Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Άλλου είδους color clash,αν δεις τα sprite όπως της νυχτερίδες ή τους σκελετούς,δεν έχουν το color clash που έχει ο speccy,σε καμία περίπτωση δεν βγαίνουν χρωματικά λάθη,απλά βάλαν transparency στα sprites,ο spectrum δεν θα μπορούσε να το βγάλει έτσι νομίζω.Wally είπε:Χρησιμοποιησε το πρασινο εικονιδιο Insert Video που μοιαζει με φιλμ για να κανεις embed τα videos σου
Εντυπωσιακο το maze of galius αν και εχει αρκετο colour clash
Μια μικρή διόρθωση (όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία): το Snatcher βγήκε πρώτα στο NEC PC-8801, αλλά η MSX2 έκδοση ακολούθησε πάραυτα.nikodr είπε:Συνεχίζω με το snatcher, ο kojima το έβγαλε για msx2 πρώτα
Xαχαχα !! Συμπτωματικά, αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη όταν μου είχε πεί ότι του άρεσε αυτό το παιχνίδι !! (γούστα είναι αυτά βέβαια...)Wally είπε:Φανταστειτε ποσα λιγα MSX παιχνιδια κυκλοφορουσαν στη χωρα μας, για να υπαρχει ανθρωπος που ειχε αγαπημενο παιχνιδι το Bazooka Bill!!!!
Ακριβώς όπως τα λες, για το Micromad.Wally είπε:Οντως, το Micromad εδινε καλυψη σε "αουτσαιντερ" μηχανηματα οπως MSX και ORIC.
Παντως η σειρα της Philips ηταν κουκλιστικη.
Δηλαδή έφερε το λογότυπο MSX αλλά κάπου το όλο εγχείρημα δεν ήταν και τόσο MSX; Αυτό που πάντοτε με απασχολούσε, είναι κατά πόσο το ενσωματωμένο joystick του μηχανήματος αυτού ήταν ποιότητας και αντοχής. Κρίνοντας από τα joysticks της εταιρείας που χάλαγαν με το παραμικρό, μάλλον θα κλαίγαν πολλοί τα λεφτάκια τους τότε.Wally είπε:@pooky
Ο Spectravideo 318 ειχε "ενσωματωμενο" joystick αλλα δεν ηταν πληρως συμβατος με το προτυπο MSX