keropi
Human RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 12
Πάντα ήθελα ένα 2ο pc αθόρυβο για να το αφήνω ανοιχτό 24/7 (εντός του υπνοδωματίου μου) . Κατά καιρούς κατέφευγα σε κλασσικές λύσεις όπως παλιά pentiumIII/celeron , αλλά και πάλι θέλανε midi-tower... είπα να "νοικοκυρευτώ" επιτέλους και να αποκ΄τησω επιτέλους κάτι πιο σωστό...
Μετά από λίγο ψάξιμο στο eBay ανακάλυξα το MITXPC eBay store ...
πήρα το Intel D201GLY2 Mini-ITX Motherboard w/ Celeron 1.2Ghz , 1GB DDRII Ram και ένα 200GB SATA 2.5" HD... όλα μέσα σε ένα μικρό κουτάκι διαστάσεων 65x275x210mm (ΥxΒxΠ) που θα του βάλω και ένα laptop CD-Rom που έχω περίσσευμα... για τροφοδοσία αγόρασα έξτρα το PicoPSU 120W με μετασχηματιστή 80W για πιο σίγουρα...
στοίχησε ~320 ευρώ, αλλά πλέον θα το αφήνω ξένιαστα να ανεβοκατεβάζει πράμα...

Intel D201GLY2 Mini-ITX MB + Morex 3677 Case +1GB DDR2
κατόπιν έρευνας, το συγκεκριμμένο είναι πιο γρήγορο από VIA C7 2Ghz motherboards... :animeek:
Μετά από λίγο ψάξιμο στο eBay ανακάλυξα το MITXPC eBay store ...
πήρα το Intel D201GLY2 Mini-ITX Motherboard w/ Celeron 1.2Ghz , 1GB DDRII Ram και ένα 200GB SATA 2.5" HD... όλα μέσα σε ένα μικρό κουτάκι διαστάσεων 65x275x210mm (ΥxΒxΠ) που θα του βάλω και ένα laptop CD-Rom που έχω περίσσευμα... για τροφοδοσία αγόρασα έξτρα το PicoPSU 120W με μετασχηματιστή 80W για πιο σίγουρα...
στοίχησε ~320 ευρώ, αλλά πλέον θα το αφήνω ξένιαστα να ανεβοκατεβάζει πράμα...

Intel D201GLY2 Mini-ITX MB + Morex 3677 Case +1GB DDR2
κατόπιν έρευνας, το συγκεκριμμένο είναι πιο γρήγορο από VIA C7 2Ghz motherboards... :animeek: