Model 2 emulator

Στο ταπεινό XBOX 360 gamepad μου, πάντως, το Force Feedback πλησιάζει τους κραδασμούς του KTM LC4 -του παλιού- δηλαδή πολύ δυνατό! :)
 
Έχω ένα γνήσιο sega force feedback μοτέρ, τέτοιο έβαζε η sega στα sega rally - daytona κλπ. Θηρίο ολόκληρο και αρκετά βαρύ. Είχα κάτι τρελές φαντασιώσεις να αντικαθιστούσα τα μικροσκοπικά και αδύναμα μοτεράκια του g25 με αυτό το κτήνος.
 
Έχει βρει κανείς καμία λίστα με τις συμβατές τιμονιέρες για τον m2; Γιατί φαντάζομαι δεν λειτουργούν όλες.
 
Στην επερχομενη εκδοση του MAME (196) θα εχουμε καμποσα Model2 παιχνιδια
 
Καλό αυτό. Σημαίνει και ότι επιτέλους θα μπορούμε να τα φορτώνουμε και μέσω RetroArch κάποια στιγμή, έχουν πει και για core Supermodel οπότε θα έχουν καλυμμένα Model 2 και 3.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Από περίεργεια. υπάρχει έκδοση του m2 που να τρέχει τα roms χωρίς glitches;
 
Οταν λες glitches τι εννοείς ακριβώς?

Εμένα μια χαρά μου τα τρέχει η τελευταία έκδοση. Δεν ξέρω κατα πόσο ίδια είναι με τα κανονικά arcade αλλά δεν βλέπω πολλά λάθη.
 
Στο Daytona USA για παράδειγμα, όταν ξεκινά το παιχνίδι οι σκιές περιμετρικά από τα λάστιχα του αυτοκινήτου είναι μαύρα τετράγωνα. Δεν θυμάμαι να είναι έτσι η arcade έκδοση. Bέβαια πάνε και τόσα χρόνια που έχω να την δω.
 
Εγώ αμα δεν είμαι σίγουρος ψάχνω videos από τα original μηχανήματα και κάνω την σύγκριση. Πχ ήθελα να δω αν το Sega Rally 2 είναι καλά emulated στον Supermodel και έψαχνα videos από το κανονικό arcade για να δω διαφορές.
 
Λοιπόν τσέκαρα την arcade έκδοση του Daytona στο tube με την έκδοση του m2. Glitch υπάρχει στο αρχικό βίντεο που παίζει (insert coin) και στις σκιές των αυτοκινήτων που συχνά τρεμοπαίζουν. Επίσης σε ένα πλάνο τα λάστιχα του κόκκινου αυτοκινήτου βγάινουν ελαφρώς πάνω από τα φτερά. Φυσικά στην arcade έκδοση τα παραπάνω δεν υπάρχουν. 

Έχω τον m2 v1.0 του 2011. Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει αν στην  v1.1a είναι arcade perfect.
 
Πίσω
Μπλουζα