Nintendo Switch

To Wild Guns για οποιον δεν το ξερει ειναι cabal style παιχνιδαρα του snes.Η Natsume το 2017 κυκλοφορησε το Wild Guns Reloaded με προσθηκη σε νεες πιστες,οπλα,εχθρους κλπ.Στης 17 απριλιου λοιπον η παιχνιδαρα αυτη ερχεται στο switch.

 
Αυριο στης 18:00 το απογευμα θα εχουμε ενα ακομα Νindies Showcase που σε αυτα τα directs παρουσιαζονται τα indie games Που περιμενουμε στο switch και νεοτερα γενικοτερα γιαυτα τα παιχνιδια και μαλιστα τα 2 προηγουμενα ηταν εξαιρετικα.Περιμενουμε ενδιαφεροντα πραγματα να δουμε για το απολυτο indie machine που ειναι το switch αν και γω και μια ημερομηνια μονο να ακουσω με φτανει και αυτη ειναι η ημερομηνια κυκλοροφιας του Hollow Knight στο switch που εχει επιβεβαιωθει φυσικα η κυκλοφορια του.

http://live.nintendo.com/

Ανακοινωθηκε το Infernium για το switch.

 
Το NetherWorld: A Pixel Love Story ειχε ενα πετυχημενο kickstarter και ερχεται στο switch.


Manticore Galaxy on Fire Trailer.

 
Ανακοινωθηκε το Flashback Collectors Edition για Switch. Εν τω μεταξυ τσιμπησα την εκδοση PAL για Dreamcast. :D
 
Παρακατω το NINDIES SHOWCASE που ειδαμε πριν μιαμιση ωρα.Απο τα Highlights της παρουσιασης ειναι η ανακοινωση του Mark of the ninja remastered του Lumines remastered του Τhe messenger που ειναι ενας συνδιασμος shinobi και ninja gaiden αλλα και των The Banner saga 1,2 και 3.Επισης για το Hollow Knight μπορει να μην ειδαμε κατι στο Direct αλλα οπως ανακοινωσε η Team Cherry μεσα στη βδομαδα θα μας ενημερωσουν για την προοδο αλλα και ημερομηνια κυκλοφοριας.

 
Το Warp Shift ερχεται 28 μαρτιου.

 
Το Shantae είναι παιχνιδαρα. Γραφικαρες και ολίγη απο Metroid με πιο χαριτωμένο ύφος.
 
Το Shantae είναι παιχνιδαρα. Γραφικαρες και ολίγη απο Metroid με πιο χαριτωμένο ύφος.
Eτσι ακριβως ειναι πραγματικα ολα τα Shantae η καλητερα τα περισσοτερα ειναι παιχνιδαρες.Ολα τα εχω λιωσει αλλα το Shantae and the pirate's curse ειναι απο τα πιο αγαπημενα μου και το απολαυσα παρα πολυ στο Wii U.To Shantae half genie hero δεν το ειχα αγορασει μονο και μονο γιατι με ειχε φαει ολο τον ελευθερο χρονο το Zelda breath of the wild αλλα τελικα με βγηκε σε καλο γιατι φυσικη εκδοση του παιχνιδιου κυκλοφορει στης 2 απριλιου στο switch και μαλιστα θα ειναι η ultimate edition με ολα τα DLC να συμπεριλαμβανονται κανονικα οποτε τωρα δεν χανεται.

Πρωτα 10 λεπτα gameplay απο το Roller Coaster Tycoon στο switch.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Introduction trailer του Phantasy Star online 2: Cloud Της definitive εκδοσεις του παιχνιδιου για το switch που δυστηχως για μας ειναι μονο για την ιαπωνια.







 
 
To Jotun Valhalla edition που απολαυσαμε στο Wii U ερχεται και στο switch στης 27 απριλιου.

 
LABO αγόρασε κανείς για να μας πει εντυπώσεις;
 
Δεν εχω παρει γιατι ειναι  πιο πολυ για παιδια,   αλλα εχω δει αρκετα βιντεο... εχουνε την πλακα τους. 
Αμα ψαξεις στο youtube εχει πολλα reviews και βιντεο για να παρεις μια ιδεα.
 
Ήθελα την εμπειρία από τα μέλη εδώ μέσα...
 
Επιτελους μετα απο καιρο η Ubisoft εδωσε trailer για το πολυαναμενομενο Donkey kong adventure DLC της παιχνιδαρας Mario+Rabbids kingdom battle που απολαυσαμε στην κονσολαρα μας.Παρακατω το trailer.

 
Sushi striker: The way of sushido gameplay.

 
Νεο trailer για το Mega Man 11 Που ερχεται αρχες οκτωβριου.

 
Tα Yomawari: Night Alone και Yomawari: Midnight Shadows Που ειχαν κυκλοφορησει σε κονσολες της sony ερχονται 26 οκτωβριου σε μορφη συλογης στο Switch με την ονομασια Yomawari: The Long Night Collection.

 
Πίσω
Μπλουζα