Multi Platform Portable Gaming Entertainment Station [Dingoo]

AA+

RetroMaNiaC
Joined
14 Ιουλ 2006
Μηνύματα
666
Αντιδράσεις
32
chinavasion-CVFH-N03-4G-BLACK-2.jpg-337.jpg


Σε αναμονή της Pandora και για όσους σκέφτονται να μην δώσουν πολλά για ένα PSP ή ένα Wiz έρχεται μια κινέζικη λύση σε πολύ καλή τιμή. Μόνο 58€ ..

Gaming Console Modes:

- NES (Nintendo Entertainment System - 8bit)

- SNES (Super Nintendo Entertainment System - 16bit)

- Sega Genesis (Sega Mega-Drive - 16-bit)

- GBA (Nintendo Game Boy Advance)

- Neo-Geo (SNK Neo-Geo)

- CPS1 and CPS2 (CAPCOM, arcade game systems, 1st and 2nd edition)

Για όλα τα χαρακτηρηστικά του κάντε click στο site:

http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/multi-platform-portable-gaming-entertainment-station-black/

Ξεκινάμε καμιά ομαδική παραγγελία; #)
 
Αυτό μοιάζει πολύ με το dingoo! φαινεται ότι η μία κινέζικη εταιρεία αντιγράφει την άλλη! :D
 
παίζει και flac, ειμαι μέσα!!!
 
Perfect!! Θελω και εγω ενα οποτε...

ειμαι και εγω μεσα :D so simple so good!
 
Τα κέρατα του παίζει βασικά...

σε βίντεο από avi/wmv/rm/mp4/3gp/asf/mov/mpeg/flv/κλπ

σε ήχο mp3/flac/wma/ra/ape/κλπ

από εικόνες gif/jpg/bmp/png/swf

Να μην πω για emulatoria δοκιμασμένα τα CPS1/2-Neo-Geo με τους δικούς του emulators out of the box. Δεν έχει κολλήσει πουθενά ακόμη, έπαιξα από Final Fight μέχρι Giga Wing και Pro Gear, Pang 3 και Puzzle Bobble, ενώ κατεβάζω τώρα κάποια τελευταία σε Metal Slug και πλήρη βιβλιοθήκη από NES/GBA/GBC/SNES/Megadrive/Neo-Geo PocketColor. Του ταΐζεις τις ROMs και τις τρέχει απευθείας. Με την προσθήκη του DinGux μπορείς να επεκταθείς και σε mame/pc engine/final burn alpha/colecovision/κλπ. και όλα αυτά σε dual boot (αυτό είναι το next step)

Μόνο πρόβλημα μου είναι που θα χωρέσω τα άνω των 20gbs των δεκάδων εκατοντάδων παιχνιδιών, αφού τα 4GBs που έχει από την μάνα του γεμίζουν με το καλημέρα και τα 2GBs που του έχωσα με μία miniSD ήταν απλά το μισό πακέτο Neo-Geo. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, μισοφορτισμένο από την μάνα του έχει βγάλει δεν ξέρω πόσες ώρες, πολύ γρήγορο μενού και φυσικά έναρξη, υπέροχη οθόνη - δεν το περίμενα - και πολύ όμορφα χειριστήρια. Στα βίντεο που δοκίμασα το lost/heroes έπαιξε μία χαρά, το Μάγια Μέλισσα με στενοχώρησε λιγάκι γιατί κόλλησε στο ίδιο σημείο, άλλα υποθέτω είναι θέμα αρχείου. Επειδή έχω και το GP2X αναλογικά σε σχέση τιμής, ποιότητας, ευκολίας, το Dingoo όσο έχω δει απλά τα σπάει και είναι και πολύ πιο portable. Τα λεφτά που ζητάει είναι τίμια ακόμα και σαν αγορά MP3/MP4 player, αν προσμετρήσεις τις gaming δυνατότητες του απλά είναι τσάμπα. Το μόνο ελάττωμα του είναι ότι η μπαταρία είναι fix οπότε δεν μπορεί να αντικατασταθεί με απλό τρόπο, αλλά μόνο από τεχνικό.

