Ολο για Ντούζο ακούω αλλά φαίνεται οι θαυμάστριες δεν τον ψηφίζετε και έχουν ξεφύγει άλλοι.
Και εξακολουθώ να μην πιστεύω στα μάτια μου που βλέπω μηδέν ψήφους στον Παπαμιχαήλ.
Τελικά οι σημερινές γυναίκες έχουν πολύ διαφορετικά γούστα από αυτές των σίξτις.
Παπαμιχαηλ δεν θα ψηφιζα ουτε μια στο εκατομμυριο. Σιγα τον αντρα δηλαδη!
Ως εμφανιση μετριος και αυτο βεβαια οσο ηταν ακομα αδυνατος γιατι οταν παχυνε, εκει γυρω στο '67, δεν βλεποταν πλεον.
Κακος ηθοποιος και ακομα δεν καταλαβα γιατι εγινε πρωτο ονομα. Θα μου πεις λογω Αλικης, αλλα ηταν διασημος και πριν το '65.
Η μονη ερμηνεια του που μου αρεσε και μαλιστα παρα - παρα πολυ ηταν στον Παπαφλεσα. Εκει ηταν υπεροχος.
Κατα τα αλλα, αναξιος λογου σε ολα του.
Ολο για Ντούζο ακούω αλλά φαίνεται οι θαυμάστριες δεν τον ψηφίζετε και έχουν ξεφύγει άλλοι.
Και εξακολουθώ να μην πιστεύω στα μάτια μου που βλέπω μηδέν ψήφους στον Παπαμιχαήλ.
Τελικά οι σημερινές γυναίκες έχουν πολύ διαφορετικά γούστα από αυτές των σίξτις.
ΕΓΩ τον ψήφισα βέβαια
Το ξέρετε ότι ο Μπάρκουλης έκανε πολύ παρέα κάποτε με τον Κακκαβά;
Σκεφτομαι τις αντιδράσεις του γυναικών της εποχής όταν τους πετύχαιναν και τους δυο μαζί.
Από την άλλη πάλι αναρωτιέμαι τι ακριβώς είχε ο Νέγκας που έχει πιάσει τέτοιο ποσοστό. Αλλά γούστα είναι αυτά...
Γέλασα πολύ με την τελευταία ανάλυση. Αχ, καίει καρδιές ο Λάκης!Ψήφισα Γιαννακά, Παπαμιχαήλ, Γεωργίτση, Ντούζο και Κομνηνό. Όλοι οι υπόλοιποι μέτριοι για μένα. Και θα κάνω μια μικρή ανάλυση για τον καθένα από αυτούς που ψήφισα:
Γιαννακάς: Αυτός δεν ήταν που έπαιζε στον "Ντελικανή";;; Για κάποιο λόγο τον είχα ερωτευτεί σε αυτή την ταινία (όπως και όλες οι γυναίκες του χωριού και λογικό γιατί ήταν σκέτος πειρασμός...) Φοβερά γοητευτικός, Παναγία μου και Χριστέ μου...
Παπαμιχαήλ: Βέβαια, για τον Παπαμιχαήλ θα συμφωνήσω πως από ένα σημείο και μετά χάλασε εντελώς η εμφάνιση του σε αντίθεση με την Αλίκη που διατηρούνταν πάντα νέα και φρέσκια. Και δεν μου ήταν ποτέ ιδιαίτερα συμπαθητικός. Αλλά όταν ήταν πολύ νέος, ήταν ωραίος άντρας κι αυτό πρέπει να το παραδεχτώ.
Γεωργίτσης: Καλός ηθοποιός και είχε πολύ γλυκό πρόσωπο. Λάτρευα τα μάτια του. Υπέροχο γαλάζιο χρώμα... Μου άρεσε αυτή η πραότητα που εξέπεμπε.
Ντούζος: Γοητευτικό παρουσιαστικό και φοβερός χορευτής, αν δεν κάνω λάθος. Απορώ πώς δεν του έμοιασε ο γιος του!
Κομνηνός: Πολύ όμορφος αυτός. Τον προτιμούσα βέβαια όταν ήταν πολύ μικρότερος, π.χ. στην ταινία με τη Νόρα Βαλσάμη. Βέβαια εκεί δεν μου άρεσε καθόλου ο ρόλος του, ούτε και το γεγονός ότι η φωνή του ήταν μεταγλωττισμένη (πφφφ). Στην ταινία για την 28η Οκτωβρίου που έκανε τον Γερμανό με το πειρατικό μάτι, οσκαρική ερμηνεία!! Από τη μια ήθελα να τον σπάσω στο ξύλο με αυτά που έκανε κι από την άλλη έλιωνα με τη γοητεία του!.... Πολύ τρυφερή κι ευαίσθητη η ερμηνεία του στο "Εκείνο το καλοκαίρι" (αυτή η ταινία με είχε καταστρέψει και πλέον μπορώ να ταυτιστώ με το κοριτσάκι που έχασε τη μαμά του...).
Ερώτηση: μόνο εμένα δεν μου άρεσε ποτέ ο Κούρκουλος;;; Σαν ηθοποιός ήταν πολύ καλός, εννοώ σαν άντρας (σκοτώστε με!!!)
Μπαχαρ βέβαια ψήφισα ντουζο είναι η μία ψηφος, δεν φαίνεται αλήθεια; τώρα βλέπω πως τον ψήφισε άλλος ένας έλα κερνάμε χα χα@Bajar Νομιζω πως η Αριαδνη αναφεροταν στην αρχικη φραση του σχολιου του Αρη και εννοει πως ψηφισε τον Ντουζο.
H ρετρο γενικά αναγνωρίζει την ομορφια του ντελον και όχι τόσο του μαρλον θσ το δεις διάσπαρτο αυτό σε πολλά ποστΚορίτσια ο Κούρκουλος κανονικά έπρεπε να παίζει εκτός συναγωνισμού. Αν ήταν στο Χόλυγουντ θα τρόμαζε και τον Μάρλον Μπράντο.
Και ο μαρλον αυτόν τον δυναμισμό είχε πάνω από όλα γι αυτό έκαναν σαν τρελές οι γυναίκες για παρτυ τουΟ Κούρκουλος μιλάμε εκτός από όμορφος, παλληκαράς και πολύ καλός ηθοποιός έχει κάτι μοναδικό, απίστευτο δυναμισμό και ενέργεια. Όμορφους έχει πολλούς ο κλασσικός αμερικανικος κινηματογράφος, ηθοποιός με τέτοιο δυναμισμό δεν μου έρχεται στο νου.
Και ο μαρλον αυτόν τον δυναμισμό είχε πάνω από όλα γι αυτό έκαναν σαν τρελές οι γυναίκες για παρτυ του
Λες γιατί ο μαρλον το 60' έσκιζε, ήταν κεφαλαιοΟ μόνος ηθοποιός που μου έρχεται με το δυναμισμό του Κούρκουλου και ίσως μεγαλύτερο είναι ένας ασχημομούρης. Ο Μπελμοντό.
Ο Μπράντο είναι βέβαια (πολύ) καλύτερος ηθοποιός από τον Κούρκουλο αλλά σαν γόης ο δικός μας δεν είχε να ζηλέψει τίποτα.
Λες γιατί ο μαρλον το 60' έσκιζε, ήταν κεφαλαιο