joe
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 295
Τις τελευταιες μερες χαρη σε μια πατατα που εκανε ενα προγραμματακι στην registry μου, εχουν αρχισει παρατραγουδα στο υπολογιστηρι μου (καθυστερησεις, κολληματακια και δεν δουλευουν οι πληροφοριες συστηματος). Εχει να φαει και κανα χρονο φορματ, οποτε ηρθε η ωρα του. Η απορια τωρα ειναι, να συνεχισω με xp ή να τολμησω τα 7?
Το συστημα ειναι 3 χρονων
CPU INTEL CORE 2 DUO 6600(s775/2,4Ghz)
M/B ASUS P5B DELUXE WIFI (s775, DDR2)
COOLER CPU INTEL-AMD ZALMAN 9500 LED
RAM CELL SHOCK 2 GB kit DDR2 800MHz
albatron 9600 gt
Θα τα σηκωσει ή θα σερνεται? Εκτιμω περισσοτερο την απροβληματιστη χρηση απο τις ομορφιες.
Επισης μια και βρηκαμε παπα... Αν μπορει να προτεινει καποιος μερικες μικρες παρεμβασεις αναβαθμισης, η συμβουλη θα ειναι ευπροσδεκτη. Δεν θελω να στησω καινουργιο μηχανημα εκ νεου μιας και απο την μια παρακολουθω τις νεες εξελιξεις και περιμενω να κατσει η σκονη και απο τη αλλη με τριβελιζει η σκεψη να μιμηθω τον αδερφο μου και να τσιμπησω ενα mac pro να τελειωνουμε για την επομενη 10ετια (εχει ενα 8πυρηνο με 16 G ram). Οποτε θελω απλα κανα μερεμετακι να πηγαινει λιγο καλυτερα μεχρι να παει στο νεκροταφειο των κομπιουτερ (το εξοχικο μου).
Το συστημα ειναι 3 χρονων
CPU INTEL CORE 2 DUO 6600(s775/2,4Ghz)
M/B ASUS P5B DELUXE WIFI (s775, DDR2)
COOLER CPU INTEL-AMD ZALMAN 9500 LED
RAM CELL SHOCK 2 GB kit DDR2 800MHz
albatron 9600 gt
Θα τα σηκωσει ή θα σερνεται? Εκτιμω περισσοτερο την απροβληματιστη χρηση απο τις ομορφιες.
Επισης μια και βρηκαμε παπα... Αν μπορει να προτεινει καποιος μερικες μικρες παρεμβασεις αναβαθμισης, η συμβουλη θα ειναι ευπροσδεκτη. Δεν θελω να στησω καινουργιο μηχανημα εκ νεου μιας και απο την μια παρακολουθω τις νεες εξελιξεις και περιμενω να κατσει η σκονη και απο τη αλλη με τριβελιζει η σκεψη να μιμηθω τον αδερφο μου και να τσιμπησω ενα mac pro να τελειωνουμε για την επομενη 10ετια (εχει ενα 8πυρηνο με 16 G ram). Οποτε θελω απλα κανα μερεμετακι να πηγαινει λιγο καλυτερα μεχρι να παει στο νεκροταφειο των κομπιουτερ (το εξοχικο μου).