Επιφυλάσσομαι να έχω πολύ περισσότερα εντός ολίγων ημερών (να το εξερευνήσω πλήρως πρώτα και μετά). ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αντε δωσε λεπτομερειες διοτι με τρωει το χερι μου!
 
Και το δικό μου χέρι :D
 
Μία ερώτηση.

Έχει κάποιο στανταρ τρόπο αναβάθμισης; πχ μέσω firmware κτλ. Δηλαδή μπορούμε να περιμένουμε updates στους emulators που έχει και ίσως προσθήκη νέων;

Πες μας κι όλας άμα τα κατάφερες με το dingux!

Με τρώει και εμένα το χέρι μου :D
 
Δεν μοιάζει με Dingoo, ΕΙΝΑΙ Dingoo...

Ambu_dare, όπως βλέπεις ο λαός περιμένει απεγνωσμένα το review που σου ανέθεσα! :p

Εγώ προσωπικά το θεωρώ must buy. Best value for money ever, τώρα που είδα και την οθόνη του από κοντά.

Μια συμβουλή μόνο προς τους επίδοξους αγοραστές μέσω "ομαδικής": ΜΗΝ το κάνετε. Τα 2 ευρώ που θα γλυτώσετε στο κάθε μηχανηματάκι θα τα πληρώσετε πολλαπλάσια ΑΝ σας το ανοίξουν στο τελωνείο. Δεν αξίζει το ρίσκο για την ελάχιστη "οικονομία" που μπορείτε να κάνετε. Το 1 μηχάνημα είναι κάτω του φορολογήσιμου. Από 2 και επάνω, απλά παίζετε κορόνα-γράμματα ότι θα περάσουν στο τελωνείο. Η΄νομίζετε ότι αν ανοίξουν και δουν 5-6 από δαύτα μαζεμένα, θα σας τα περάσουν αφορολόγητα;

Α, και κάτι ακόμα για όσους αγοράσουν:

Στο DealXtreme θα το βρείτε στα 82.80$ (=56.5 ευρώ με σημερινή ισοτιμία) shipped. To link που παραθέτετε δεν περιλαμβάνει τα ταχυδρομικά στην τιμή. Ιδού, ήδη σας γλύτωσα περισσότερα από τα 2 ευρώ της ομαδικής... :p
 
Μιας και ο Νεκταριος εχει καμποσα handhelds...τα εμουλατορια πως τρεχουν σε σχεση με το GP2X?
 
Ναι επιδέχεται αναβαθμίσεων, τόσο επίσημων όσο και ανεπίσημων, αλλά δεν έχει απαραίτητα να κάνει με την ποσότητα ή ποιότητα των emus. Από την μάνα του έρχεται με φορτωμένους τους: Neo-Geo / CPS1 & 2 / GBA / NES / SNES / Mega Drive, χωρίς όμως την ύπαρξη ROMs τα οποία τα "ψωνίζεις" από γνωστά καταστήματα. Κάποια patches για τους δικούς του emus έχουν βγει που απλά προσθέτουν κάποια επιπλέον λειτουργία. Επίσης, έχουν βγει και επιπλέον emulators από third party προγραμματιστές στην ίδια νοοτροπία με τους αντίστοιχους των GP2X/Wiz/PSP, οπότε παίζουν και πολλοί άλλοι, σε διάφορα επίπεδα εξέλιξης... Το Dingoo Linux δεν το δοκίμασα ακόμη, όταν το δοκιμάσω θα σου πω, βασικά δεν έψαξα να τον βρω ακόμη. Τα παιχνίδια του (και καλά 3D) δεν λένε και πολλά πράγματα αλλά ας μην κολλάμε δεν το παίρνουμε για αυτό, έτσι; Έχω δοκιμάσει μόνο τους δικούς του emus (Neo-Geo/CPS1&2) και τρέχουν άψογα με μικρά προβλήματα σε θόρυβο στον ήχο (μπορεί να φταίει η ROM). Τους άλλους δεν τους δοκίμασα. Εντυπωσιακό ότι απλά αντιγράφεις τις ROMs και παίζεις απευθείας, έχει και ρυθμίσεις αλλά δεν ασχολήθηκα ακόμη, επίσης έχει μέχρι και 10save states ανά παιχνίδι/ROM οπότε λιώστε το.

