[Mattel] Mighty Max (The Toys)

πω πω ολα αυτα δικα σου μπραβο..εγω μονο ενα εχω απο αυτα το - Mighty Max Slays The Doom Dragon νομιζω ειναι στη φωτο σου το πρασινο με τα δυο δοντια σαν δρακος κροκοδειλος καπως
 
mightymaxhellas είπε:
Kambia, έχω ανεβάσει τις φωτογραφίες της 3ης σελίδας του post στο άλμπουμ του λογαριασμού μου στο retromaniax, αλλά έχω παρατηρήσει ότι είναι ορατές μόνο όταν κάνω log in. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε δεν είναι μέλος του φορουμ, δέν έχει την δυνατότητα να δει τις φωτογραφίες αυτές σε αντίθεση με το αν τις ειχα ανεβάσει στο photobucket (όπως στις σελίδες 1 και 2). Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; Είναι δυνατόν οι φωτογραφίες να είναι ορατές και στα μή μέλη;
mightymaxhellas οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν στο αλμπουμ σας και ποστάρονται δεν είναι ορατές σε μη μέλη. Από την άλλη όμως αν τις αφήσεις στο photobucket μετά από ένα διάστημα θα διαγραφούν και τα ποστ σου θα είναι κενά. Ήδη σε πολλά thread έχουμε αυτό το πρόβλημα :(
 
Getta Robo είπε:
Σαφεστατα! Μονο και μονο, ωστε να μεγαλωσουνε τα παιδια μου με σωστα προτυπα. Αν ειναι δυνατον πχ να μεγαλωνει η νεολαια με ben ten heck και yugoih..

johnny_salonica είπε:
Ναί αλλά αν γινόταν η ερώτηση στις αρχές του 90, η απάντηση θα ήταν: "Προτιμώ να μεγαλώσουν τα παιδιά μου με Στρουμφάκια και He-Man παρά με Mighty Max και Captain Planet" π.χ. :p
Και εγώ θα ήθελα επανέκδοση αλλά μάλλον είναι πολύ κάλτ για τα "ρηχά" σημερινά παιχνίδια.

Katalanos είπε:
Εγω παντως θα τα αγοραζα ολα παιδια σε λογικες τιμες βεβαια.Υπαρχει περιπτωση να επανακυκλοφορησουν τα Mighty MAX?

wheeled warrior είπε:
τωρα για το mighty max που λετε δεν νομιζω να γινει καμια κινηση τουλαχιστον ως προς τα παιχνιδια εδω η σειρα δεν εχει βγει καν σε dvd . οποτε δεν νομιζω να γινει καμια κινηση για φιγουρες. τα tmnt - motu - thundercats - gijoe - transformers κατακλυζουν την αγορα κ εχουν φανατικο κοινο απο τοτε που βγηκανε γιαυτο γινοντε τοσες κινησεις γυρω απο αυτα τα properties. κ εγω ειμαι φαν του mighty max αλλα θαθελα πρωτα να δω την σειρα σε dvd να κυκλοφορει κ μετα ολα τα αλλα. αλλα παντα υπαρχουν ελπιδες. εδω κυκλοφορησε polly pocket she-ra οποτε ολα να τα περιμενουμε.
Δεν ξέρω εάν παραβιάζω κάποιον κανονισμό του forum με αυτό το post, αλλά θα το γράψω πιστεύοντας ότι αφορά άμεσα την γραμμή παιχνιδιών Mighty Max.

Πρόσφατα, ο Matty από το mattycollector.com (δηλ. με άλλα λόγια η επίσημη Mattel) δήλωσε στο Q&A του Ιανουαρίου 2011 για το InfiniteHollywood.com, ότι “δεν έχουμε κάποια σχέδια αυτή την στιγμή για νέα παιχνίδια Mighty Max, αλλά εάν υπάξχει αρκετή ζήτηση από τους φανατικούς, σίγουρα είναι κάτι το οποίο θα ερευνήσουμε” (orig. statement: “we donʼt have plans right now for new Mighty Max toys, but if there is enough fan demand it is certainly something to look into!”). Το θετικό είναι ότι το ίδιο ακριβώς πράγμα είχε δηλώσει ο Matty και τον Απρίλιο του 2011 σε ερώτηση που είχε γίνει στο ανωτέρω forum της Mattel.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτό αναζωπύρωσε τις ελπίδες για μία αναγέννηση του Mighty Max. Για τον λόγο αυτό, στο forum της Mattel, ανοίχτηκε ένα αντίστοιχο topic με τίτλο "Mighty Max revival" στο οποίο καλούνται όσοι fan/collectors του Mighty Max, αλλά ακόμα και όσοι έχουν κάποιο ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη σειρά παιχνιδιών, να δηλώσουν την υποστήριξη τους στην προσπάθεια αναγέννησης του!

Αυτό που μπορώ να πω από μέρους μου, είναι ότι έχω βάλει τα δυνατά μου στην προσπάθεια αυτή. Σύντομα, θα ανοίξω ένα poll (δημοψήφισμα) στο forum της Mattel προκειμένου οι fans/collectors του Mighty Max να εκφράσουν την γνώμη τους – μέσω συγκεκριμένων ερωτήσεων που θα τεθούν – για το τι θα ήθελαν να δουν από μια ενδεχόμενη αναγέννηση του Mighty Max. Όμως, όλα τα πράγματα στην ώρα τους!!

Κάνοντας κλικ επάνω στην υπογραφή μου, θα σας ανακατευθύνει στο αντίστοιχο topic του forum της Mattel.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και τώρα το καλύτερο μέρος απ' όλα! Σε συνέχεια του προηγούμενου post, έχω ανοίξει ένα MIGHTY MAX POLL στο forum του Matty, στο οποίο οι Mighty Max fans/collectors να εκφέρουν την γνώμη τους για το τί θα ήθελαν να δουν απο την Mattel σε περίπτωση μιας πιθανής επανακυκλοφορίας αυτής της αξεπέραστης σειράς παιχνιδιών!

Για να μεταφερθείτε στο Poll, μπορείτε να κάνετε κλικ στο αντίστοιχο banner που βρίσκεται στην υπογραφή μου.
 
Ελπιζω να μην κρατησεις αυτα τα σεντονια στην υπογραφη σου για πανω απο 2 μερες διοτι θα διαγραφουν.

Βαλτα αμα θες μεσα στο post.
 
Σοβαρά έχει σταματήσει να κυκλοφορεί αυτο το παιχνίδι? Γενικά το συναντάω πολύ συχνά μπροστά μου αλλά είχα την εντυπωση ότι ειναι πολύ πρόσφατο κι οτι κυκλοφορούσε ακόμη... Κοιτα να δεις..!!
 
Σταμάτησε πριν 16 χρόνια... μήπως τώρα πετυχαίνεις το Ben 10 το οποίο είναι κατά κάποιο τρόπο το Mighty Max αυτής της γενιάς;
 
ΟΧΙ ΟΧΙ σιγουρα ειναι αυτο το παιχνιδι και μαλιστα ειχε πεσει το ματι μου ειδικα στον πρασινο δεινοσαυρο γιατι φαινοταν ενδιαφερον..!! Αλλα γενικά φαινοταν σαν παιχνιδι σημαρινής εποχης, γι αυτο δεν μπορουσα να φανταστω ότι είναι παλιο και μάλιστα οτι έχει σταματησει ..!!
 
@Wally

Τα "σεντόνια" αντικαταστάθηκαν με μικρότερα! Ελπίζω αυτή την φορά να μην προκαλούν.

@makisimos

Η σειρά πρωτοκυκλοφόρησε το 1992 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το 1993 επανακυκλοφορεί παγκοσμίως απο την Mattel, μαζί με άλλους τρείς διανομείς. Η σιερά κυκλοφόρησε σε 3 περιοδους και τελικά ακυρώθηκε το 1996, ενώ υπήρχαν σχέδια για συνέχεια της -κάτι το οποίο αποδεικνύει η ύπαρξη του ενός και μοναδικού αντιτύπου του Warmonger Mega-Head!

