Τα κέρατα του παίζει βασικά...
σε βίντεο από avi/wmv/rm/mp4/3gp/asf/mov/mpeg/flv/κλπ
σε ήχο mp3/flac/wma/ra/ape/κλπ
από εικόνες gif/jpg/bmp/png/swf
Να μην πω για emulatoria δοκιμασμένα τα CPS1/2-Neo-Geo με τους δικούς του emulators out of the box. Δεν έχει κολλήσει πουθενά ακόμη, έπαιξα από Final Fight μέχρι Giga Wing και Pro Gear, Pang 3 και Puzzle Bobble, ενώ κατεβάζω τώρα κάποια τελευταία σε Metal Slug και πλήρη βιβλιοθήκη από NES/GBA/GBC/SNES/Megadrive/Neo-Geo PocketColor. Του ταΐζεις τις ROMs και τις τρέχει απευθείας. Με την προσθήκη του DinGux μπορείς να επεκταθείς και σε mame/pc engine/final burn alpha/colecovision/κλπ. και όλα αυτά σε dual boot (αυτό είναι το next step)
Μόνο πρόβλημα μου είναι που θα χωρέσω τα άνω των 20gbs των δεκάδων εκατοντάδων παιχνιδιών, αφού τα 4GBs που έχει από την μάνα του γεμίζουν με το καλημέρα και τα 2GBs που του έχωσα με μία miniSD ήταν απλά το μισό πακέτο Neo-Geo. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, μισοφορτισμένο από την μάνα του έχει βγάλει δεν ξέρω πόσες ώρες, πολύ γρήγορο μενού και φυσικά έναρξη, υπέροχη οθόνη - δεν το περίμενα - και πολύ όμορφα χειριστήρια. Στα βίντεο που δοκίμασα το lost/heroes έπαιξε μία χαρά, το Μάγια Μέλισσα με στενοχώρησε λιγάκι γιατί κόλλησε στο ίδιο σημείο, άλλα υποθέτω είναι θέμα αρχείου. Επειδή έχω και το GP2X αναλογικά σε σχέση τιμής, ποιότητας, ευκολίας, το Dingoo όσο έχω δει απλά τα σπάει και είναι και πολύ πιο portable. Τα λεφτά που ζητάει είναι τίμια ακόμα και σαν αγορά MP3/MP4 player, αν προσμετρήσεις τις gaming δυνατότητες του απλά είναι τσάμπα. Το μόνο ελάττωμα του είναι ότι η μπαταρία είναι fix οπότε δεν μπορεί να αντικατασταθεί με απλό τρόπο, αλλά μόνο από τεχνικό.
Επιφυλάσσομαι να έχω πολύ περισσότερα εντός ολίγων ημερών (να το εξερευνήσω πλήρως πρώτα και μετά).