Nintendo Switch

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Shock
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μου ηρθε την παρασκευη το Monster Hunter Rise , ξεκινησα σιγα σιγα, εχω καιρο να ασχοληθω με MH ( απο το Monster Hunter Tri HD που ειχε βγει στο Wii U ). Εχουνε βαλει μπολικα εξτρα πραγματακια, να δουμε πως θα παει γιατι ειναι παιχνιδι που θελει πολυ χρονο και δεν τον εχω τον τελευταιο καιρο. Το πηρε κανεις αλλος ;
Το έχουμε ήδη λιώσει γενικά! Αν σε ψήνει ένα στο discord που οργανώνονται και ομαδικά κυνήγια με τα παιδιά. https://discord.gg/tW9a8gdx

Φρέσκο gameplay trailer από το Shin Megami Tensei V. Δείχνει εξαιρετικο ,το περιμένω πως και πως τον Νοέμβριο (ελπίζουμε και σε συλλεκτική... Ιαπωνία ήδη την ανακοίνωσαν)

Δεν μας συνηθίζει η νιντεντο με μια από τα ίδια σε αντίθεση με τις άλλες εταιρείες.
Ας ελπίσουμε στις 2 Απριλίου με την direct να μας δείξει το κάτι άλλο που μας έχει μάθει.

Αυξηση τιμων στα παιχνιδια για το switch 2.

Σε πολλες σελιδες οπως η παρακατω γραφουν 80€ for digital and 90€ for physical

All 24 Games Coming to Nintendo Switch 2 at Launch

Kαι μια παρα πολυ εξυπνη κινηση απο την Nintendo για τους retro gamers αλλα και για τους νεωτερους gamers γιατι θα φερει και τα παλια παιχνιδια του gamecupe στο Nintendo Switch 2.

Παντως στα παιχνιδια της Nintendo για το πρωτο switch χρονια μετα απο την κυκλοφορια τους δεν ξερω αν εχουν υπαρξει σημαντικες μειωσεις στις τιμες μεχρι σημερα να εχουν παει πχ στην μιση τιμη μετα απο 2 - 3 η και παραπανω χρονια οπως γινεται στις υπολοιπες κονσολες αυτης της γενιας.

Τελευταία επεξεργασία:
Κάποτε θυμάμαι ότι η Nintendo, τουλάχιστον στο Wii, προς το τέλος της θητείας του, είχε βγάλει όλα τα exclusives μισοτιμής, κάτι το οποίο δε βλέπω να γίνεται στο switch καθώς, μέχρι και πριν από λίγο καιρό, οι τίτλοι της Nintendo, πωλούνταν στο 60αρι, όπως και την αρχή.

Χωρίς να έχω ψάξει καθόλου τη φάση με το νέο switch, αν το physical μέσο είναι πάλι σε μορφή cartridge, τα 90€ είναι ΠΑΡΑ πολλά. Ξέρω ότι οι τίτλοι του PS5 κοστίζουν 75-80€ πλέον αλλά τα 90€ για παιχνίδια του switch, είναι too much.

Βέβαια, ξέρω ότι επειδή την αποκλειστικότητα της κατασκευής και της διάθεσης των cartridges αυτών την έχει η μαμά Nintendo, παίρνει αυτόματα και μερίδιο από όλους τους developers, γι'αυτό και το κόστος.

Στα θετικά μαντάτα, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα βγει Metroid Prime 4, δεν είμαι φαν της σειράς μεν αλλά, είναι ιστορικό γεγονός και αυτό, μετά από σχεδόν 20 (!!) χρόνια να βγει το νέο παιχνίδι της σειράς.

Tα specs το Nintendo Switch 2

Αναλυτικα ολες οι πληροφοριες για καρτα γραφικων και επεξεργαστη :biglaugh::biglaugh::biglaugh:

CPU/GPU Custom processor made by NVIDIA

Μπορει οι τελευταιες μου κονσολες να ειναι τα xbox 360 - ps2 - GameGupe αλλα παρακολουθω την εξελιξη των κονσολων απο τοτε :fafoutis:

Και μιας και αναμενεται το switch 2 ενα παιχνιδι που δειχνει ξεκαθαρα πολυ καλυτερο στο switch 2 σε σχεση με το αρχαιο πλεον switch 1.

Μetroid Prime 4 Beyond

H Sony επίσης αύξησε κατά 50 ευρώ την τιμή του PS5 https://gr.pcmag.com/gaming-systems...-europe-to-enomeno-basileio-kai-ten-australia .. Γενικά, όλες αυτές οι ολιγοπωλιακές υπερεθνικές εταιρίες έχουν ξεφύγει
και χρειάζονται επειγόντως μια προσγείωση ξανά στην πραγματικότητα.

Πίσω
Μπλουζα