Eυχαριστώ για το καλωσόρισμα!!!
Λοιπόν....
Αν ενθυμούμαι καλώς, στο Micromad πήγα στο 2ο ή 3ο τεύχος του μαζί με τον φίλτατο Λευτέρη.Τότε τα πράγματα με τα περιοδικά πληροφορικής ήταν στα πολύ αρχικά στάδια.
Οταν ξεκίνησα, ήταν η χαρά της πρώτης φοράς στην αρθρογραφία.Τότε είχα ένα Spectrum 48K με γομολάστιχες (το οποίο έχω ακόμη).
Εγώ ξεκίνησα με διάφορα προγραμματάκια εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος και θεματάκια. Τελικά ανοιχτήκαμε με περισσότερες στήλες με τον Λ. Καλαμαρά.
Το περιοδικό γενικά δε τράβηξε στην αγορά. Το Pixel τότε εξοστράκησε οποιαδήποτε προσπάθεια εδραίωσης οποιουδήποτε άλλου εντύπου.
Ειδικά στο Micromad, η πολιτική της εταιρείας (Multipress αν δε κάνω λάθος

ήταν εντελώς μπακαλίστικη.
Η πληρωμή των άρθρων γινόταν με το υποδεκάμετρο!!!!! Πόσα εκατοστά καταλαμβάνει το κείμενο; 10 εκατοστά; Πάρε τόσα! Εξαιρετικό σύστημα, δε βρίσκετε; Τα χρήματα βέβαια ήταν για γέλια. Απλά έβγαινε ένα μικρό χαρτζιλικι...Το καθεστώς ήταν δικτατορικό από τη διεύθυνση, τόσο για τους εξωτερικούς συνεργάτες όσο και για τους υπαλλήλους της εταιρείας. Προσωπική "πινελιά" σε οτιδήποτε απαγορευόταν δια ροπάλου.
Ο χρόνος λοιπόν που παρέμεινα στο Micromad ήταν πολύ μικρός καθώς "φλέρταρα" με την Compupress τόσο με το Pixel, λίγο μετά με το PC Master, και αργότερα με άλλα έντυπα της Compupress. H θητεία μου ως αρθρογράφου τελείωσε γύρω στο 1995, μαζί με την στρατιωτική μου θητεία....
Αλλοι καιροί τότε φίλοι μου....Κάποιες φορές αναπολώ. Με το Micromad ξεκίνησα και η αναφορά σε αυτό φέρνει ευχάριστες προσωπικές μνήμες.
Οχι, δεν ασχολήθηκα με άλλο έντυπο πέραν του Micromad