Ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι τα πραγματα φιλαρακι.Για την δουλεια που θέλω να κάνω εγώ δεν μου έκανε το Xbox γιατί δεν βγάζει σήμα 240p. Το να μπορω να παίξω επίσης όλους τους τίτλους του GameCube είναι καλοδεχούμενο οποτε Wii vs Xbox σημειωσατε 1 για μένα. Αν ηταν να παίζω retroarch σε TFT οθόνη στο xbox μένω και με το PC.
Με το component στο wii το ασπρο φαινεται normal η καλυπτει χρωματικες αποχρωσεις σε παιχνιδια του gamecupe απως στο super mario sunshine που δειχνει στο βιντεο???
Πραγματι αυτα τα φθηνιαρικα καλωδια δεν ειναι καθολου καλα με γνωστα και μη εξαιρετεα αποτελεσματα. Επενδυσε καλυτερα σε καποια σοβαρη και αξιοπιστη λυση.Αν και νομιζω παιζει ρολο η ποιοτητα του καλωδιου.Ειχα παρει ενα φθηνο κινεζικο composite καπου στο 1 ευρω για το gamecupe και εδειχνε το ασπρο ακριβως οπως στο βιντεο για wii με component
Στα πρωτα 2-3 χρονια του xbox 360 οι περισσοτεροι νομιζω θα ειχαν crt τηλεοραση και συνηθως με την γνωστη συνδεση για composite και scart.Μέχρι και στο XBOX 360 δίνανε composite. Οταν είχα πάρει το arcade πακέτο δεν είχε καν μέσα HDMI. Composite μόνο κουμπωμένο σε απλό scart.