Stormwatch
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 310
Γκουχ γκουχ!Ajax87 είπε:Συμφωνα με το Digital Foundy το Mario Kart δεν ειναι native 1080p αλλα native 720p!!

Γκουχ γκουχ!Ajax87 είπε:Συμφωνα με το Digital Foundy το Mario Kart δεν ειναι native 1080p αλλα native 720p!!
Ούτε όμως να δηλώνω οτι το τάδε παιχνίδι είναι 100% 1080p κλπ. Πάντως δεν καίγομαι κιόλας να συζητήσω το θέμα μαζί σου...όποιος θέλει λέει την άποψη του, όποιος δεν θέλει δεν την λέει. Απλά τα πράγματα...metalcandyman είπε:Δε σε βλεπω να κανεις γκουχ γκουχ στο θεμα με την next gen σαβουρα xbox one που τα 720p 30fps πεφτουν βροχη
Εγω να δεις ποσο καιγομαι να το συζητησω μαζι σου απο τα μπατζακια ξεχυλιζει η ορεξη.Και μαλον αλλου θα διαβασες και απο αλλον οτι το παιχνιδι ειναι 100% 1080p κλπ.Τα Review ειπα οτι το αναφερουν οποτε αν πουλανε αυτοι παπα ειναι δεικο τους θεμα οποτε ριξε μια ματια στο post N.37 πρωτα πριν τα γραψεις η ακομα και στο πρωτο post του θεματος που γραφω 1080p 60fps επιβεβεωμενα απο την N γιατι πολυ απλα αυτα μας ελεγαν.Τελως παντων το παιχνιδι ειναι ολα τα λεφτα ειναι πανεμορφο και χιλιες φορες να παιζω κατι τετοιο παρα κατι Ryse: Son of rome της κακιας ωρας.Stormwatch είπε:Ούτε όμως να δηλώνω οτι το τάδε παιχνίδι είναι 100% 1080p κλπ. Πάντως δεν καίγομαι κιόλας να συζητήσω το θέμα μαζί σου...όποιος θέλει λέει την άποψη του, όποιος δεν θέλει δεν την λέει. Απλά τα πράγματα...
Ας εδινε τουλαχιστον την επιλογη να μπορεις να τον βαλεις αμα θες. Δεν πειραζει τουλαχιστον μπορεις να κοιτας πισω με το X για να δεις που ειναι οι αντιπαλοι πισω σου.Imgema είπε:Εμένα μου αρέσει που δεν έχει χάρτη στην οθόνη. Γενικά μου αρεσει να είναι η οθόνη καθαρή, χωρίς αριθμούς, στοιχεία κλπ. Η τουλάχιστον να κάνουν autohide και να τα φέρνεις εσύ στην οθόνη όποτε θες.