Shadowdancer2501 είπε:
Ελα ρε...Ενδιαφερον το νεο gp2x.
Το προηγουμενο με εχει καλυψει πληρως.Αν δεν το ειχα,θα χτυπαγα το νεο
Kαι εμένα το ίδιο, με έχει καλύψει πλήρως. Το D pad ίσως να είναι καλό αλλά το touch screen γι'αυτό που το θέλω (emulators) μου είναι αδιάφορο.
Αν δεν είχα ήδη θα το έπαιρνα σίγουρα.
Καλή η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής pooky μου αλλά το ζουμί είναι τι τελικά μπορεί να κάνει μια κονσόλα και γιατι τη θέλεις.
Αυτή τη στιγμή αν θέλεις multimedia κονσόλα, emulation και homebrew, η gp2x είναι μονόδρομος.
H DS έχει καλή ποιότητα κατασκευής αλλά είναι πρακτικά ανάπηρη σε οτιδήποτε άλλο εκτός των παιχνιδιών της.
Η PSP επίσης παρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα σε επίπεδο emulation αλλά κακά τα ψέματα, gp2x στο emulation δεν είναι.
Το ζήτημα όπως είπα πρίν είναι τι θέλεις....
Εμένα προσωπικά δεν θα με πειράζει να μην έχει την ποιότητα κατασκευής του PSP, (άλλωστε η GPH δεν είναι Sony) αρκεί αυτό για το οποίο τη θέλω να το κάνει σωστά και καλά και χωρίς κλειδώματα-ξεκλειδώματα, firmware 1.5 και ιστορίες γι'αγρίους.
Α.. και το υψηλό response time ρε Pooky που το είδες? Εγώ παίζω τα πιο γρήγορα και παλαβά shootem ups και δεν έχω δεί το παραμικρό shadowing στην οθόνη.