Wally
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 4.785
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Αν σου πω οτι εκανα παρομοιες σκεψεις...μου βγαζει κατι μεταξυ Psygnosis και OutcastOther_Reality είπε:Εντωμεταξύ, δεν ξέρω γιατί το νιώθω αυτό, αυτό το παιχνίδι ήθελε publisher Psygnosis, εξώφυλλο Roger Dean και μουσική Tim και Lee Wright.
Μια καλή ευκαιρία να πάρω PS4!!!Συνεχιζει να ξεφτιλιζει πολλες super-budgeted εταιριες.
To be fair, αυτές έχουν ξεφτιλιστεί από μόνες τους.Wally είπε:Συνεχιζει να ξεφτιλιζει πολλες super-budgeted εταιριες.
Ένα τεράστιο σύμπαν για να παίξεις αλλά λίγα πράγματα για να κάνεις. Τελικά γίνεται επαναλαμβανόμενο και βαρετό.
Λογικά όσοι περίμεναν Call of Duty στο διάστημα, φυσικά και βαρέθηκαν!! Αλλά εμένα μου θύμισε τις παλιές καλές ημέρες του "Starflight", δηλαδή μια τελείως υποτυπώδης ιστορία, και ατελείωτο σεργιάνισμα στο διάστημαΑπ' ότι φαίνεται επαληθεύτηκα, καθώς (όπως αναμενόταν) πολύς κόσμος κουράζεται πολύ εύκολα απο τέτοιου είδους επαναλαμβανόμενο gameplay.
Captain Kal είπε:Λογικά όσοι περίμεναν Call of Duty στο διάστημα, φυσικά και βαρέθηκαν!!
Το ΝΜS παρουσιάζει μεν κάποια κοινά στοιχεία με το Starflight (π.χ. εκμάθηση εξωγήινων γλωσσών, συλλογή πρώτων υλών απο πλανήτες, κλπ), αλλά την ιστορία του SF δεν θα την έλεγα και τόσο υποτυπώδη.Captain Kal είπε:Αλλά εμένα μου θύμισε τις παλιές καλές ημέρες του "Starflight", δηλαδή μια τελείως υποτυπώδης ιστορία, και ατελείωτο σεργιάνισμα στο διάστημα!!!
Αφού ξέρεις, ότι έχω μια ιδιαίτερη σχέση, με τα διαστημοπαίχνιδα...και έλεγα, "δεν θα εμφανιστεί ο Captain ?"![]()
Δεν είναι παιχνίδι για όλους, αυτό είναι σίγουρο. Αυτό που κούρασε τον πολύ κόσμο πάντως, δεν πρέπει να είναι τόσο η "έλλειψη" δράσης (σε σχέση πάντα με την συνεχή δράση του Call of Duty), όσο η επανάληψη που λένε ότι παρουσιάζει το gameplay...
Γι' αυτό και η αναφορά μου, στο Minecraft!! Τα ίδια πράγματα κάνεις σχεδόν συνέχεια, απλά κάπου "κολλάς", με την καλή έννοια και συνεχίζεις να παίζεις από ευχαρίστηση πλέονH μεγάλη διαφορά είναι πάντως το αχανές procedurally generated σύμπαν του NMS, που τείνει να μεγενθύνει στον υπερθετικό βαθμό αυτό που ο πολύς κόσμος θεωρεί "πρόβλημα": Δηλ. την επανάληψη.
Σε σχέση με το τι έκανες, η ιστορία έπαιζε στο πολύ backround!!! Απλά είχε εκείνο το twist, που σε έστελνε αδιάβαστο στο τέλος, και γι' αυτό την θυμόμαστε ακόμα!!!αλλά την ιστορία του SF δεν θα την έλεγα και τόσο υποτυπώδη.![]()
Το ξέρω, το ξέρω !!Captain Kal είπε:Αφού ξέρεις, ότι έχω μια ιδιαίτερη σχέση, με τα διαστημοπαίχνιδα!!!!!!
Είμαι και εγώ space fan (ως γνωστόν !!), αλλά παρ' όλα αυτά θα περιμένω το sale.Captain Kal είπε:πλην των φανατικών με το διάστημα, σαν την αφεντιά μου #) , οι υπόλοιποι περιμένετε τα patches, ή ακόμα καλύτερα ένα καλό sale!!
Κάτι υπονοείται, στο συνοδευτικό κόμικ, της έκδοσης του PS4. Αλλά μην φανταστείς τίποτε επικό!!! Τα υπόλοιπα το Σαββατοκύριακο, που θα του ρίξω μια ματιά ακόμα, γιατί τώρα το έχουμε ρίξει στο διάβασμα!!! (Και έχω μαζέψει και την καλωδιομάνα, που οδηγεί στην τηλεόραση #) !!Καταρχάς, σε όλα τα videos και τις photos που βλέπω απο την εποχή που το παιχνίδι ήταν σε ανάπτυξη, υπάρχουν εντωπωσιακά πλάνα με εξωγήινα ζώα, φυτά, κλπ., και φυσικά resources.Ηθελα λοιπόν να ρωτήσω, είναι *όλοι* οι πλανήτες έτσι, ή υπάρχουν και αυτοί που είναι μόνο με resources ? (αλλά χωρίς ατμόσφαιρα, χλωρίδα ή/και πανίδα)
Τώρα, απο μεριά "κεντρικής" ιστορίας, είμαι περίεργος αν υπάρχει κάτι άλλο πλην του γνωστού "ταξίδεψε στο κέντρο του γαλαξία" (?)