφευγαν.RIO είπε:παλιό θέμα, αλλά είναι ίσως το καλύτερο παιδικό...
Επίσης, πλέον διακρίνω διαφορές μεταξύ σχεδιαστών, για παράδειγμα τα αγαπημένα μου επεισόδια είναι του Chuck Jones. Οι εκφράσεις στα πρόσωπα που σχεδιάζει είναι τόσο αστείες που μόνο με μία απλή φωτογραφία γελάς:
Oσο περνάει ο καιρός και μεγαλώνω, φτάνω στο συμπέρασμα ότι αυτή η σειρά είναι ίσως το καλύτερο cartoon που βγήκε ποτέ. Και σίγουρα το voice acting του Mel Blanc ήταν ένας από τους κυριότερους λόγους που ήταν τόσο πετυχημένα. Το καταλάβαινα αυτό καλύτερα κάθε φορά που έπεφτα στα μεταγλωττισμένα επεισόδια στο STAR και μου ερχόταν να καρφώσω κατσαβίδια στα αυτιά μου. Δεν ακούγονται και τελικά δεν βλέπονται κιόλας. Το να μεταγλωττίζεις τα Looney Toons είναι σαν να του αφαιρείς όλο το νόημα. Σαν να μεταγλωττίζεις το South Park ένα πράγμα. Δεν είναι πια Looney Toons αλλά "Lame Toons".
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: