[MB] Pac-Man επιτραπέζιο (1982)

gallos_11

Retro Member
Joined
31 Δεκ 2009
Μηνύματα
146
Αντιδράσεις
16
Εταιρεία: MB

Παιχνίδι: Pac-Man επιτραπέζιο

Ark: http://retrodb.gr/ark/?q=node/991

 


Pac-Man επιτραπέζιο - MB (1982)


Προβολή συνημμένου 81840

Έκδοση Καναδά:

Προβολή συνημμένου 81841

Το board και τα περιεχόμενα του παιχνιδιού:

Προβολή συνημμένου 81842 Προβολή συνημμένου 81838

Κι ένα βίντεο σχετικά με το πως παίζεται:

[video=youtube;h-Lx_g47kKs]

Όπως είναι φυσικό, δεν έχει ιδιαίτερη δυσκολία στους κανόνες...

Προσωπικά δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο επιτραπέζιο!

Το έχει κανείς? Λογικά θα υπάρχει ελληνική έκδοση...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το ειχα, ναι

Ηταν το πρωτο πραγμα παραπλησιο σε "παιχνιδι κονσολας" που ειχα αποκτησει :D
 
Πω πω τι μου θυμησες... Οχι απλα το ειχα, αλλα ειχα αφιερωσει απειρες - ΑΠΕΙΡΕΣ! - ωρες παιζοντας το με φιλους!!!

Θυμαμαι και οτι το πηρα μια πρωτοχρονια , στο σπιτι παππου/γιαγιας στη Θεσσαλονικη, αμεσως μετα την αλλαγη του χρονου. Δωρο του 'Αη Βασιλη'!!! (τα εισαγωγικα τα εβαλα για ολους εσας τους απιστους, ο Αη Βασιλης ΥΠΑΡΧΕΙ! χα ! :p :D ). Πρεπει να ειναι το πιο παλιο δωρο που θυμαμαι να παιρνω. Το λατρεψα. Δυστυχως δεν απεμεινε....θα κοιταξω παντως.

...Μου εχει μεινει ομως η πιεση που ασκουσες πανω στις μπιλιες , με τον Pac-Man, για να τις φας. Ωραια παιχνιδια, ωραια χρονια....Να'σαι καλα gallos_11 !
 
Δεν ήξερα ότι υπάρχουν τέτοια επιτραπέζια! Aνακάλυψα τυχαία το Pac-man και στην αρχή νόμιζα ότι είναι ψεύτικο, δεν το πίστευα!

Όμως αφού το έψαξα λίγο, βρήκα ότι υπάρχουν κι άλλα τέτοια επιτραπέζια εμπνευσμένα από ηλεκτρονικά παιχνίδια όπως Zelda, Q*bert, Mario και άλλα...

@ tantalos: Χαίρομαι πάρα πολύ που σου ξύπνησα μνήμες, αν δεν το βρεις μην σκας... Ζήτησέ το από τον Αη-Βασίλη για τα επόμενα Χριστούγεννα! :D

Μακάρι να το βρεις...
 
Ούτε εγώ ήξερα ότι υπήρχε και σε επιτραπέζιο. Το προτιμώ όμως σε οθόνη.
 
Εγω πάλι έχω ακόμη ενα επιτραπέζιο πακμαν της ΤΟΜΥ σε άψογη κατάσταση με κουτιά κλπ. Δουλεύει με μοχλό που κουνάει μια πλατφόρμα που είναι και η πίστα στην ουσία. Πάνω της γλυστράνε τα φαντασματάκια και ο πακμαν αφού από κάτω έχει το καθένα μια μικρή μπίλια για να τσουλάνε. Στα πλάγια φαντασματάκια και πακμαν έχουν μαγνητάκια ώστε όταν έρθουν πολύ κοντά σου να "κολλήσουν" και να χάσεις. Ψαχνω να βρω φωτογραφίες στο δίκτυο για να σας το δείξω αλλά δεν. Είμαι εκτός Αθηνών για διακοπές και έτσι δε μπορώ να βγάλω φωτό από το δικό μου. Το είχε ποτέ κανείς; Ακόμη θυμάμαι το ψηστίρι που έκανα στον πατέρα μου μέχρι να μου το αγοράσει...
 
πωπω..προσκυνώ!!!

την Κυριακή είχα βγάλει με την κοπέλα μου και παίζαμε με το σούπερ ντόμινο...και θυμήθηκα το συγκεκριμένο επιτραπέζιο πακμαν...λατρεμένο παιχνίδι!

μου άρεσε πάρα πολύ!!!

θενκς για τις φωτό!
 
το pac-man οπως και τα frogger donkey kong και καποια αλλα εχουν κυκλοφορησει στο εξωτερικο Αγγλια και Αμερικη.Εδω δεν ηρθαν.Τα πηρα μετα απο αρκετο ψαξιμο απο Αγγλια και τα 3 κλασσικα arcade-board-games!!!Υπεροχα
 
plintiriopiaton είπε:
το pac-man οπως και τα frogger donkey kong και καποια αλλα εχουν κυκλοφορησει στο εξωτερικο Αγγλια και Αμερικη.Εδω δεν ηρθαν.
Δεν ξέρω για τα άλλα δύο και πιθανώς έχεις δίκιο για εκείνα, αλλά πάλι είμαι απόλυτα βέβαιος ότι PacMan είχα παίξει μικρός εδώ στην Ελλάδα! Όπως και αρκετοί άλλοι στο thread από όσο μπορώ να δώ.
 
Καλο!! Δεν ετυχε να το δω ποτε.

Θυμαμαι ομως κατι καρτες - "ξυστό" pac-man...
 
απίστευτο κομμάτι! Το θυμάμαι από τις βιτρίνες αν και δεν έτυχε να το αποκτήσω αλλά ούτε και να παίξω μαζί του ποτέ. Παρεπιπτόντως μην ξεχάσετε να παίξετε το νέο PC/Console game με θέμα τον αγαπημένο μας κιτρινοστρόγγυλο φαντασματοφάγο!
 
Αλλο ενα διαμαντακι απο την ΜΒ. :)

Και απ' οτι ειδα στο βιντεο του πρωτου ποστ,προκειται για φοβερο επιτραπεζιο!!!:dribble:
 
Τώρα το πρόσεξα το θρεντ! Το είχα και εγώ αυτό το παιχνίδι και μέχρι και τα σχολικά χρόνια υπήρχε σε μια ντουλάπα σε καλή κατάσταση. Τώρα δεν έχω ιδέα που μπορεί να είναι.

Ήταν Χριστουγεννιάτικο δώρο των θείων μου εκ Θεσσ/νίκης. Άν έχω χρόνο και το ψάξω θα βγάλω φωτό :)
 
Δεν ειχα ιδεα για την υπαρξη αυτου του επιτραπεζιου αλλα πραγματικα φαινεται πολυ ωραιο και σαν μεγαλος οπαδος του Pacman θα ηθελα να το ειχα και γω:dribble:
 
Πρώτη φορά βλέπω αυτό το επιτραπέζιο! Άντε και κανένα Super Mario...
 
johnny19818 είπε:
Πρώτη φορά βλέπω αυτό το επιτραπέζιο! Άντε και κανένα Super Mario...
να θυμηθω να σου βγαλω φωτο απο το Super Mario που εχω :) να βαλω να το δειτε και αυτο...οπως και το Super Mario 2 (δεν το εχω εχει κυκλοφορησει μονο Ιαπωνια) αλλα εχει βγει και αυτο!!!
 
δεν γνώριζα την ύπαρξη του επιτραπέζιου αυτού...pacman έχω παίξει σε υπολογιστή...

Ωραίο!!!
 
Το ειχα κι εγω μικρος, αλλα μου εκανε εντυπωση οτι ειναι του 1982, ενω εγω γεννηθηκα το 83..

Μαλλον αργησε να ερθει Ελλαδα ή εκατσε πολλα χρονια στα ραφια καταστηματων για να το αποκτησω εγω στα 7 περιπου (1990)..

Επισης, μου εκανε εντυπωση που δεν ξεραν πολλοι οτι εχει βγει τετοιο επιτραπεζιο, χαχαα!!
 
Πίσω
Μπλουζα