Nintendo Switch

Ενα ωραιο cover με το πιανακι του Nintendo Labo.  

 
Νεο Direct σημερα το ξημερωμα εδειξε αρκετα πραγματα που δεν τα περιμεναμε! 

highlights : 
-Luigis Mansion 3
-Ports απο τα κλασσικα Final Fantasy (7-9-10-10(2)-12)
- Τοwn (jrpg απο την gamefreak)
-Νεο Animal Crossing 
-Daemon X Machina
-Diablo 3 complete port
-Sonic Racing
-Super Mario bros U deluxe 
-Capcom beat em up bundle με online co op 
-Sid Meiers Civilization VI port
και αρκετα αλλα....

Ολο το direct  εδω 

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εριξα μια ματια στην συλλογη Capcom beat em up bundle για switch αλλα εδω δεν εβαλαν καποιο φιλτρο crt οπως στο Street Fighter 30th Anniversary Collection 
και φαινονται ολα πιξελιασμενα στην οθονη της hd τηλεορασης.

Εφτιαξαν ομως ωραιο trailer 

 
To ειχα παιξει στο pc το cuphead αλλα δεν το τερματισα γιατι μου φανηκε πολυ δυσκολο απο ενα σημειο και μετα και ηταν κουραστικο.
Και να το ειχα τερματισει,ειναι απο τα παιχνιδια που δεν θα επαιζα δευτερη φορα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Προσφορα απο τους φιλους της Μ$ οπως δηλωσε η Νιντυ! :p
 
Το εχω τερματησει στο PC , τρομερα διασκεδαστικο και εθιστικο...  Δυσκολο αλλα τιμιο...  Στο Switch σε retail εκδοση μπορει να το ξαναπαρω για ενα round 2.

Προσφορα απο τους φιλους της Μ$ οπως δηλωσε η Νιντυ! :p
Καλα, το οτι θα γινοταν η Nintendo κολλητη με την M$ δεν το περιμενα ποτε, σαν ανεκδοτο μου ακουγεται.... :beerz:
 
Το εχω τερματησει στο PC , τρομερα διασκεδαστικο και εθιστικο...  Δυσκολο αλλα τιμιο...  Στο Switch σε retail εκδοση μπορει να το ξαναπαρω για ενα round 2.
Το κατάφερες ρε θηρίο?

Εγώ δεν έχω πια την υπομονή... Παρόλο που ξεφτίλισα όλα τα Souls παιχνίδια και το Bloodborne, αυτό με νίκησε.
 
Το κατάφερες ρε θηρίο?

Εγώ δεν έχω πια την υπομονή... Παρόλο που ξεφτίλισα όλα τα Souls παιχνίδια και το Bloodborne, αυτό με νίκησε.
Εγω αντιθετα προς το παρον εχω λιποψυχησει στο Dark Souls remaster που το ξεκινησα στο Switch  :p  . Mε κουρασε λιγο... θα το ξαναπιασω καποια στιγμη.

ps. Στο Cuphead εχει ενα σημειο στο map που πας και  σου λεει ποσες φορες πεθανες εως τωρα... αν θυμαμαι καλα οταν το τελειωσα πρεπει να ειχα 500κατι deaths,  O επιμενων νικα! :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ανακοινωθηκε απο την SNK συλλογη Samurai Shodown για το switch Που περιλαμβανει ολα τα παιχνιδι Samurai Shodown I,II,III,IV,V και V special.

Στο sega fes ανακοινωθηκε το Mario & Sonic at the tokyo 2020 olympics http://www.nintendolife.com/news/2019/03/sega_announces_mario_and_sonic_at_the_tokyo_2020_olympics_for_nintendo_switch

H γνωστη και μη εξαιρετεα απο την απιστευτη δουλεια της σε Ports στο switch ετοιμαζει μια enhanced εκδοση του πολυ γνωστου Torchlight II αλλα ετοιμαζει και το Hob definitive edition για την κονσολα.