http://en.wikipedia.org/wiki/Dingoo

http://www.dingoo888.co.uk/faq.html

http://dl.openhandhelds.org/cgi-bin/dingoo.cgi

http://dingoo-a320.dcemu.co.uk/

http://rigues.badcoffee.info/dinguxmb-start-pack/

edit

Μεγάλες διαφορές στα παιχνίδια σε σχέση με αυτά του GP2X δεν είδα σε ό,τι έπαιξα μέχρι τώρα... πρέπει να δω το MAME για να κρίνω, λογικά το βρίσκω πιο "άνετο" στο να παίξει κάποια παιχνίδια... σήμερα λογικά θα του πετάξω και τα metal slug. Η οθόνη του μπορεί να είναι μικρότερη αλλά είναι καλύτερη. Δεν φορτώνεις κάποιο πρόγραμμα και μετά το παιχνίδι από αυτό, βρίσκεις το παιχνίδι και το τρέχεις απευθείας, δείτε τα βίντεο στο youtube για να καταλάβετε. Εάν με ρωτάτε τί από τα δύο να πάρετε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να απαντήσω... το φτηνότερο φυσικά, είναι και πιο portable, τώρα πρέπει να βρω και μία θηκούλα να το βάζω μέσα... :D

Και για να σας προλάβω, μην βγει κανείς να με ρωτήσει για το PSP η απάντηση που θα πάρει δεν θα του αρέσει... άλλο μηχάνημα και χρήση το ένα, άλλο το άλλο. Δεν τα έχω για την ίδια χρήση, το κάθε πράγμα έχει την δουλειά του.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Άμα παίζει και MAME άνετα, το μηχανάκι αυτό είναι must buy για κάθε retro-gamerά. Ιδικά άμα σκεφτείς την τιμή του.

ambu_dare ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Περιμένουμε νεώτερα :D
 
Ευχαριστώ κι'εγω για τις extra πληροφορίες.. Επίσης από άλλες παραγγελίες που έχω ακούσει προτειμάτε την Air Mail .. Αργει περισσότερο απ' όλες αλλά δεν περνά τελωνείο. Μπορεί κάποιος

να το επιβεβαιώσει ;
 
Δεν υπάρχει καμμία εγγύηση σχετική με την μέθοδο αποστολής για το ότι δεν θα περάσει τελωνείο. Προσωπικά μετά από 5 χρόνια αγορών ανά τον πλανήτη, το θεωρώ εντελώς τυχαίο. Όπως πάντως ήδη είπα, όσον αφορά το Dingoo, μεμονωμένα μηχανάκια είναι εντός του αφορολόγητου ορίου και δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
 
Το παρειγγειλα απο το deal extreme (να πω την αμαρτια μου προτιμω το ασπρο αλλα £74.49 ειναι κομματι παραπανω..) το περιμενω και ιδωμεν.
 
Βρε Saulot, στο Deal Extreme έχει και το μαύρο και το λευκό. Με ελάχιστη διαφορά στην τιμή. Που τις βρήκες τις 75 λίρες;;; :xm:

White.

Black.

Νομίζω ότι προφταίνεις να αλλάξεις την παραγγελία σου... :)
 
Την αλλαξα, τις 75 λιρες τις βρηκα σε ενα site στην αγγλιά στα λινκ που εβαλε ο ambu
 
Να ρωτάς τον θείο MD άλλη φορά. Ο ambu από που νομίζεις ότι το βρήκε; ;)
 
Saulot ΚΑΛΟΠΑΙΧΝΙΔΟ :D !!!

Θέλουμε ριβιου, εντυπώσεις, βίντεο και εικόνες από το Dingoo (πολλά ζητάω εεε...) οταν με το καλό βέβαια το πάρεις στα χέρια σου!!!
 
Πίσω
Μπλουζα