Mεγαλύτερος γόης του ελληνικού κινηματογράφου 1970-2000

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Άρης12
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Ποιος ήταν ο μεγαλύτερος γόης του ελληνικού κινηματογράφου το 1970-2000

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    21
  • Η δημοσκόπηση ολοκληρώθηκε .
Kαι στα 3 Poll για τους γόηδες έχει περάσει μπροστά ο Κούρκουλος με 9 ψήφους.

Μάχη μεγάλη στους 8 ψήφους με Μιχαλόπουλο, Γαλανό και Κομνηνό.

Ο Φωκάς και ο Αλεξανδράκης στους 7.

Αυτές είναι μονομαχίες!!!!!
Και ο θεος Φωκάς είναι στους 8!

Oπου κι αν παω, αυτη η χωρα με πληγωνει. Εδω ψηφισαμε αναμεσα στουε 100 σπουδαιοτερους Ελληνες, ολων τον εποχων, την Βουβιουκλω και τον Γ. Παπαδοπουλο. Τουλαχιστον, οσοι αναφερονται εδω, ασχετα με τους ψηφους που εχουν παρει ηταν ολοι τους ομορφαντρες

Μιχαλόπουλος δαγκωτό!!!! Μιλάμε για κούκλαρο! Ακόμα και όταν μεγάλωσε μου άρεσε πάρα πολύ! Αλλά και ο Βερλέκης από την στιγμή που άφησε το μούσι, έγινε πάρα πολύ γοητευτικός!

Προς το παρον παντως, προηγειται ο Πανος Μιχαλοπουλος και χαιρομαι γι' αυτο γιατι ειναι ο ενας απο τους τρεις που ψηφισα.

Παιδιά παρατήρησα ότι υπάρχει ήδη παλιότερο θέμα εδώ.

Καλό είναι πριν ανοίξουμε κάποιο νέο θέμα να γίνεται μια σχετική αναζήτηση για να δούμε αν υπάρχει κάποιο άλλο ίδιο.

Λογικά θα συγχωνευτεί με το ήδη υπάρχον και παλιότερο θέμα. Ενημερώνω και τον @AEON γιατί απο ότι βλέπω είναι και το γκάλοπ και δεν ξέρω αν μπορεί να συγχωνευτεί και αυτό μαζί.

@Άρης12 Είδα στην συγκεκριμένη θεματική ενότητα Πρωταγωνιστές ότι έχεις ανοίξει και άλλα ίδια θέματα με γόηδες του ελληνικού κινηματογράφου (Μέρος Α/Β/Γ/Δ/Ε/ΣΤ). Γιατί τόσα διαφορετικά θέματα;

Τελευταία επεξεργασία:
Παιδιά παρατήρησα ότι υπάρχει ήδη παλιότερο θέμα εδώ.

Καλό είναι πριν ανοίξουμε κάποιο νέο θέμα να γίνεται μια σχετική αναζήτηση για να δούμε αν υπάρχει κάποιο άλλο ίδιο.

Λογικά θα συγχωνευτεί με το ήδη υπάρχον και παλιότερο θέμα. Ενημερώνω και τον @AEON γιατί απο ότι βλέπω είναι και το γκάλοπ και δεν ξέρω αν μπορεί να συγχωνευτεί και αυτό μαζί.

@Άρης12 Είδα στην συγκεκριμένη θεματική ενότητα Πρωταγωνιστές ότι έχεις ανοίξει και άλλα ίδια θέματα με γόηδες του ελληνικού κινηματογράφου (Μέρος Α/Β/Γ/Δ/Ε/ΣΤ). Γιατί τόσα διαφορετικά θέματα;

Πρώτον δεν γίνεται μέλη που κάναμε έγγραφή πριν λίγα χρόνια να ψάχνουμε για νήματα που έτρεχαν το 2012.

Δεύτερον οι γόηδες ήταν πολύ παραπάνω από 30 στην περίοδο 1950-1999 οπότε σωστά ταξινομήθηκαν ανά δεκαετίες και επιπλέον περισσότεροι ζητήθηκαν ως παραγγελιές.

Τρίτον κρίνοντας εκ του αποτελέσματος τα νήματα με τις διαδοχικές ψηφοφορίες ήταν πετυχημένα και κράτησαν το ενδιαφέρον σε ψηλά επίπεδα για τουλάχιστον μισό μήνα. Οπότε προς τι η γκρίνια;

Τέταρτον αν σε 10 χρόνια κάποιος ανοίξει νέο νήμα για γόηδες και πάει καλά εγώ θα τον συγχαρώ και δεν θα ζητήσω συγχώνευση. Γιατί καλό είναι να βλέπουμε και πως αλλάζουν τα γούστα ανά δεκαετίες.

Τελευταία επεξεργασία:
Πρώτον δεν γίνεται μέλη που κάναμε έγγραφή πριν λίγα χρόνια να ψάχνουμε για νήματα που έτρεχαν το 2012.
Δυστυχως η αναζήτηση με το search στο αν υπάρχει ήδη ένα τοπικ είναι υποχρεωτικη χωρίς να υπάρχουν επιπτώσεις αν ανοιχτεί διπλό ,απλά γίνεται συνένωση.
Δεν τίθεται θέμα στο ποτέ γράφτηκε κάποιος, εγώ προσωπικά ακόμη το κάνω πριν ανοίξω θέμα.
Βοηθάει στο να μην γεμίσουμε δίπλα και τριπλά θρεντς.
Μια χαρά τα καινούργια μέλη μπορούν να γράψουν στα ήδη υπάρχοντα.
Τρίτον κρίνοντας εκ του αποτελέσματος τα νήματα με τις διαδοχικές ψηφοφορίες ήταν πετυχημένα και κράτησαν το ενδιαφέρον σε ψηλά επίπεδα για τουλάχιστον μισό μήνα. Οπότε προς τι η γκρίνια;
Και πάλι δεν παίζει ρόλο το αν κάτι είναι πετυχημένο η όχι , είναι θέμα καλαισθησίας ,οργάνωσης κτλ κτλ.
Το Facebook Reddit και άλλα γεμάτο από πετυχημένα θέματα είναι.:)

Πως θα συνενωθούν 6 νήματα με 60 υποψηφίους με ένα παλιότερο;

Πίσω
Μπλουζα