Nέο Sonic!! [Generations 2011]

20 χρονια Sonic,ολα μαζεμενα.




 
Πωπω, όταν βλέπω τα παλιά Sonic μαζί με τα καινούρια στο ίδιο video ενοχλούμαι :p

Μου θυμίζει τότε που ξίνισα όταν έβγαλαν το Robocop trilogy το οποίο είχε φυσικά και τις 3 ταινίες, οπότε μαζί με το 1 και 2 έπαιρνες αναγκαστικά το 3 το οποίο θα ταίριαζε περισσότερο σε ένα πακέτο με ταινίες των Power Rangers.
 
υπέροχο! υποψήφια αγορά.. ελπίζω η τιμή να είναι διψήφια!
 
πολύ ωραία συλλεκτική! αν η τιμή είναι διψήφια (όχι όμως παρά ένα τριψήφια...) και σαν παιχνίδι πάρει και καλές κριτικές μπορεί να το σκεφτώ και εγώ για αγορά.
 
Και αγαλμα να δινουν με 80 ευρω, δεν θα νιωσουμε ποτε αυτη τη τρελα που μας χαριζε η παλια Sonic Team

Πρωτη παρουσιαση του Sonic Adventure στο Tokyo (Αυγουστος 1998)

[video=youtube;M3-1dS-Pb50]

 
Title Screen...ο classic Sonic ειναι εξαιρετικα σχεδιασμενος!!

27y33mg.jpg


27y33mg.jpg
 
Για συλογη και μονο καλο ειναι.για τιποτα παραπανω.
 
keropi είπε:
ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε...
Προσωπικα και μονο για την παρτυ μου αναφερομαι.Δεν μιλαω γενικα.Σαν μη οπαδος του sonic αν το παρω μονο για συλογη θα το παρω σαν gamer ομως αν θελω να παιξω τα παλια κλασικα sonic τα παιζω στο megadrive.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μα καλά , γιατί ο κλασιικός Sonic είναι κοντίτερος του ... τέλος πάντων του άλλου (μην πω τώρα) ;
 
Εμενα παντως μεχρι στιγμης μου αρεσει . Tο μεγαλυτερο μειονεκτημα του τιτλου για μενα ειναι η ελλειψη των παραδοσιακων Sonic Physics. Κριμα που δεν εχουν τουλαχιστον καποια επιλογη ενεργοποιησης τους. Δεν νομιζω οτι θα ηταν τοσο δυσκολο.

Ειναι ενα καλο tribute...καιρο ειχα να παιξω καποιο Sonic της προκοπης.
 
ναι είναι καλό, και σου δίνει και την αίσθηση της ταχύτητας του sonic στις 3Δ πίστες :D και η μουσική είναι all the money
 
Πλακίτσα έχει αν και είναι όπως το φοβόμουν, ελάχιστο platforming και πολύ τρέξιμο :p . Όχι ότι με χαλάει, αρκεί να μην κάνω σύγκριση με τα παλιά, τα οποία είχαν και αυτά πολλά ελαττώματα εδώ που τα λέμε!
 
Επαιξα κι εγώ το demo στο 360. Θα πω πρώτα για αυτό που μου άρεσε. Η 3D έκδοση του Green Hill είναι πάρα πολύ όμορφη. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσαν να το κάνουν οπτικά καλύτερο, τουλάχιστον την συγκεκριμένη πίστα του demo. To δεύτερο που μου άρεσε ήταν η μουσική. Και οι 2 νέες εκδόσεις του κλασσικού Green Hill tune ήταν πολύ καλές. Εδώ δυστυχώς σταματούν τα καλά.

Και πάμε στα κακά. 1ον με εκνεύρισε αρκετά το χαζο-chaos ζωάκι που σου έλεγε οδηγίες. Προφανώς όμως αυτό θα το απενεργοποιείς, οπότε λογικά διορθώνεται. 2ον θα συμφωνήσω για τα physics. Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που τα παλιά Sonic είναι τόσο εθιστηκά για μένα. Και πάμε στο τελευταίο κακό. Που είναι το σημαντικότερο για μένα και θα κάνω μία νέα παράγραφο γι αυτό:

Πραγματικά, δεν πρόλαβα να τελειώσω τις 2 πίστες και πόνεσαν τα μάτια μου. Τι κακό είναι αυτό με τα 25-30 fps σε αυτήν την γενιά, πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Θυμάμαι στα Ps2, GC και XBOX1, το ποσοστό παιχνιδιών που έτρεχαν στα 60 fps ήταν πολύ μεγαλύτερο. Ειδικά στα παιχνίδια δράσης και ταχύτητας (μην μιλήσω για τα racing, πονεμένη ιστορία...). Και στην συγκεκριμένη περίπτωση του Sonic έχουμε πολύ μεγάλη ταχύτητα και δράση. Και τα 25-30 fps που τρέχει το παιχνίδι δεν είναι αρκετά για να αποδώσουν μία καλή οπτική εμπειρία. Τα πάντα "τρεμοπαίζουν" και δεν μπορείς να δεις καθαρά τα enviroments. Ίσως αν είχαμε ακόμα τις CRT τηλεοράσεις να ήταν κάπως λιγότερο ενοχλητικό αλλά ειδικά οι σύγχρονες τηλεοράσεις δεν είναι και ότι καλύτερο υπάρχει για fast scrolling (εδώ και με 60fps και πάλι βλέπεις θολούρα σε σχέση με την πεντακάθαρη εικόνα των CRT αλλά τουλάχιστον δεν είναι τόσο κακό όσο να τρεμοπαίζει στα 30 fps). Και αυτό το διαπίστωσα όταν έπαιξα την δεύτερη έκδοση με τον νέο Sonic. Eκει δεν με ενόχλησε τόσο γιατί το scrolling στην οπτική πίσω από τον Sonic δεν είναι τόσο γρήγορο. Βεβαία στα σημεία που το scrolling άλλαζε προς τα δεξιά γινόταν ξανά ενοχλητικό. Πάντως, οσοι έχετε το Donkey Kong Country Returns στο Wii δείτε την τεράστια διαφορά που κάνουν τα 60fps σε ένα παιχνίδι με παρόμοιο scrolling.

Με λίγα λόγια αν ένα game έχει ανάγκη από ομαλό frame rate είναι αυτό. Πιστεύω ότι το σκοτώνει τελείως το game το χαμηλό ή "standard" αν προτιμάτε frame rate. Βεβαια υπάρχει και η περίπτωση η τελική έκδοση να είναι όντως στα 60fps. Αν και αμφιβάλλω. Ελπίζω στο PC να μην είναι κλειδωμένο το frame rate....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ειναι η ιδεα μου ή μερικες φορες lag-αρει το πατημα του Jump κουμπιου?
 
Ενα ωραιο βιντεακι δεν εχει και τιποτα η τηλεοραση.

 
Πίσω
Μπλουζα