Φίλε mad dog μήπως ξέρεις που μπορεί να βρει κανείς το "DC-X" ή "CodeBreaker" ?Maddog είπε:Φυσικά και τα τρέχει!Υποθέτω ότι μιλάς για originals, μια και όλα τα "backups" είναι region-free.![]()
Για να φορτώσεις λοιπόν άλλο region, απλώς χρησιμοποιείς ένα οποιοδήποτε boot disc από τα κάμποσα που υπάρχουν:
Utopia Boot Disc (κλασσικό και αγαπημένο στους DC fans και επίσης δωρεάν), Action Replay CDX, DC-X ή Codebreaker.
Από την προσωπική μου πείρα με άφθονα USA και Japan imports, τα DC-X και Codebreaker είναι πολύ καλύτερα, καθώς boot-άρουν όλα τα παιχνίδια σε PAL 60 Hz, αντίθετα με Utopia/Action Replay που boot-άρουν στα 50 Hz και ένα 20-30% των imports δεν το boot-άρουν καν. Πάντως για αρχή δοκίμασε το Utopia που είναι πανεύκολο να το βρεις (πχ megagames.com, DC Utilities section)
Τη μορφή .χείμαρρος ψάχνωMaddog είπε:Segafan: αν μιλάμε για νόμιμα originals, πουλάνε στο Ebay. Αν μιλάμε για κάτι "άλλο", η μορφή .χείμαρρος του GettaRobo κάνει δουλειά...
Δηλαδή τι εννοείς, ότι το official RGB scart είναι χειρώτερο από τα 3rd party και αν ναι, σε τι ακριβώς υστερεί?Getta Robo είπε:Ενημερωτικα.. Το scart του dreamcast δεν ακουμπαει καν τα third party rgb καλωδια που υπαρχουν για την κονσολα.. Οι διαφορες ειναι κατι παραπανω απο αρκετες, ωστε να προτειμηθει ενα third party rgb απο το official scart (σκαρτ-ο)Το καλο ειναι, πως rgb μπορουν να βρεθουν ακομα, το play-asia φερνει κανονικα, καπου στα 5$ το κομματι.
Εχω αρκετα αυθεντικα ασιατικα / αμερικανικα παιχνιδια (μερικα αρκετα κουλα, οπως τα godzilla & sword of the berserk (L)) και δεν εχω συναντησει το παραμικρο προβλημα.
Απεναντιας, για το utopia μονο προβληματα εχω να λεω![]()