Mario Kart 8

Δε σε βλεπω να κανεις γκουχ γκουχ στο θεμα με την next gen σαβουρα xbox one που τα 720p 30fps πεφτουν βροχη.Κανε πρωτα εκει και μετα μπορει να το συζητησουμε το θεμα.
 
metalcandyman είπε:
Δε σε βλεπω να κανεις γκουχ γκουχ στο θεμα με την next gen σαβουρα xbox one που τα 720p 30fps πεφτουν βροχη
Ούτε όμως να δηλώνω οτι το τάδε παιχνίδι είναι 100% 1080p κλπ. Πάντως δεν καίγομαι κιόλας να συζητήσω το θέμα μαζί σου...όποιος θέλει λέει την άποψη του, όποιος δεν θέλει δεν την λέει. Απλά τα πράγματα...
 
Οι εταιριες συμπεριφερονται παραξενα για να προκαλεσουν εντυπωση και στο τελος γινονται ρομπα .Ειλικρινα μηπως νομιζουν οτι απευθυνονται σε προβατα ? Για ποιο λογο να πεις ψεματα στον κοσμο αφου θα αποκαλυφθεις αργα η γρηγορα και θα φας το κραξιμο της αρκουδας .Και για τους 3 αναφερομαι με αυτο το σχολιο .Απλα ειναι τα πραγματα .Ειπαμε 1080p και 60 καρε ακομα.....ειναι μακρυς ο δρομος παιδια !!
 
Stormwatch είπε:
Ούτε όμως να δηλώνω οτι το τάδε παιχνίδι είναι 100% 1080p κλπ. Πάντως δεν καίγομαι κιόλας να συζητήσω το θέμα μαζί σου...όποιος θέλει λέει την άποψη του, όποιος δεν θέλει δεν την λέει. Απλά τα πράγματα...
Εγω να δεις ποσο καιγομαι να το συζητησω μαζι σου απο τα μπατζακια ξεχυλιζει η ορεξη.Και μαλον αλλου θα διαβασες και απο αλλον οτι το παιχνιδι ειναι 100% 1080p κλπ.Τα Review ειπα οτι το αναφερουν οποτε αν πουλανε αυτοι παπα ειναι δεικο τους θεμα οποτε ριξε μια ματια στο post N.37 πρωτα πριν τα γραψεις η ακομα και στο πρωτο post του θεματος που γραφω 1080p 60fps επιβεβεωμενα απο την N γιατι πολυ απλα αυτα μας ελεγαν.Τελως παντων το παιχνιδι ειναι ολα τα λεφτα ειναι πανεμορφο και χιλιες φορες να παιζω κατι τετοιο παρα κατι Ryse: Son of rome της κακιας ωρας.
Oπως για παραδειγμα τα παρακατω review που ειναι μονο δυο απο ολα αυτα που το εγραφαν αυτο.

http://www.eurogamer.net/articles/2014-04-03-gorgeous-mario-kart-8-retro-tracks-compared-to-originals

http://metro.co.uk/2014/04/03/new-mario-kart-8-trailer-shows-retro-tracks-no-blue-shells-confirmed-4687301/
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Be nice everybody,μια παρεα ειμαστε.


2 ατομα απο την καθε πλευρα ασχολιουμαστε.
 
Μετα απο μερικες ωρες ενασχολησης με το Mario Kart 8 εχω να πω οτι το παιχνιδι ειναι παρα παρα πολυ καλο!

Σωστο balance , απιστευτα γραφικα και ηχος, πολυς κοσμος στο online!! Εχω παιξει ελαχιστα single και πολυ περισσοτερο online , το καλο ειναι οτι ξεκλειδωνεις modification και απο το online και οχι μονο απο το single player!

To online βεβαια θελει δουλεια ακομα ,κανει αρκετα disconnects(οχι εν ωρα παιχνιδιου ευτηχως αλλα στο lobby) αλλα ελπιζω να το φτιαξουν συντομα.
 
