Maria Renard's Revenge

freaktmp

Expert
Joined
20 Απρ 2009
Μηνύματα
9.310
Αντιδράσεις
9.409
Κυκλοφορησε τις προαλλες το homebrew παιχνιδι Maria Renard's Revenge για Amiga AGA (1200 και CD32) απο τον DomKid. Ειναι απο δωρεαν εως οτι θελει κανεις να δωσει και ειναι διαθεσιμο σε μορφες floppy disk image, iso image, για windows και για Amiga 500 Mini.





Λογω ενος αλλου project δεν μπορω να το παιξω στην Amiga 1200 αυτη την στιγμη ετσι αναγκαστηκα να ριξω μια ματια στην windows εκδοση που ειναι βασικα η amiga εκδοση μαζι με τον FS-UAE emulator.




Το παιχνιδι ειναι ενας φορος τιμης στην κλασσικη σειρα παιχνιδιων Castlevania και οι οπαδοι της σειρας θα το βρουν γνωριμο. Εχει 4 πιστες, με περιορισμενο αριθμο καρδιων που μετρανε για ζωες και λιγα checkpoints.







Το παιχνιδι δεν ειναι δυσκολο, αλλα εχει τις μικρες του ιδιοσυγκρασιες. Στην αρχη θα χασετε καμποσο, αλλα γρηγορα θα παρετε το κολαι και μετα τα πραγματα ειναι σχετικα βατα.




Κάποια μικροπροβλήματα υπάρχουν αφου κανα δυο φορες περασα μεσα απο την πιστα και καποιοι εχθροι περιστασιακά σκαλώνουν σε διάφορα σημεια της οθονης, αλλα τιποτα αυτα δεν ειναι τοσο συχνο ή ενοχλητικό που να σας εμποδισει να ευχαριστηθείτε το παιχνίδι.




Το μεγαλο προβλημα ειναι η μικρη διάρκεια του παιχνιδιου. Μολις το συνηθισετε θα μπορειτε να το τελειωσετε σε 15 λεπτα περιπου.



Για πρωτη προσπάθεια του συγκεκριμένου δημιουργού το παιχνιδι ειναι πολυ καλο και ελπιζω να δουμε περισσοτερα και ακομα καλυτερα απο τον ιδιο στο μελλον. :thanks:
 
Πίσω
Μπλουζα