[Lyra] Τα παπάκια τα καλά

makisimos

RetroMasteR
Joined
8 Ιουν 2009
Μηνύματα
1.516
Αντιδράσεις
157
Εταιρεία: Lyra

Παιχνίδι: Τα παπάκια τα καλά

Ark: http://retrodb.gr/ark/?q=node/278

Τι βρήκα ΤΙ βρήκα..!!!!! Απ ότι κατάλαβα ο Βουτσάς, πρέπει να είχε σύμβαση με την LYRA γιατί εκτός από τις ΣΤΡΟΥΜΦΟΤΣΟΥΛΗΘΡΕΣ , διαφήμισε και τα "παπάκια τα καλα"!!

Για ρίχτε μια ματιά..!! Πολύ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ νομίζω..!!

16688.jpg

16690.jpg

Δείτε τι γράφει στην επόμενη φωτό ο ίδιος ο Βουτσάς....

Αυτή η αφίσα ήταν δώρο μέσα στο κουτί..!!

16689.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κυρίες και κύριε, Ε-Ξ-Ο-Χ-Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!

Μπράβο, άλλη μία φορά, σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτά που βρίσκετε και ανεβάζετε εδώ, δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ στο κόσμο αυτή τη στιγμή. Βρε αθεόφοβοι, εδώ δεν υπάρχει τίποτε για τη LYRA πουθενά στο net, που τα βρήκατε όλα αυτά;;;;;

ΕΥΓΕ και πάλι και λίγο είναι!!!!
 
Παλι μας εστειλες Μακισιμο ε.... καλα που το ξεθαψες; :) :)!!!!!! Το ποστερ ειναι πολυ βινταζ ετσι!!!

Μηπως μπορεις να μας εξηγησεις πως παιζεται αυτο το παιχνιδι, γιατι δεν το εχω δει ποτε!
 
Αυτό πάλι που δεν μπορώ να βρω καμία πληροφορία στο νετ για την LYRA που το πάτε????? Πραγματικα αγνοείται η τύχη της..!!! Ούτε πότε έκλεισε ξέρουμε, ούτε τον λόγο, ούτε αν εξαγοράστηκε, τίποτααα...!!!!!!!

Παρακαλείται όποιος έχει πληροφορίες για την συγκεκριμένη εταιρεία, όσο ασήμαντες κι αν νομίζει ότι είναι, να τις καταθεσει, γιατί μετά την el greco, ήταν η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία και δεν γνωρίζουμε τι απέγινε..!! :(
 
"Τα παπακια τα καλά", άλλη μια ανάμνηση. Αν δεν κάνω λάθος στο συγκεκρμένο παιχνίδι το κείμενο της διαφήμισης σε κάποια στιγμή έλεγε: "ρούφα το μπαλάκι σου" και κόπηκε η διαφήμιση από Σ.Τ.Ε. Επίσης στη ραδιοφωνική διαφήμιση, με τον Βουτσά πάντα, και σε ένα studio πανω σε 1 πατάρι, όλα τα ξαδέλφια τραγουδούσαν τα "παπακια τα καλά", και η υπογράφουσα με φωνή καμπάνα ακουγόταν τόσο πολύ που στο τέλος κατέληξε έξω από το στουντιο να τραγουδάει μόνη της!!! (τραυματική εμπειρία)
 
Ωραίες αναμνήσεις :D

Τελικά πως παίζονταν αυτό το παιχνίδι? Ποιος ήταν ο στόχος? Μου θυμίζει λίγο τα ιπποποταμάκια το στήσιμο του
 
Εχεις δίκιο, όντως η πρόταση "ρούφα το μπαλάκι σου" ήταν από τα Ιπποποταμακια. Εχω την εντύπωση πως τα "παπακια" ήταν με μαγνήτες και στη μέση ψαρακια που προσπαθούσαν να τα πιάσουν. Πιστεψτε με ξέρετε πολλά περισσότερα πραγματα για τα παιχνίδια από ότι εγώ..οταν είσαι παιδί τα έχεις εκεί και συνέχεια δεν τα εκτιμάς. Νιώθω άσχημα αλλά να φανταστείς ότι έπαιζα τόσο λίγο....
 
Ωχ, τι πήγατε και ξεθάψατε.... Το είχε ο μικρός μου ο ξάδελφος, μόνο που το έπαιζε αλλιώς. Ο αρσίζης έκανε σκοποβολή με κουρσούμια στα καημένα τα παπάκια. Το είχε διαλύσει το παιχνιδάκι. Τα βαρούσε κατακέφαλα, νταααανγκ, και τραγουδούσε κιόλας "τα παπάκια τα καλά, τα ριμάζω με χαρά".
 
Νομίζω πως έχω δεί το συγκεκριμένο παιχνίδι σε ένα παλιό μαγαζί στην Ξάνθη πρίν 4-5 μέρες!!!Θα το ελέγξω και θα σας ενημερώσω!
 
Μετά από πολυήμερες διακοπές πήγα σήμερα να αγοράσω το παιχνίδι.Δυστυχώς ο καταστηματάρχης μου είπε ότι τις προηγούμενες ημέρες κάποιος το αγόρασε... :( Μου έδειξε όμως ένα άλλο ρετροπαιχνίδι με παπάκια!Το αγόρασα αμέσως!Και ιδού το εύρημά μου! :)

p1.jpg

p2.jpg

p3.jpg

p4.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Με γεια σου τα παπάκια greg13! :)

Δεν τα έχω ξαναδεί, το μπλε παπάκι,όμως, έχει ολόιδιο κεφάλι με το ποτιστήρι που είχα όταν ήμουν πολύ μικρή για τη θάλασσα. Ίσως να ήταν από την ίδια εταιρία... Μακάρι να το ξαναέβρισκα, θα το έπαιρνα για τη μικρή μου ευχαρίστως...και για την αφεντιά μου εννοείται! #)
 
Τα παπάκια αυτά είναι της εταιρίας Απέργη.
 
Δυστυχώς δε θυμάμαι αν ήταν της ίδιας εταιρίας τα κουβαδάκια μου, αλλά από την όψη το θεωρώ πολύ πιθανό!

Αν θυμίζει σε κάποιον κάτι, θα ήταν ευχάριστο να μας δώσει πληροφορίες...

Χάθηκε ποτιστήρι-παπί, σε όποιον το βρει δίδεται αμοιβή! :D
 
πολύ όμορφο παιχνιδι!!!
 
Καλησπέρα. Θα ήταν εύκολο κάποιος να αναρτήσει τις οδηγίες από το επιτραπέζιο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 
Πίσω
Μπλουζα