dominator1985
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 0
Φίλοι nintendoμανιακοί/ κές μετά από συζητήσεις σε προηγούμενο θέμα καταλήξαμε ότι ένα νέο thread με τις φώτο των αγαπημένων μας παιχνιδιών (όσων έχουν απομείνει
) και κονσόλας θα ήταν ιδανικό... Ξεκινάω το θέμα με την ελπίδα να ακολουθήσουν και άλλοι με δικές τους φώτο, σχόλια κτλ
Πρώτο παιχνίδι που αγόρασα ήταν το αξεπέραστο Goldeneye- θυμάστε το τεράστιο πακέτο που έδινε δώρο το παιχνίδι μαζί με την κονσόλα και ένα πόστερ από την ομώνυμη ταινία; (69.900 δρχ παρακαλώ...). Όπως βλέπετε το παιχνίδι το έχω ακόμη στο κουτί του (ένα μικρό σχισιματάκι οφείλεται στην καταραμένη ταινία της nortec...). Ομολογώ ότι τα χάρτινα κουτιά δεν ήταν και ό,τι καλύτερο αλλά είναι και αυτά ένα μέρος της ιστορίας του n64
. Μέσα έχω επίσης τις οδηγίες (και στα ελληνικά) καθώς και το κλασσικό πλέον ασπρόμαυρο φυλλάδιο... Πέρα από αυτά, στο φόντο βλέπετε το διαφημιστικό που είχαν τότε μέσα τα κουτιά με τα παιχνίδια της κονσόλας... Περιττό να σας πώ πόσες ώρες το χάζευα τότε (1996 με 1997 αν θυμάμαι...) και σχεδίαζα ποιο παιχνίδι θα βάλω τους δικούς μου να μου αγοράσουν (ούτε internet τότε είχαμε, ούτε δικά μας λεφτά βγάζαμε κτλ...). Απολαύστε!!

Πρώτο παιχνίδι που αγόρασα ήταν το αξεπέραστο Goldeneye- θυμάστε το τεράστιο πακέτο που έδινε δώρο το παιχνίδι μαζί με την κονσόλα και ένα πόστερ από την ομώνυμη ταινία; (69.900 δρχ παρακαλώ...). Όπως βλέπετε το παιχνίδι το έχω ακόμη στο κουτί του (ένα μικρό σχισιματάκι οφείλεται στην καταραμένη ταινία της nortec...). Ομολογώ ότι τα χάρτινα κουτιά δεν ήταν και ό,τι καλύτερο αλλά είναι και αυτά ένα μέρος της ιστορίας του n64