Στα 2 τελευταία μου post αναφέρω την προσπάθεια που γίνετε απο μια μερίδα fans/collectors προκειμένου η Mattel να πειστεί και να επανακυκλοφορήσει την σειρά παιχνιδιών.

Οποιοσδήποτε έχει κάποιο ενδιάφερον για τον Mighty Max ειναι ευπρόσδεκτος να συμμετάσχει στην προσπάθεια αυτή.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ήταν πάρα πολύ μπροστά για την εποχή τους, γι' αυτό και οι λίγοι (σχετικά) που το θυμόμαστε το ξεχωρίζουμε από τον σορό των 90s franchises.

Άνετα η καλύτερη σειρά και παιχνίδια των αρχών του 90. Να φανταστείς στο cartoon, ο γέρος σοφός (Virgil) μετέφερε φράσεις μεγάλων φιλοσόφων στους νεαρούς θεατές!!
 
Λυπάμαι για το διπλό post αλλά έχω μια ερώτηση.

Στις καρτέλες, ήταν όλη η σειρά στα Ελληνικά ή μόνο το πρώτο μέρος; Δηλαδή όταν πλέον βασίστηκε στο animation, συνέχισαν οι μεταφράσεις ή γινόταν απλή εισαγωγή;
 
dr_slump είπε:
Λυπάμαι για το διπλό post αλλά έχω μια ερώτηση.
Στις καρτέλες, ήταν όλη η σειρά στα Ελληνικά ή μόνο το πρώτο μέρος; Δηλαδή όταν πλέον βασίστηκε στο animation, συνέχισαν οι μεταφράσεις ή γινόταν απλή εισαγωγή;
Καταρχήν, να διευκρινίσω ότι οι συσκευασίες όσων σετ κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα ήταν ολόκληρες στα Ελληνικά.

Ελληνικά ονόματα, ελληνικά comics. Τα πάντα στα ελληνικά.

Κατα δεύτερον, να διευκρινίσω ότι στην Ελλάδα η Mattel ποτέ δεν διέθεσε ολόκληρη την σειρά, κάτι το οποίο επίσης έκανε και σε άλλες χώρες στις οποίες είχε το αποκλειστικό δικαίωμα της διανομής, όπως η Ιταλία, η Αυστραλία, η Ταιβάν και φυσικά οι ΗΠΑ.

Τα σετ τα οποία δεν ήταν ποτέ διαθέσιμα στην Ελλάδα (ούτε καν με τις αγγλικές συσκευασίες) είναι τα ακόλουθα:


- το Dread Star, γνωστό και ως Terror Talons στις περιοχές της Mattel. To Terror Talons ήταν το μοναδικο Big Playset της 3ης σεζόν

- κανένα από τα 4 Horror Heads της 3ης σεζόν

- κανένα από τα 8 Shrunken Heads της 3ης σεζόν

- κανένα από τα συνολικά 6 Monster Heads της 3ης σεζόν

- το Skull Master Mega-Head, το οποίο ήταν το μοναδικό Mega-Head ολόκληρης της σειράς (που επίσης ανήκε στην 3η σεζόν)

- κανένα απο τα συνολικά 6 Heroes & Villains (που επίσης ανήκαν στην 3η σεζόν)

- καμμία απο τις άκρως εντυπωσιακές colour variations των Doom Zones, των Horror Heads και των Battle Warriors

- καμμία απο τις "ειδικές συσκευασίες" οι οποίες περιείχαν συνδυασμούς σετ

- και φυσικά ποτέ δεν κυκλοφόρησε το άκρως εντυπωσιακό Warmonger Mega-Head το οποίο είχε προγραμματιστεί να είναι μέρος της 4ης σεζόν. Σήμερα, είναι γνωστό ότι υπάρχει μόνο ένα κομμάτι του Warmonger Mega-Head και το οποίο είναι το prototype!

Και μετά αναρωτιώμαστε ποιός ευθύνεται που δεν πήγε καλά η 3η σεζόν (τόσο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο) και γιατί τελικά ολόκληρη η σειρά οδηγήθηκε σε κόψιμο!!

Ωστόσο, σήμερα, μας δίνετε η ευκαιρία να την επαναφέρουμε!

Αυτό που ζήτησε τόσο ο Matty (η επίσημη φωνή της Mattel) όσο και ο ToyGuru (brand manager της Mattel), είναι οι "fans make themselves known". Επίσης, ο Matty είπε ότι "if there is enough fan demand it is certainly something to look into!"

Εγώ λέω: Let's make it happen!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γνωρίζω περί του Matty κτλ, αλλά η ερώτηση μου ίσως δεν ήταν ξεκάθαρη. Θα ήθελα να μάθω ποιες καρτέλες στην Ελλάδα δεν μεταφράστηκαν ποτέ, δηλαδή ποια παιχνίδια ήταν διαθέσιμα στην Ελλάδα μόνο με καρτέλες στα Αγγλικά.
 
Επειδή ίσως να μην έγινα και εγώ αρκετά σαφής, παραθέτω την παρακάτω λίστα η οποία καταγράφει όλα τα παιχνίδια Mighty Max που κυκλοφόρησαν (συμπεριλαμβανομένου και των ειδικών συσκευασιών). Στην λίστα αυτή, η αριστερή στήλη καταγράφει τα ονόματα των παιχνιδιών (χωρίς να διευκρινίζει σε ποιά σεζόν κυκλοφόρησαν) και η δεξιά στήλη καταγράφει τους σειριακούς αριθμούς τους. Όσα παιχνίδια έχουν σειριακό αριθμό στην δεξιά στήλη, κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα και οι καρτέλες τους ήταν στα ελληνικά. Παιχνίδια στα οποία δεν καταγράφεται σειριακός αριθμός αλλά υπάρχει η ένδειξη "n/a" σημαίνει ότι δεν κυκλοφόρησαν ΠΟΤΕ στην Ελλάδα, ούτε καν με συσκευασία που να ήταν στα αγγλικά.

MMToysList_greek_p1.jpg


MMToysList_greek_p2.jpg
 
Το Πρωτοχρονιάτικο δώρο μου σε όλους τους Έλληνες θαυμαστές του Mighty Max.

Ακολουθούν φωτογραφίες των ελληνικών καρτελών.

Οι ευχαριστίες πάνε στον Prudent.

ΜΕΓΑΛΑ ΣΕΤ / DOOM ZONES




ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ


PrasinosDrakos_front.jpg


PrasinosDrakos_back.jpg


ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ
FylakiTromou_front.jpg


FylakiTromou_back.jpg


ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ


Diastemoploio_front.jpg


Diastemoploio_back.jpg


ΜΑΥΡΗ ΑΡΑΧΝΗ


MauriArachne_front.jpg


MauriArachne_back.jpg


ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ


SpeliaFidiou_front.jpg


SpeliaFidiou_back.jpg



ΘΗΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΓΩΝ



TherioPagwn_front.jpg


TherioPagwn_back.jpg


 


ΑΓΡΙΟΓΑΤΑ



Agriogata_front.jpg


Agriogata_back.jpg



ΚΥΚΛΩΠΑΣ



Cyclopas_front.jpg


Cyclopas_back.jpg


ΓΙΓΑΝΤΟΣΑΥΡΟΣ


Gigantosauros_front.jpg


Gigantosauros_back.jpg



ΓΟΡΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ



Gorilanthropos_front.jpg


Gorilanthropos_back.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΜΙΚΡΑ ΣΕΤ / HORROR HEADS

ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ

Exolothreutis_front.jpg


Exolothreftis_back.jpg


ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ

PyrenikosMaxetes_front.jpg


PyrenikosMaxetes_back.jpg


ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ

Eisboleas_front.jpg


Eisboleas_back.jpg


ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ


Nyxteridas_front.jpg


Nyxteridas_back.jpg


ΚΡΟΝΟΣΑΥΡΟΣ


Kronosauros_front.jpg


Kronosauros_back.jpg


ΖΟΜΠΙ


Zombie_front.jpg


Zombie_back.jpg


ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ


DracosThalassas_front.jpg


DracosThalassas_back.jpg


ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ


TherioFotis_front.jpg


TherioFotis_back.jpg


ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ


Lycanthropos_front.jpg


Lycanthropos_back.jpg
 
ΤΑ ΣΚΙΑΧΤΡΑ / SHRUNKEN HEADS

ΒΡΑΧΟΤΕΡΑΣ

Braxoteras_front.jpg


Braxoteras_back.jpg


ΚΟΜΠΡΑ

Cobra_front.jpg


Cobra_back.jpg


ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ

Dracula_front.jpg


Dracula_back.jpg


ΓΙΓΑΝΤΟΜΥΓΑ

Gigantomyga_front.jpg


Gigantomyga_back.jpg


ΜΟΥΜΙΑ

Moummia_front.jpg


Moumia_back.jpg


ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ

Pontikopagida_front.jpg


Pontikopagida_back.jpg


ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ

Semademenos_front.jpg


Semademenos_back.jpg


ΤΕΡΑΤΟΜΥΑΛΟΣ

Teratomualos_front.jpg


Teratomualos_back.jpg
 
ΦΟΥΝΤΟΦΑΤΣΕΣ / DREADS HEADS




ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ

Exogeenos_front.jpg


Exogeenos_back.jpg


ΦΡΙΚΙΟ

Frikio_front.jpg


Frikio_back.jpg


ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΟΣ

Gourounokefalos_front.jpg


Gourounokefalos_back.jpg


ΜΑΣΚΟΚΕΦΑΛΟΣ

Maskokefalos_front.jpg


Maskokefalos_back.jpg


ΣΑΓΟΝΑΣ

Sagonas_front.jpg


Sagonas_back.jpg


ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ

Siderokefalos_front.jpg


Siderokefalos_back.jpg


ΤΕΡΑΤΟΔΟΝΤΑΣ

Teratodontas_front.jpg


Teratodontas_back.jpg


ΤΡΙΚΕΡΑΤΟΣ

Trikeratos_front.jpg


Trikeratos_back.jpg
 
ΟΙ ΤΡΟΜΕΡΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ / BATTLE WARRIORS

ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΔΡΑΚΟΣ

DikefalosDrakos_front.jpg


DikefalosDrakos_back.jpg


ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

TherioFotias_front.jpg


TherioFotias_back.jpg


Και εδώ φτάσαμε στο τέλος...
 
Πολλοί από εσάς γνωρίζετε τα παιχνίδια Mighty Max.

Λίγοι γνωρίζετε τα ακριβή σετ που ήταν διαθέσιμα στην Ελλάδα από την Mattel, και ακόμη λιγότεροι έχετε ακουστά για τα 2 σετ (Mega Heads) που έμελε να κυκλοφορήσουν το 1996 εάν η σειρά δεν είχε διακοπεί το 1995.

Ένα από αυτά τα Mega Heads λέγεται Warmonger και μόνο 2 πρωτότυπα είναι γνωστό ότι υπάρχουν.

Ωστόσο, κανείς από τους τρέχοντες ιδιοκτήτες των 2 πρωτοτύπων του Warmonger δεν κατέχει την αυθεντική φιγούρα που προορίζονταν να περιληφθεί εντός του Mega Head σε περίπτωση που αυτό κυκλοφορούσε το 1996.

Με μικρή χρονική καθυστέρηση από την επίσημη παρουσίαση στο Mighty Max Archives, σας παρουσιάζω τον αυθεντικό WARMONGER!

warmonger_multiangle_view.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα