Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Έτσι, έτσι τα Logitech Z5500! Να παίζει modules η amigoula και να βροντάει ολόκληρο το τετράγωνο! Εγώ πάντως τα έχω ανάμεσα απο το 3do, το msx, το megadrive και τον cpc+! Φοβερές photos, thanxCaptain Kal είπε:
phil_vr είπε:Οταν βρω χρονο να την ανοιξω, θα πεσουν φωτο και απο μεσα, και να δω αν μου ετυχε το λαχειο που να γραφει J.Miner!
Πολύ καλά ηχειάκια. Αλλά το γέλιο είναι ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση επειδή έκανα δοκιμές, ο ήχος έβγαινε από τα ηχεία του monitor.Έτσι, έτσι τα Logitech Z5500! Να παίζει modules η amigoula και να βροντάει ολόκληρο το τετράγωνο! Εγώ πάντως τα έχω ανάμεσα απο το 3do, το msx, το megadrive και τον cpc+! Φοβερές photos, thanx
Πιστεψε με falcon030gr.. η 1000αρα μου θα λιωσει απο το gaming μεχρι που να μην μπορει να αντεξει αλλο ρευμα μεσα της!!falcon030gr είπε:Εγώ πάντως δεν τρελάθηκα ΟΥΤΕ με την 1200 (σε σχέση πάντα με την Falconia), πόσο μάλλον με την "αρχαία" την 1000....Να'ταν καμιά Α3000/4000, να πω "ΜΑΛΙΣΤΑ"! Γιατί σκοπό (κατ'εμέ πάντα) έχει να χρησιμοποιούμε αυτά που αγοράζουμε και όχι να πιάνουν σκόνη σαν τις αντίκες.
Με 512kb on board μνημη και με plug-in κατα βουληση αλλα 2mb, και με δυνατοτητα να φορτωσω οτι kickstart/workbench θελω μεχρι το 1.3 χωρις να χαλαει αλλη μνημη.. μαλλον χρησιμοτερη ειναι στον τομεα vintage gaming ακομα και απο την 500.. Αν και η κυρια χρηση του θα ειναι για writing, και ηδη αρχισε το ντεμπουτο της σε αυτο καθως το software που ηρθε μαζι της ειναι 70% videoworks, 30% page layout/word processing...falcon030gr είπε:Δεν αντιλέγω phil_vr, απλά για gaming, το καλύτερο μηχάνημα πιστεύω πως είναι η Α500 (απο πλευράς Amiga). Αντε και.... καλό gaming! Με το Kickstart v2.0, δεν έτρεχαν αρκετά παιχνίδια, φόρτωνες το Kickstart 1.3 από disk και μετά δεν είχες free mem για να φορτώσεις το παιχνίδι...