Mame Cabinet

Χαιρετω ολους τους ρετρομανιακους!!!

Ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω οτι ειμαι επιτελους ιδιοκτητης καμπινας ΜΑΜΕ, κατασκευασμενης και φιλοτεχνημενης απο τον εκπληκτικο ΙΟΡΔΑΝΗ!!!!

Επισυναπτω φωτογραφιες!!!!
picture.php


picture.php


picture.php
 
Καλορίζικη φίλε,2 κακά έχει όμως κατά τη γνώμη μου πάντα,έχει δεξιά τους μοχλούς και η οθόνη είναι πολύ κάτω.Βέβαια την έχεις παραγγείλει στα μέτρα σου,οπότε ξέρεις τι κάνεις.Σα ποιότητα κατασκευής δε το συζητώ,άψογη,ελπίζω να αποκτήσω και εγώ 1 κάποια στιγμή.

Καλά παιχνίδια!!

Ορίστε και το δικό μου φτηνίαρικο σύστημα

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οι μοχλοι μπαινουν εκει που βολευουν τον καθε χρηστη. Εμενα παντα μου αρεσε το joystick δεξια. Το δε σκαμπο ρυθμιζεται καθ'υψος οποτε βλεπεις μια χαρα στην οθονη της καμπινας. Οταν πρωτοπαιξα, νομιζα οτι ημουν παλι παιδι....

Ευχαριστω για τα καλοριζικα!! Και στα δικα σου...
 
καλόπαιχτη xmargari !!!
 
Ευχαριστω φιλε keropi!! Ηδη εχω λιωσει στο gaming!!! Μονο αν παιξεις σε καμπινα μπορεις πραγματικα να ευχαριστηθεις ρετρο games!!!
 
Για τα 15Khz παιχνίδια, χρησιμοποιείται ArcadeVGA κάρτα; Γενικά επειδή τα παιχνίδια της MAME έχουν διαφορές στο display output, ποιά λύση είναι ενδεδειγμένη για CRT οθόνη;
 
γιατί να έχεις ArcadeVGA ;;; αυτή είναι χρήσιμη μόνο αν έχεις κανονικό arcade rgb monitor... αν βάλεις άλλο δεν χρειάζεται... εκτός και αν με το CRT εννοείς τέτοιο monitor οπότε ναι θέλεις ArcadeVGA γιατί είναι 15khz
 
Νομίζω πως η Acadevga δε μας χρειάζεται πια εφόσον υπάρχει το Soft15khz.

Με ένα καλώδιο από Vga σε Scart λειτουργεί κανονικά και σε crt τηλεόραση.
 
φοβερη!!!καλοπαιχτη να ειναι η καμπινουλα!!!
 
Εύγε για το απόκτημά σου.

Η δουλειά του arc μένει στην ιστορία από ότι βλέπω!!!!!!

Καλό-λιωστη!!!!!!!!!!!!!!!
 
Καλορίζικη και καλόλιωστη! Θα αρχίσω να κάνω υπερωρίες μου φαίνεται.. Θέεεελωωωω!!
 
Σας θενκαρω μετα πολλων βεριματσιων παιδες!!! Η αληθεια ειναι οτι η αισθηση ειναι το κατι αλλο!! Μπορει τα γραφικα των εν λογω games να μη συγκρινονται με τα σημερινα δεδομενα (PS3 κλπ) αλλα το gameplay παραμενει κορυφαιο και ο συνδυασμος arcade joystick-κουμπιων δυσκολα θα σε αφησει ασυγκινητο!!

Συστηνω ανεπιφυλακτα την αποκτηση καμπινας!!!
 
[Edited]Aγγελια.....[/Edited]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δειτε και βιντεακι απο την καμπινα μου:

 
Αψογη η καμπινα!!!καλο λιωσιμο!!!
 
Φοβερη η καμπινα σου φιλε Χρηστο για 2η φορα..! Η 1η εγινε μεσω του youtube...! Με την ευκαιρια να χαιρετησω ολα τα παιδια κ να τα συγχαρω για την δουλεια..! Φοβερο το forum..Και μιας κ ειναι και το πρωτο μου ποστ...Καλως σας βρηκα..!
 
Πόσα φίλε μου σου κόστησε όλο το πακέτο?Και θα ήθελα να σε ρωτίσω πόσα θές για να μας φτιάξεις ένα?!!!!
 
Ναι να μας φταιξεις ενα (και δυο).

Χωρος να υπαρχει !
 
Πίσω
Μπλουζα