Παλιότερα είχαμε λάβει ένα προειδοποιητικό mail τύπου cease and desist όταν το gameland.gr είχε roms. Φυσικά τις βγάλαμε άμεσα, δεν είχαμε όρεξη για μπελάδες. Οπότε συνιστώ να το αποφύγεις, δεν αξίζει τον κόπο. Ή τουλάχιστον να περιοριστείς στα λίγα πράγματα που έχουν δοθεί σαν freeware κατά καιρούς από τους ιδιοκτήτες τους.
Ας μου επιτραπεί και ένα off-topic σχόλιο για τα Pixel: από την στιγμή που δίνεται ακόμα και credit (με link στο σχετικό thread του Retromaniax) εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ήδη έχουν γίνει περισσότερα από τα απαραίτητα με βάση την δική μου κοσμοθεωρία.
Όπως έχω επανειλλημένα πει παλιότερα, πιστεύω απόλυτα ότι όταν "ανεβάζεις" κάτι στο Internet,
δέχεσαι αυτομάτως ότι οι χρήστες που θα το βρουν κάπου δεν θα γνωρίζουν απαραίτητα την προέλευση του και ότι προσωπικά μου αρκεί και με ικανοποιεί ότι γνωρίζω
εγώ από που προήλθε. Εξ' ου και δεν έβαλα ποτέ watermark σε φωτογραφίες μου ή οτιδήποτε άλλο έχω κατά καιρούς μοιράσει. Η πληροφορία πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμη σε όλους και όσο ευρύτερα γίνεται. Η επιτυχία του "δημιουργού" νέου content είναι ακριβώς το να είναι αυτό το content όσο ευρύτερα διαθέσιμο γίνεται.
Υπό το πρίσμα αυτό και τουλάχιστον για τα τεύχη 1 και 2 που ήταν δικής μου ιδιοκτησίας και έχει σκανάρει ο κουμπάρος μου, δεν έχω κανένα πρόβλημα να τα μοιράσει οποιοσδήποτε, ειδικά όταν αυτός ο οποιοσδήποτε δίνει και κάποιο σχετικό credit. Άλλωστε όλοι ξέρουμε που ανέβηκαν πρώτα. Δεν σας αρκεί αυτό;