Επαιξα χτες για πρώτη φορά σε έναν φίλο και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Μετά την απογοήτευση που ήταν το Mario Kart Wii, αυτό ήταν ότι έψαχνα. Εξαιρετικά γραφικά χωρίς ατέλειες που το κάνουν να μοιάζει με ταινία από Pixar, ωραίος σχεδιασμός στις πίστες και πολύ καλή επιλογή σε παλιές πίστες από προηγούμενα Mario Kart, όπως το Tick Tock Clock από το DS και τα Toad's Turnpike, Υoshi's Valley και Rainbow Road από το N64.

Επίσης, πολύ καλή dynamic μουσική που προσθέτει instruments όταν είσαι στην πρώτη θέση και υπέροχος χειρισμός. Τόσο καλός που κατάφερα, με ελάχιστο practice, να "τιθασεύσω" το drifting και να κάνω (με την δεύτερη μόλις προσπάθεια) έναν καλό χρόνο στο N64 Yoshi's Valley με τον Wario.

Ισως να είναι και το καλύτερο Mario Kart για μένα πλέον.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το παιχνιδι ειναι απλα καταπληκτικο και απιστευτα διασκεδαστικο και αρνητικα για μενα δεν υπαρχουν εκτος απο ενα και αυτο ειναι η εληψη χαρτη απο την οθονη.Καλο το gamepad αλλα θα την ηθελα στην οθονη.Φυσικα αυτο το ''αρνητικο'' ειναι πραγματικα αμελητεα ποσοτητα σε αυτον τον εκπληκτικο τιτλο.Απο θετικα εχουμε τα απιστευτα γραφικα,σχεδισμο και γενικα τα παντα μεσα στο παιχνιδι ειναι πανεμορφα και οσο για το aliasing που υπαρχει για να καταφερουν να δωσουν αυτα τα γραφικα αλλα και να κρατησουν τα fps τσιμεντολιθους και καρφωμενα οπως ειναι δεν φαινεται σχεδον πουθενα αν δει καποιος το παιχνιδι κανονικα σε τηλεοραση και το παιξει και οχι να το δει απο καποια βιντεο στο youtube και να εχει και αποψη.Επισης στα θετικα για μενα ειναι η καταργηση του auto drift,η δυνατοτητα απο την αρχη να μπορουμε να επιλεξουμε και τα 100 αλλα και τα 150 κυβικα,η κορνα που εχουν βαλει :D ,δεν σε υποχρεωνει να παιξεις μονο με το Wii U gamepad,το παιχνιδι περιμενει να τερματισεις ασχετα αν εισαι 12ος και εχει τερματισει ηδη ο 11ος,τα νεα loot ειναι ολα τα λεφτα και δεν χανεις καποιο απο αυτα αν σε χτυπησουν,δεν χανεις πολυ χρονο οταν σε χτυπαει καποιος κλπ,πολυ μαρεσε που δοκιμασα ετσι για την πλακα να παιξω με οθονη το wii u gamepad και για χειρισμο το pro controller.Tελος το θεμα με τα fps θα το ξαναπω γιατι το θεωρω τεραστιο θεμα να βγαζει η κονσολα 60fps και μαλιστα και στο διπλο ενω στα 30 πεφτει στο τριπλο,τετραπλο κλπ και μαλιστα ολα αυτα ενω τρωει πολλους πoρους απο το συστημα και το wii u gamepad.MΠPΑΒΟ για ακομα μια φορα στην τεραστια NINTENDO και στο ''αδυναμο'' Wii U που το θεωρω εξαιρετικη επιλογη για οποιον θελει να το αγορασει για εχει ενα σκασμο παιχνιδιαρες να παιξει πλεον και με παιχνιδια στο Wii U,και με εξαιρετικα indie games,και με ενα σωρο παιχνιδαρες στην VC που ειναι αλλη φαση να τα παιζεις στην τηλεοραση η και στο gamepad.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οντως Βασιλη ξεχασα να αναφερω και εγω την ελειψη χαρτη στην TV , αλλα ισως το αλλαξουν με κανα patch! Ειναι δυσκολο σε ενα γρηγορο παιχνιδι να βγαζεις το βλεμα σου απο την οθονη και να κοιτας τον χαρτη στο pad...
 
Εμένα μου αρέσει που δεν έχει χάρτη στην οθόνη. Γενικά μου αρεσει να είναι η οθόνη καθαρή, χωρίς αριθμούς, στοιχεία κλπ. Η τουλάχιστον να κάνουν autohide και να τα φέρνεις εσύ στην οθόνη όποτε θες.
 
Imgema είπε:
Εμένα μου αρέσει που δεν έχει χάρτη στην οθόνη. Γενικά μου αρεσει να είναι η οθόνη καθαρή, χωρίς αριθμούς, στοιχεία κλπ. Η τουλάχιστον να κάνουν autohide και να τα φέρνεις εσύ στην οθόνη όποτε θες.
Ας εδινε τουλαχιστον την επιλογη να μπορεις να τον βαλεις αμα θες. Δεν πειραζει τουλαχιστον μπορεις να κοιτας πισω με το X για να δεις που ειναι οι αντιπαλοι πισω σου.
 
Ξεκινησε η αρμαδα και ετοιμαζεται να σαρωσει απο δω και περα γιατι απο 29 μαιου που κυκλοφορησε το παιχνιδι μεχρι την κυριακη 1 ιουνιου πουλησε παγκοσμιως 1,2 εκατομμυρια κομματια.Αιντε μωρη ΝΙΝΤΕΝDO τρελανε μας λεμε.Η μαχη μολις ξεκινησε :armed:

 


http://nintendoeverything.com/mario-kart-8-sells-over-over-1-2-million-units-worldwide-over-first-weekend/

 


ieWvNy6maDnBU.gif






 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
1.2εκατομμυρια σε 3 μερες;;; :eek: o_O Εξαιρετικες πωλησεις!!!!
 
Οταν φτιαχνει καποιο παιχνιδι η μεγαλητερη εταιρια στην ιστορια των videogames Που ονομαζεται ΝΙΝΤΕΝDO δεν ειναι απλα ενα παιχνιδι αλλα ειναι αριστουργημα και η λεπτομερειες που υπαρχουν ακομα και σε κατι τοσο απλο που μπορει μεσα στο παιχνιδι να μην το παρει καποιος χαμπαρι ειναι απιστευτες.Η δυνατοτητα να ανεβαζει ο κοσμος που παιζει βιντεακια εχει φερει εναν πανικο και μια τεραστια μανια να δημιουργουνται Gifs απο της μαχες που δεινουν στης πιστες η απο της αντιδρασεις των χαρακτηρων κλπ.

 


Ενα απο τα πρωτα βιντεακια που εμφανιστηκαν και πραγματικα εκαναν ανθρωπους να αγορασουν Wii U αν δεν ειχαν οπως και το παιχνιδι ειναι το παρακατω.Μιλαμε το δολοφονικο βλεμα του luigi σκοτωνει.Τερμα ο χαζοχαρουμενος luigi που ξερατε και που ειχε τον δευτερο ρολο σε ολα τα παιχνιδια τωρα αλαζουν ολα.Δωσε πονο τεραστιε luigi:armed:


 


Μιλαμε για επικο βιντεακι
:D

 





 


HomelyCluelessBat.gif


 


luigi0565sgc.gif



luigi0565sgc.gif


 


LimitedFreshAdeliepenguin.gif



 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Eίναι λες και βλέπω animated ταινία της Pixar. Οι χαρακτήρες είναι ολοζώντανοι με πολλά animations και μικρο-λεπτομέρειες.
 
Εγω ξερω οτι πουλησε στα 1.8 εκατ.
 
