Ευχαριστώ Wally για την πληροφορία! Πολύ ενδιαφέρουσα συλλογή και ο παγωτατζής έχει πλάκα, ο δικός μου είναι προφανώς ο αστυνομικός! Χα, χα η μίνυ σε κάντιλακ! Αυτό θέλω να το δω!
Ο άντρας μου θυμάται ότι είχε αρκετά, προς το παρόν βρήκαμε μόνο αυτό, αλλά υπάρχουν και άλλες σακούλες προς διερεύνηση! :xm:
Πράγματι υπάρχει μια δυσαναλογία Aadvark, αλλά ίσως να ήθελαν να τα κάνουν να παραπέμπουν σε "καρικατούρες":
Θυμάται κανένας μια σειρά που είχε βγει με φιγούρες που ήταν κάτι μεταξύ των ηρώων της Ντίσνευ (Ντόναλντ, Γκούφυ, Πλούτο, Μίκυ) και playmobile; Ο Ντόναλντ καουμπόυ/Ρομπέν των δασών κλπ, ο Πλούτο Ινδιάνος. Είχα μερικά, μου τα πέταξε η μητέρα μου. Μετά από χρόνια, όταν έψαξα δεν ξαναβρήκα παρόμοια
wally πηρα την σκαλα,ανεβηκα,βρηκα την μινι και αυτο το gay στρουμφακι με το εντελως gay κατα τα αλλα αγωνιστικο αυτοκινητο.Που ειναι ο μικυ με το τζιπ???
wally πηρα την σκαλα,ανεβηκα,βρηκα την μινι και αυτο το gay στρουμφακι με το εντελως gay κατα τα αλλα αγωνιστικο αυτοκινητο.Που ειναι ο μικυ με το τζιπ???