Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
mightymaxhellas οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν στο αλμπουμ σας και ποστάρονται δεν είναι ορατές σε μη μέλη. Από την άλλη όμως αν τις αφήσεις στο photobucket μετά από ένα διάστημα θα διαγραφούν και τα ποστ σου θα είναι κενά. Ήδη σε πολλά thread έχουμε αυτό το πρόβλημαmightymaxhellas είπε:Kambia, έχω ανεβάσει τις φωτογραφίες της 3ης σελίδας του post στο άλμπουμ του λογαριασμού μου στο retromaniax, αλλά έχω παρατηρήσει ότι είναι ορατές μόνο όταν κάνω log in. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε δεν είναι μέλος του φορουμ, δέν έχει την δυνατότητα να δει τις φωτογραφίες αυτές σε αντίθεση με το αν τις ειχα ανεβάσει στο photobucket (όπως στις σελίδες 1 και 2). Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; Είναι δυνατόν οι φωτογραφίες να είναι ορατές και στα μή μέλη;
Getta Robo είπε:Σαφεστατα! Μονο και μονο, ωστε να μεγαλωσουνε τα παιδια μου με σωστα προτυπα. Αν ειναι δυνατον πχ να μεγαλωνει η νεολαια με ben ten heck και yugoih..
johnny_salonica είπε:Ναί αλλά αν γινόταν η ερώτηση στις αρχές του 90, η απάντηση θα ήταν: "Προτιμώ να μεγαλώσουν τα παιδιά μου με Στρουμφάκια και He-Man παρά με Mighty Max και Captain Planet" π.χ.![]()
Και εγώ θα ήθελα επανέκδοση αλλά μάλλον είναι πολύ κάλτ για τα "ρηχά" σημερινά παιχνίδια.
Katalanos είπε:Εγω παντως θα τα αγοραζα ολα παιδια σε λογικες τιμες βεβαια.Υπαρχει περιπτωση να επανακυκλοφορησουν τα Mighty MAX?
Δεν ξέρω εάν παραβιάζω κάποιον κανονισμό του forum με αυτό το post, αλλά θα το γράψω πιστεύοντας ότι αφορά άμεσα την γραμμή παιχνιδιών Mighty Max.wheeled warrior είπε:τωρα για το mighty max που λετε δεν νομιζω να γινει καμια κινηση τουλαχιστον ως προς τα παιχνιδια εδω η σειρα δεν εχει βγει καν σε dvd . οποτε δεν νομιζω να γινει καμια κινηση για φιγουρες. τα tmnt - motu - thundercats - gijoe - transformers κατακλυζουν την αγορα κ εχουν φανατικο κοινο απο τοτε που βγηκανε γιαυτο γινοντε τοσες κινησεις γυρω απο αυτα τα properties. κ εγω ειμαι φαν του mighty max αλλα θαθελα πρωτα να δω την σειρα σε dvd να κυκλοφορει κ μετα ολα τα αλλα. αλλα παντα υπαρχουν ελπιδες. εδω κυκλοφορησε polly pocket she-ra οποτε ολα να τα περιμενουμε.
Καταρχήν, να διευκρινίσω ότι οι συσκευασίες όσων σετ κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα ήταν ολόκληρες στα Ελληνικά.dr_slump είπε:Λυπάμαι για το διπλό post αλλά έχω μια ερώτηση.
Στις καρτέλες, ήταν όλη η σειρά στα Ελληνικά ή μόνο το πρώτο μέρος; Δηλαδή όταν πλέον βασίστηκε στο animation, συνέχισαν οι μεταφράσεις ή γινόταν απλή εισαγωγή;