Metal Slug X World Record (Twin Galaxies)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Καλο θα ηταν να φροντισουν οι operators να ανοιξουν μια καινουργια στηλη με high scores και συναφη οπου θα μπορει ο καθενας να παραθετει ανετα τα δικα του,ειναι κουραστικο (για εμενα τουλαχιστον) να βλεπω καθε λιγο και λιγακι high scores και αυτοπροβολες εδω περα,χωρις ή με παρεξηγηση δεν πειραζει,εκφραζω την αποψη μου.

Κοιτα μεγαλε επειδη το πραμα εχει παραγηνει εδω περα και δεν θα με τα κανετε εμενα τσουρεκια αμα δεν γουσταρεις μην γραφεις στο θεμα.Ουτε πληρωνομε απο το twin galaxies ουτε φραγκα βγαζω απο τα Hichscores ουτε εχω κανεναν λογο να προβαλω τον εαυτο μου και ουτε πουλαω τιποτα.Κανω κατι που γουσταρω παιζω ωρες ολοκληρες καθε μερα και απλα μοιραζομαι την τρελα μου και γενικα την χαρα μου για καποια ρεκορ με ατομα που εχουμε το ιδιο παθος.Οποιος δεν γουσταρει ας μην βλεπει τα θεματα και ας μην ποσταρει.Αντε γιατι παραεγεινε το πραμα και δεν γουσταρω παπαριες απο τον καθενα που δεν με ξερει καν.

Chahn με ολο το σεβασμο και γιατι δεν σε γνωριζω προσωπικα αλλα και λογω της αναστασιμης ημερας μηπως εισαι το λιγοτεο υπερβολικος και αδικος στον παρακατω χαρακτηρισμο ???

"ειναι κουραστικο (για εμενα τουλαχιστον) να βλεπω καθε λιγο και λιγακι high scores και αυτοπροβολες εδω περα"

Δηλαδη ο καθενας καθε φορα που που φτιανει(ή ανακατασκευαζει) μια καινουρια mame cabinet ή flipperακι ,και μας παραθετει καθε μεγαλη ή μικρη λεπτομερεια στην κατασκευη της και γεμιζει με φωτο το φορουμ και το μοιραζεται μαζι μας το κανει για αυτοπροβολη ή μηπως επειδη ακριβώς θελει να μοιραστει την χαρα του με ανθρωπους που εχουν το ιδιο νταλκα ???

Στην θεση του παραδειγματος mame cabinet μπορεις να βαλεις οτι θες π.χ. την αγορα του ταδε ρετρο περιφερειακου ή ταδε αρχαιας κονσολας/home computer , την αγορα του ταδε πανσπανιου game ή επιτραπεζιου ή το scannarισμα ενα ρετρο περιοδικο(καλη ωρα εγω ) και ουτωκαθεξης ...

Μetalcandyman , easy man ειμαι σιγουρος οτι Chann θα καταλαβει το ατυχες του σχολιου του και θα αναθεωρησει ...

Στο κατω κατω μοιραζεστε την ιδια αγαπη για τα arcades απλα ο καθενας την υπηρετει διαφορετικα ....

(ειναι σαν σαν να "μαλωνει" ενα πρωταθλητης αγωνων F1 με ενα σχεδιαστη/κατασκευαστη μονοθεσιων )

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Nemo είπε:
Chahn με ολο το σεβασμο και γιατι δεν σε γνωριζω προσωπικα αλλα και λογω της αναστασιμης ημερας μηπως εισαι το λιγοτεο υπερβολικος και αδικος στον παρακατω χαρακτηρισμο ???

Δηλαδη ο καθενας καθε φορα που που φτιανει μια καινουρια mame cabinet ή flipper και μας παραθετει καθε λεπτομερεια στην κατασκευη της και γεμιζει με φωτο το φορουμ και το μοιραζεται μαζι μας

το κανει για αυτοπροβολη ή μηπως επειδη ακριβώς θελει να μοιραστει την χαρα του με ανθρωπους που εχουν το ιδιο νταλκα ???

Στην θεση του παραδειγματος mame cabinet μπορεις να βαλεις οτι θες π.χ. την αγορα του ταδε ρετρο περιφερειακου ή ταδε αρχαιας κονσολας/ηομε ψομπθτερ , την αγορα του ταδε πανσπανιου game ή επιτραπεζιου ή το scannarισμα ενα ρετρο περιοδικο(καλη ωρα εγω ) και ουτοκαθεξης ...

Μetalcandyman , easy man ειμαι σιγουρος οτι Chann θα καταλαβει το ατυχες του σχολιου του και θα αναθεωρησει ...

Στο κατω κατω μοιραζεστε την ιδια αγαπη για τα arcades απλα ο καθενας την υπηρετει διαφορετικα ....

(ειναι σαν σαν να "μαλωνει" ενα πρωταθλητης αγωνων F1 με ενα σχεδιαστη/κατασκευαστη μονοθεσιων )
Αγαπητε Nemo,το να παρεχεις πληροφοριες και να δινεις ιδεες ειναι ωφελιμο για ολους.Το να λες εκανα το ταδε high score εκει και εδω συνεχεια,ειναι σαν να λες κερδιζα το τζοκερ ξανα και ξανα και υπερηφανευεσαι.

Και δε λεω πολυ καλα κανεις,αυτο που ειπα ουσιαστικα ομως ειναι να κανουν μια στηλη αποκλειστικα για αυτα ωστε εκει να τη βλεπει ο καθενας που ενδιαφερεται.Δεν εχω τιποτα με τον ανθρωπο τον metalcandyman,εκτιμω το εργο του και παραβλεπω τα υπολοιπα που ειπε.Χριστος Ανεστη.

Κουλαρετε παιδες, εδω εχουμε μια τρελα κ καθενας την εκφραζει οπως μπορει,αλλος με φωτος δειχνοντας τη προοδο της καμπινας του κ αλλος με ενα high score δεν χρειαζονται τα υπολοιπα κατα τη γνωμη μου,στη τελικη ολοι μας την ιδια τρελα εχουμε!!

Νομίζω οτι δεν υπάρχει λόγος να χαλιόμαστε, μέρα που είναι σήμερα και παρακαλώ ας μην το συνεχίσουμε και χαλάμε το thread. :)

Τα off topic διαγράφηκαν. Η πρόταση που έγινε θα δούμε αν πληρεί τις προϋποθέσεις να γίνει.

Πίσω
Μπλουζα