Aard, καμία σχέση!....
Έχω παίξει το ένα από τα 2 στο psp, αλλά άμα μιλάμε για φόβο, μιλάμε για φόβο που αγγίζει τα όρια του τρόμου!...
Μιλάμε να κάθομαι στο λεωφορείο με τ' ακουστικά στ' αυτιά και να πετάγομαι μέχρι πάνω! (...καλά, δεν συζητάμε ο κόσμος που μ'έβλεπε!.... )
Δεν πρόκειται να αντιληφθείς την αίσθηση του χρόνου ή της ταχύτητας, γιατί είναι σα να έχει σταματήσει ο χρόνος!... Είναι δε τόσο υποβλητική η ατμόσφαιρα, που δε μπορείς να το αφήσεις!.... Ειδικά τις φάσεις που αλλάζεις κόσμο μέσα από την τουαλέτα και περνάς στον άλλο κόσμο με τα τέρατα... Παγώνει το αίμα σου λέμε! Μπροστά σε αυτά, τα resident evil είναι βόλτα στην παιδική χαρά!....
Βρε γνώστες! Ποιο είναι αυτό που πηγαίνει σ' ένα εγκαταλελειμένο ορφανοτροφείο (?) / νοσοκομείο (?) και κάποια στιγμή βρίσκει ένα portal μέσα από ένα νιπτήρα (?) / ντουζιέρα (?) / καθρέπτη (?) σ' ένα μπάνιο και γυρνάει πίσω στον χρόνο (?) / πηγαίνει σ' έναν παράλληλο κόσμο (?) που είναι ο ίδιος χώρος στην ουσία ζοφερός, μαυρισμένος και με τέρατα!....
Πρέπει να το ξαναβρώ και να κάτσω να το παίξω μέρα και με παρέα!....
Kambiaaaaaa?!?!?!?!
Please?!
[edit] Ορφανοτροφείο ήταν σίγουρα! Κάποια στιγμή βρίσκεις και μια σχολική αίθουσα μ' ένα γρίφο στο θρανίο (?) / στον πίνακα (?) που λύνεται όταν περάσεις στον "άλλο" κόσμο, αν θυμάμαι καλά!...
[edit2] Και είμαι και ξεχασιάρα! @Fred η συλλογή σου είναι
εκπληκτική, αν και το εν λόγω παιχνίδι μου προκαλεί ανατριχίλες! (no offense!
)