 
To switch αποδεικνυει αυτο που ελεγα και μαλωνα με πολλους τα χρονια του Wii U πως το θεμα για την third party υποστηριξη δεν ειναι η δυναμη της κονσολας που παραμυθιαζαν τον κοσμο αλλα οι πωλησεις που θα κανει αυτη.Mια χαρα με καποιες υποχωρησεις φυσικα οπως γινετε και τωρα στα πολυ απαιτητικα παιχνιδια στο switch θα μπορουσε να σηκωσει το Wii U παιχνιδια τριτων εταιριων αλλα οι ανυπαρτες πωλησεις του δεν το επετρεπαν αυτο γιατι για καθε τριτο θα ηταν καθαρη χασουρα οποτε μασουσαν την ιδια καραμελα ολοι της ισχυς και ξεμπερδευαν.

Ετσι λοιπον το πιο αδυναμο switch εναντι στα ps4/pro,xbox one/X ξεσκιζει σε πωλησεις και βλεπουμε παιχνιδια σαυτο που κανεις δεν θα πιστευε πως θα τα βλεπαμε ποτε σε ενα υβριδικο συστημα οπως για παραδειγμα το Doom το Hellblade: Senua's Sacrifice κ.α τα οποια ειναι καταπληκτικα Ports.Φυσικα η τεχνολογια της Nvidia βρισκετε απο πισω που ειναι σταθερα ολα τα χρονια πανω απο την AMD γιαυτο εξαλου και η ΝINTENDO πηγε στην Νvidia γιατι τετοιου ειδους Mobile τεχνολογια για φορητη κονσολα η AMD δεν μπορει να προσφερει αυτη την στιγμη και να δωσει τετοια αποτελεσματα οπως αυτα που βλεπουμε στο switch.Αν ανακοινωθει στην Ε3 switch pro και switch mini γιατι οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια και μπορει το next gen switch να σηκωνει και πιο απαιτητικα παιχνιδια θα κανει party γιατι μπορει να ειναι πιο αδυναμο απο τα next gen συστηματα της sony και micrososft αλλα αυτη η φορητοτητα του και η υβριδικη μορφη του δεν ειναι απλα καλη μαγκια αλλα ειναι απο της εξυπνοτερες ιδεες στην ιστορια των videogames και ηταν ενα ρισκο που πηρε η Ν και της βγηκε σε απολυτο βαθμο.

Αν συνεχισει ετσι ειναι σιγουρο πως το switch θα γινει η πιο επιτυχμενη κονσολα της N.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δύσκολο να φτάσει τις πωλήσεις του DS αλλά ΟΚ, έχει τα φώτα να πλησιάσει έστω το Wii.
 
Δεν το βαζω στα φορητα τασο γιατι για μενα δεν ειναι φορητο αλλα πιο πολυ ειναι home console με portable δυνατοτητες γιαυτο λοιπον το Wii εννοω οταν λεω πως θα γινει η πιο πετυχημενη κονσολα το switch πως θα ξεπερασει αυτο και οχι το DS που αναφερες.
 
Αυτή την στιγμη οι κονσόλες πουλάνε ως εξης

N.America 

Switch 45%

Ps4 30%

Xbox 25%

Europe

Ps4 45%

Switch 40%

Xbox 15%

Japan

Switch 75%

Ps4 25%

Xbox 0% (μηδέν, δεν είναι λάθος)
 
Eτσι ακριβως ειναι φιλε οπως τα γραφεις.Ειδικα στην ιαπωνια πραγματικα γινετε της τατιανας το καγκελο και σε hardware και σε software οσον αφορα το switch καθε τεταρτη παρακολουθω της πωλησεις απο το Media create sales και γινετε χαμος πραγματικα.
 
Και στην Γαλλία το τοπ 5 σε πωλησεις παιχνιδιων είναι όλα παιχνίδια του switch. Κυριαρχία σε όλα τα επίπεδα. Το χβοχ βλέπω να μας αφήνει χρόνους ευκαιρία να βγάλει καινούρια κονσόλα η Sega (λέμε τώρα)
 
Πίσω
Μπλουζα