Eιχα παει χθες public στο Σύνταγμα και το δοκίμασα.. Απλα αριστούργημα που σε αιχμαλωτίζει απο την οπτική ομορφιά και τη ξέφρενη δράση του μεσα στα πρωτα δευτερολεπτα gameplay! Το παιχνιδι εννοειται οτι ειχε εξαντληθει απο το κατάστημα!
 
Ειναι στατιστικα αποδεδειγμενο γεγονος ειναι οτι στον χωρο των video games οταν μια εταιρια θα ασχοληθει σοβαρα και με μερακι για ενα τιτλο αυτος σιγουρα δεν θα περασει απαρατηρητος και θα εχει και την αναλογη επιτυχια και ζητηση απο τον κοσμο.Κατι τετοιο συμβαινει και στο ερημο ξερο τοπιο του Wii U απο παιχνιδια ,αυτη η κυκλοφορια σαν μια συντομη βροχη .Παντως δεν ειναι λογος να αγορασεις την κονσολα ουτε και τωρα κατα τη γνωμη μου.Τα μεγαλα συμπερασματα θα βγουν μετα την Ε3 οπου και η ιδια η Nintendo θα ξεκαθαρισει τι εχει σκοπο να κανει με αυτην την κονσολα της. Συνεχιζει με παρωπιδες την γνωστη της πορεια και καταδικαζει το Wii u σαν την SEGA με το Dreamcast ? η κανει πραγματικοτητα καποιες υποσχεσεις που ειχε δωσει στον κοσμο πριν την κυκλοφορια του Wii u και απλα αλλαζει ολη την αρνητικη-τρισαθλια κατασταση που υπαρχει τωρα ? Τοσο απλα και τοσο δυσκολα μαλλον ....
 
Kαι υπαρχει λογος να αγορασει καποιος την κονσολα και αξιζει και με το παραπανω και πολυ περισσοτερο απο τα xbox one και ps4 που μεχρι τωρα δεν εχουν σχεδον τιποτα εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις.Το Wii U εχει πανω απο 300 παιχνιδια,εχει την VC με κλασσικα αγαπημενα παιχνιδια και ερχονται ολο και περισσοτερες προσθηκες,προσφερει κατι οπως ειναι το Wii U gamepad που δεν το βρισκεις πουθενα αλλου και αμα δεν γουσταρεις εχει το pro controller που προσωπικα ειναι απο τα κορυφαια gamepads που εχω πιασει στα χερια μου και μπορεις να χρησιμοποιησης και τα wiimote αν πιο μπροστα ειχες wii.Eπισης εχει κανονικοτατα backward compatibility κατι που δεν το εχουν οι αλλες κονσολες οποτε και wii να μην εχει καποιος πολλα απο τα εξαιρετικα παιχνιδια του Wii μπορει να τα παιξει.Η καραμελα οτι δεν εχει παιχνιδια η κονσολα πρεπει καποια στιγμη να λιωσει οπως και το θεμα της τιμης γιατι εχει ενα σωρο πακετα που προσφερουν παιχνιδια,wiimote και γενικα πολλα και διαφορα και ολα αυτα σε μια χαρα τιμη.Ναι δεν εχει την third party υποστηριξη μεχρι τωρα που θα θελαμε και ναι δεν κυκλοφορησαν μεχρι τωρα καποια first party που θα θελαμε αλλα ενα παιχνιδι βγηκε οπως το mario kart και ξεσκιζει στης πωλησεις και δικαια μιλανε οι παντες γιαυτο και εχει γιννει πανικος και το θεωρω τεραστια επιτυχια αυτο να κανει τετοιες πωλησεις σε μια βαση 6.200.000 χρηστων (προ κυκλοφοριας mario kart 8).Η κονσολα εχει τα παντα και εχει και το miiverse που το ξεχασα και αξιζει και με το παραπανω να την αγορασει καποιος.Τα καληξτερα ερχονται απο δω και περα και σε λιγες μερες θα τα μαθουμε ολα.
 
Πίσω
Μπλουζα