Δικαιώθηκες, το 60' ο Κούρκουλος θα σάρωνε μαζί με τον μπαρκουληΤελευταία στιγμή αποφάσισα να βάλω τον Κομνηνό στο Poll, την πλήρωσε ο Πρέκας.
Δικαιώθηκες, το 60' ο Κούρκουλος θα σάρωνε μαζί με τον μπαρκουλη
Mηπως να γίνει και ένα δεύτερο με Φωκά, Πρέκα, Αντωνόπουλος, δαδινοπουλο
Βεβαίως και να γίνει και πιο μετά , παραγγελιά poll με τους γόηδες Έλληνες ηθοποιούς των 2000s μιας και τα 2000s θεωρούνται βίντατζΝα γίνει, άσε να κλείσει αυτό μια εβδομάδα, να ακούσω και αιτήματα και θα το ανεβάσω.
E μα ήταν τέκνο ο Φωκάς ο ορισμός μαλισταΤην πάτησα όμως στο ζευγάρι Παπαμιχαήλ και Φωκά, είπα να βάλω Παπαμιχαήλ καθότι ήταν ο πιο εμπορικός γόης σε εισιτήρια ταινιών.
Και τελικά έπεσα σε κοινότητα που λατρεύει το Φωκά.
E μα ήταν τέκνο ο Φωκάς ο ορισμός μαλιστα
Βεβαίως και να γίνει και πιο μετά , παραγγελιά poll με τους γόηδες Έλληνες ηθοποιούς των 2000s μιας και τα 2000s θεωρούνται βίντατζ
Δεν είχε λάμψη όμως, αντίθετα ο Αλεξανδράκης χωρίς να ήταν τεκνό είχε λάμψη που γέμιζε την οθόνη.
Λίγο μονοκόμματος μου φαινόταν ο Φωκάς πάντα.
Bambi εδώ ποιον ψήφισες; ξέρω σίγουρα ποιον δεν ψήφισες κουρκουλοΤο χρονολογικο οριο του φορουμ ειναι μεχρι το 2000.
Την γενικη μανια με τον Αλεξανδρακη δεν την καταλαβαινω, ουτε την λαμψη του. Σπυρος Φωκας και ξερο ψωμι!
Bambi εδώ ποιον ψήφισες; ξέρω σίγουρα ποιον δεν ψήφισες κουρκουλο
Δεν είχα ιδέα μπαμπι ότι μπορούμε να δούμε τι ψήφισε ο αλλοςΗ δημοσκοπηση ειναι φανερη. Πατωντας επανω στο ονομα του καθε ηθοποιου μπορουμε να δουμε και τι ψηφισε το καθε μελος που συμμετειχε.
Περαν αυτου, εχω γραψει στην πρωτη σελιδα τι ψηφισα και γιατι. Δες εδω.
ΤρέχωΜε έφαγε η περίεργεια και το ανέβασα από τώρα!!!!
Στο προηγούμενο Poll είδαμε γόηδες της δεκαετίας του 60.
Εδώ ξανοιγόμαστε σε νεότερες δεκαετίες: 1970-2000.
Δικαίωμα για 5 ψήφους.
- Άρης12
- Απαντήσεις: 73
- Φόρουμ: Πρωταγωνιστές
Μια ψήφοΟυπς, μεγάλη ανατροπή υπέρ Κούρκουλου που πέρασε μπροστά από Κομνηνό!