Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.736
@Bambinella Ποτέ δεν μου άρεσε ο συγκεκριμένος , ούτε σαν ηθοποιός , ούτε σαν άνδρας
Κι εδω ταιριαζουν οι προτιμησεις μας, βλεπω.
@Bambinella Ποτέ δεν μου άρεσε ο συγκεκριμένος , ούτε σαν ηθοποιός , ούτε σαν άνδρας
@Bambinella Χαίρομαι !!!Κι εδω ταιριαζουν οι προτιμησεις μας, βλεπω.
Ανάμεσα σε Γκλέτσο και Βόγλη , προτιμώ Γιάννη Βόγλη στα νιάτα του , απροσδιόριστη γοητεία , δυναμισμός και ευγένειαO Bόγλης και ο Γκλέτσος δεν είναι ακριβώς ωραίοι, έχουν όμως απίστευτη ενέργεια και δυναμισμό. Ο Μιχαλόπουλος από την άλλη έχει και την ομορφιά και τον δυναμισμό αυτό.
@Bambinella Χαίρομαι !!!
Ανάμεσα σε Γκλέτσο και Βόγλη , προτιμώ Γιάννη Βόγλη στα νιάτα του , απροσδιόριστη γοητεία , δυναμισμός και ευγένεια
Αχ λειπειΟ Τζώρτζογλου είναι όντως η μεγάλη παράλειψη αυτού του Poll.
@BambinellaΕμεις αμα γνωριζομασταν απο κοντα και ημασταν κι οι δυο ελευθερες, θα σκοτωνομασταν για τον ιδιο αντρα!
@Άρης12 Καλά μιλάμε τέλειος , σε ευχαριστώ για το όμορφο στιγμιότυπο
ανεξααρτητα απο ποσο καλος ηθοποιος ειναι ο κυριος γκλετσος η αν ειναι συμπαθης
ειναι πολυ καλο "εργαλειο"
@Bambinella Συμφωνώ με όλα όσα πεςTι εργαλειο; Για να ψηνει ψαρι κι απ' τις δυο πλευρες;
Και εγώ θα προσθέσω , ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει , πάντα αντικειμενικά !Πάντως αντικειμενικά το ψάρι ψήνεται πιο σωστά άμα ψηθεί και από τις δύο πλευρές!
Ούτε εγώ τρωω άσε που μετά πως να καθαρίσεις μυρίζει πολύ όλο το σπιτιεγω δεν τρωω ψαρι και ειμαι οκ νομιζω
...και μυγδαλα!Ανάμεσα σε Γκλέτσο και Βόγλη , προτιμώ Γιάννη Βόγλη στα νιάτα του , απροσδιόριστη γοητεία , δυναμισμός και ευγένεια